19-7-09 ΚAIΣΑΡΙΑΝΗ <<<<U.F.O>>>>

Ξεκίνησε από ZINJA, 15 Ιουλ 2009, 15:24:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dash

leonardo sunbird

Παράθεση από: papaflesas στις  17 Ιουλ 2009, 11:12:45 ΠΜ

μονο κατι φρενοβλαβεις σαν και εμας  πηγαινουν βουνο,ενω ολοι πηγαινουν παραλια  ::) ::) ::)

ε οχι και φρενοβλαβεις... ;D...αυτοι στις παραλίες νομίζεις οτι είναι καλύτερα? Ε οχι!!!
-Αυτοι ιδρωνουν καθήμενοι και ξαπλωμενοι(οι τεμπεληδες)..εμείς ιδρωνουμε γιατί κινούμαστε και αθλούμαστε....
-Ο ηλιος με τις καρκινογονες του ιδιότητες τους τσακίζει ανελέητα τα σωθηκά...εμείς φοράμε και την παραλλαγή μας .....
-Αυτοί ξαπλωμένοι αρχιζουν και θυμούνται τις υποχρεωσεις τους από Δευτέρα, επιταγες ,γυναικες , παιδιά, πεθερές...
εμεις 3 ωρες με τα ββ'ς μας δε σκεφτόμαστε ούτε το ονομά μας......
-Νομίζουν οτι πέρνουν αρκετο θαλασσινό ιωδιο ενω παράλληλα εχουν εισπραξει και τόννους Κυριακάτικων ούρων και κολοβακτηριδιων με συνδιασμό καποιων τριχομονάδων
ενω εμείς αρκετο οξυγόνο (άντε καμμια μικρη φαγουριτσα από τις πευκοβελόνες ;
και πολλα αλλα μπορω να αναφέρω.....

....προτιμώ να απολαύσω το μπανιο μου τη Δευτέρα.... :) :)

Ειμαι 100% νορμαλ......  ;D ;D ;D

alkimaxos

ΧΑΙΡΕ ΧΙΟΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ................

ZINJA

καλημερα!εγω εχω κλειστω το πσ και εσεις (διαλιζεστε> ;Dποσο χαιρομαι! :D
(1)λεωνιδα συνφωνω μαζι σου σε ολα!(και για τι ρισπον,γιαλια και τα σχετικα!
(2)δεν θα εχω αυτοκινιτο(γιατι κολησε)και δεν ξερω πως να μεταφερω τα νερα?(κανενας που μπορει να με παρει να σηνεοθουμε παρακαλω?)6944259398
(3)ολοι μα ολοι πρεπει να ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ Α.Ε.ΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Admax

EDW MPORITE NA DITE TO SENARIO SE VIDEO STIL!! :) (To eftiaksa gia plaka! :) ;DMission

cgwolf

Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

papaflesas

εαν παρατηρησατε το βιντεακι του σταυρου,ο αρχηγος των εξωγηινων φερνει λιγο του ζιντζα ...χαχαχαχαχα!
παπαφλεσας + ενας ακομα παλιος, ο απομαχος, μεσα,    στα ορη στα αγρια βουνα παλι..χιχιχιχι  

ζιντζα το αμαξι κολλησε? και τι εγινε ..καβαλα το ουφο και ελα! χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα   :D :D :D :D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Hitman

τυφλα να εχει ο spielberg ;) ολυ καλο και κατατοπιστηκο για το σεναριο! Τρεμετε ΑΡΕΙΑΝΟΙ!!!!!!!!!!

ZINJA

MΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ για το βιντεακη!αυριο πρεπει να μιλησουμε για να φτιαξεις μια τενιουλα με το αυριανο σεναριο αν θελεις
κυριες και κυριοι,μπορει να μην βρηκα υ.φ.ο αλλα βρηκα ρομποτ!και ετσι οπως το σκεφτηκα το σεναριο ερε γελια και ββς που εχει να πεσει! ;D ;D
βασικα πρεπει να βρειτε το ρομποτ που θα εχει επανω του <καποιους ποντους>και πρεπει να τους μεταφερεται στο σαβε χαουζ!στο ρομποτ θα υπαρχει και ενα κουμπακι ενεργοποιοισεις για να γινει η ............. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D τα ειπολειπα αυριο θα σας τα πω ΡΕΜΑΛΙΑ :D :D :D :D ;D ;D ;D ; ;D ;D
με το καλο θα εχουμε το ρισπον της αρκουδας!ΓΙΑΤΙ ΟΠΩς και να το κανουμε Η ΓΗ πρεπει να νηκηση!εκτος αν.....................αργηση η ομαδα ειδικων αποστολων. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Επειδη μετα τις 5 ηωρα δεν εχω ιντερνετ οποιος θελει ερχεται και ας μην το εχω βαλει στις συμμετοχες!
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑς ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕς ΝΑ ΤΙς ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥς ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΘΑΝΟ ΑΝΑΛΑΝΒΑΝΕΙς ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛΕ!θελω να βγουνε τα καλητερα βιντεο και φωτογραφιες που ειδαμε ποτε!
δεν πιεζω κανεναν αλλα θα σας σπασω τα κεφαλια ρεμαλια αν δεν κανετε καλη δουλεια!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D
Λεωνιδα ειμαστε αντιπαλοι ;D ;D ;D ;DΦΑΛΚΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟς ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟι ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!!
θελω μια καμερα να στηθη κοντα στο ρομποτ που θα γινει η επιθεση!θα ειναι σταθερη παρακαλω οποιος θελει ας τη φερει να κανουμε τζερζελε ;) ;) :D :D
να κανουμε κατι που <πολλοι>θα ζηλευαν!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;D ;D ;D ;D
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΟΥΜΕ!!!!!<ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΑ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ> :'( :'( :'( :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :D :D :D ;) ;) :) :) :) :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Θάνος

..πάλι εγώ θα την πληρώσω...... :P
keep safe distance...

dragonfire

orea ola auta pou leme alla pou einai to radebou re paidia?  ??? sos!!! giati den exoume xanaerthi

Θάνος

Παράθεση από: dragonfire στις  18 Ιουλ 2009, 17:08:15 ΜΜ
orea ola auta pou leme alla pou einai to radebou re paidia?  ??? sos!!! giati den exoume xanaerthi

Έχει αναφερθεί στην σελίδα δύο.....το επαναλαμβάνω καί εδώ!

Δεν έχει σημείο συνάντησης, κατευθείαν στο πεδίο μαζευόμαστε, του οποίου η είσοδος, είναι γύρω στα 300 μέτρα μετά από το πάρκινκ του Νεκροταφείου Καισαριανής (το οποίο χρησιμοποιούμε καί γιά να παρκάρουμε αν βρούμε, αλλιώς εκατέρωθεν του δρόμου), με κατεύθυνση προς Καρέα.
Χάρτης κάτωθεν...

http://img24.imageshack.us/img24/8121/85765126.jpg
keep safe distance...

Georgepap

Rogue

Παιδια καλησπερα σας, Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ και μαλον ειμαι και ο πιο καινουριος της παρεας. Πρην μια εβδομαδα πειρα το πρωτο μου οπλο αλλα δεν μπορεσα να κατεβω στο προηγουμενο σεναριο λογο δουλειας. Αυτη τη φορα ομως θα ερθω για να σας γνωρισω. Εχω ακουσει τα καλητερα λογια για την τρελα σας. Ελπιζω να ειναι ετσι ακριβος τα πραγματα. Θα τα πουμε αυριο.
Drive it like you stole it

Admax

Παράθεση από: dragonfire στις  18 Ιουλ 2009, 17:08:15 ΜΜ
Παράθεση από: Θάνος στις  18 Ιουλ 2009, 17:56:25 ΜΜ
Έχει αναφερθεί στην σελίδα δύο.....το επαναλαμβάνω καί εδώ!

Δεν έχει σημείο συνάντησης, κατευθείαν στο πεδίο μαζευόμαστε, του οποίου η είσοδος, είναι γύρω στα 300 μέτρα μετά από το πάρκινκ του Νεκροταφείου Καισαριανής (το οποίο χρησιμοποιούμε καί γιά να παρκάρουμε αν βρούμε, αλλιώς εκατέρωθεν του δρόμου), με κατεύθυνση προς Καρέα.
Χάρτης κάτωθεν...

http://img24.imageshack.us/img24/8121/85765126.jpg

H mporeis na deis kai to videaki mou ;D;D;D http://www.youtube.com/watch?v=EDv1lmY_SVY

Θάνος

Παράθεση από: Rogue στις  18 Ιουλ 2009, 19:17:39 ΜΜ
Παιδια καλησπερα σας, Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ και μαλον ειμαι και ο πιο καινουριος της παρεας. Πρην μια εβδομαδα πειρα το πρωτο μου οπλο αλλα δεν μπορεσα να κατεβω στο προηγουμενο σεναριο λογο δουλειας. Αυτη τη φορα ομως θα ερθω για να σας γνωρισω. Εχω ακουσει τα καλητερα λογια για την τρελα σας. Ελπιζω να ειναι ετσι ακριβος τα πραγματα. Θα τα πουμε αυριο.

Όλοι οι καλοί χωράνε!  ;)
Από τρέλλα, ε! όλο καί κάτι έχουμε,  ;D αλλά δεν είναι επικίνδυνη τρέλλα, (βασικό αυτό), καί ακολουθούμε τους κανόνες, γιά να έχουμε!  ;)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
:)
keep safe distance...

misericord

Admax

Παράθεση από: ZINJA στις  18 Ιουλ 2009, 13:57:06 ΜΜ
MΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ για το βιντεακη!αυριο πρεπει να μιλησουμε για να φτιαξεις μια τενιουλα με το αυριανο σεναριο αν θελεις

Polu efxaristos!!! :)

Riesiggeier

akyri telika i simetoxi mas . Tha  symmetexei mono o alkymaxos.

transporter

δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να έρθω αλλά μέχρι στιγμής είμαι μέσα