19-7-09 ΚAIΣΑΡΙΑΝΗ <<<<U.F.O>>>>

Ξεκίνησε από ZINJA, 15 Ιουλ 2009, 15:24:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Sigouro......... 8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

haris

Σίγουρο είναι αλλά δεν το ξέρεις... Αποκλείεται να μην έρθεις ;D ;D ;D

Falcon

ZINJA μαζι με εμενα βαλε και τον Old_Navy μαζι... (+1)  :)

papaflesas

να μην ξεχασετε τις ομπρελες και το αντιηλιακο... 8)
μονο κατι φρενοβλαβεις σαν και εμας  πηγαινουν βουνο,ενω ολοι πηγαινουν παραλια  ::) ::) ::)
φιλακιοοοοο οχι στα βαθειαα παιδιιι μου εχει τσουχτρες...
ζιντζααααα μην πειραζεις τις γυμνιστριες......εισαι πολυ μικρος για τετοια παιδι μου
ουζιιιιιιιιιιιιιιιι  πιασε ενα ουζο με μεζε γιατι μου επεσε η πιεση παιδι μου...
χαααχαχαχαχαχχααχαχαχααχαχαχαχαχαχα :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Hitman

Αν υπαρχει ακομα κενή θέση για ΟΥΦΟ, τοτε ειμαι μεσα μαζι με τους διδυμους "φριτζιδες"!!!!! ;D ;D ;D

ZINJA

32 εν οψη και ακομα εχουμε!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ πανω απο 40 ατομα!για παμε αντε αιρσοφταδευμου παμε γερα! :D
και σας υποσχομαι και υ.Φ.Ο ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ στολες για τους εξογινιους!
και τα νερα θα τα ειναι απο τον ΑΡΗ(ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ) ;D
ΧΡΥΣΟ θα τα πουλησου! ;D ;D ;D ;D
Και με τη συγκαταθεση του παπαφλεσα!
ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;) :D :D :D :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Falcon

ΩΧ? Αληθεια , θα υπαρχουν και στολες UFO ?? ΠΛΑΚΑ κάνεις?!!

ZINJA

ευχομαι ολα να πανε καλα και ναι μαλλον θα εχουμε και <στολες> ας πουμε αλλα και υ.φ.ο!αλλα ολα θα εξαρτηθουν
αυριο σαββατο το μεσημερι! :D
θα προσπαθησω να το κανω αυτο που λεω! :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

giannisgtti

kai go mesa filoi mou, meta to paketo tis proigoumenis kiriakis pou me kratise makria apo tis "ipoxreoseis" mou tora leo na doso to paron!!   +1 opote
sinantisi pou kirioi?

Siegfried

Καλά μου παιδιά,

Εγώ δυστυχώς θα είμαι σε διατεταγμένη αποστολή ναρκοθετήσεως των παραλιών της Πύλου  ;D

Καλά να περάστε.

Θάνος

Παράθεση από: giannisgtti στις  17 Ιουλ 2009, 15:51:31 ΜΜ
kai go mesa filoi mou, meta to paketo tis proigoumenis kiriakis pou me kratise makria apo tis "ipoxreoseis" mou tora leo na doso to paron!!   +1 opote
sinantisi pou kirioi?
Δεν έχει σημείο συνάντησης, κατευθείαν στο πεδίο μαζευόμαστε, του οποίου η είσοδος, είναι γύρω στα 300 μέτρα μετά από το πάρκινκ του Νεκροταφείου Καισαριανής (το οποίο χρησιμοποιούμε καί γιά να παρκάρουμε αν βρούμε, αλλιώς εκατέρωθεν του δρόμου), με κατεύθυνση προς Καρέα.
Χάρτης κάτωθεν... ;)
http://img24.imageshack.us/img24/8121/85765126.jpg
keep safe distance...

Admax

Paidia an den kanw lathos ligo poio pera apo to pedio ixe parei fotia!!:\

giannisgtti

kai ena telefteo..1:fortonomaste me ta aeg kai ta loipa simpragala apo to parking kai koinoumaste xalara stin akri tou dromou? i 2: ta pernoume se tsantes kai zonomaste sto pedio? kai an nai sto 2 ti kanoume tis tsantes metaforas? tis afinoume apou nanai? iparxei kapoios xoros gia afto ton skopo?
signomi pedia alla eimai neos ti na kano???? prepei na matho.. ;D

fanioles

Παράθεση από: giannisgtti στις  17 Ιουλ 2009, 16:41:22 ΜΜ
kai ena telefteo..1:fortonomaste me ta aeg kai ta loipa simpragala apo to parking kai koinoumaste xalara stin akri tou dromou? i 2: ta pernoume se tsantes kai zonomaste sto pedio? kai an nai sto 2 ti kanoume tis tsantes metaforas? tis afinoume apou nanai? iparxei kapoios xoros gia afto ton skopo?

Το 2ο φίλε μου. Γενικά κινούμαστε όσο πιο διακριτικα γίνεται. Υπαρχει ενα σημείο στην άκρη του πεδίου που είναι και το safe house στο οποιο αφήνουμε τα πράγματα μας. Δεν υπάρχει λόγος φύλαξης γιατι όλοι μαζί εκεί είμαστε.  ;)

Τα AEG μας πρέπει να είναι σε καταλληλες θήκες ή έστω τα κουτιά τους μέχρι να φτάσουν στο πεδίο.

Θάνος

Παράθεση από: giannisgtti στις  17 Ιουλ 2009, 16:41:22 ΜΜ
Θα πρότεινα να τα έχεις σε τσάντες μεταφοράς, αν καί τριγύρω υπάρχουν στρατόπεδα (στρατού, όχι airsoft  ;D), καλό είναι να μην τριγυρνάμε με τα AEG "φόρα μόστρα". Στο χώρο που μαζευόμαστε τα έχουμε όλοι τακτοποιημένα "κατάχαμα"  :P, αλλά δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα κλοπής (αν αυτό είναι που σε ανησυχεί).  :)
keep safe distance...

Riesiggeier

apo tin omada NEMESIS tha symetexoun pros to paron 5 atoma syn ton alkymaxo p exei dilwsei idi. diladi: Riesiggeier (+ 4)

Firestriker

Θα συμφωνησω με τα γραφωμενα των συνχομπυστων "Θανος" και "Fanioles",  γιατι την προηγουμενη φορα που εγινε παιχνιδι στην Καισαριανη, καποιοι συνχομπυστες μετεφεραν, (ειτε απο αγνοια κινδυνου, ειτε απο ζαμανφουτισμο),  τα AEGs τους ακαλυπτα και εκτεθειμενα σε κοινη θεα, με αποτελεσμα να τους κοιτουν οι διερχομενοι οδηγοι περιεργα! Καλο παιχνιδι με μπολικο χαβαλε να εχετε!
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

giannisgtti

me kalipsate kaloi mou kirioi, efxaristo!! kiriaki tha ta poume kai apo konta!! kalo vradi!

leonardo sunbird

θα παρακαλέσω όλους τους παρευρισκόμενους την Κυριακή ..... κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οσοι επιστρεφουν στο safe house μην αρχιζουν βολές και δοκιμαστικα με τα οπλα τους. Γίνετε μεγαλο μπερδεμα με αυτους που συνεχιζουν χωρις να γνωρίζουν εαν επροκειτο για εμπλοκες ή δοκιμαστικες βολές.

- 8α παρακαλούσα επίσης , επειδή 8α ερ8ουν αρκετά παιδιά για 1η φορα, οταν βγαίνουν για respawn να μην δηλώνουν τις 8εσεις των αντιπάλων-αλλωστε οι "νεκροι" δε μιλανε ;D ;D
Όσοι παλι βγαινουν για respawn kai εχουν Pmr να μην αρχιζουν να μιλανε ασταμάτητα τη στιγμή που δεν παίζουν.

Δε, υπενθυμίζω οτι σε κάθε OUT ας σηκωνουμε το χέρι μας ή το όπλο μας ψηλά ή να φωνάζει "ΕΞΩ", να γνωρίζουν οι υπόλοιποι , τα bb's 8α πέφτουν σύνεφο την Κυριακή.... δε χρειαζεται να μαζευουν και αλλα bb's..... δε θα φταίνε οι αλλοι αν τις ξανα-αρπάζουν... ;D ;D

- και σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δεν βγάζουμε τα γυαλιά μας..ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ.... αλλιώς φωνάζουμε "ΤΥΦΛΟΣ"  για να σταματησει προσωρινα το παιχνίδι.

Αυτα τα ολίγα!!
ΟUT !!!! ;D ;D

Σημ. Αν δείτε κανένα UFO (A.T.I.A. εις την Ελληνιστή  - Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο) που να μοιάζει με το καθαρμα (Ζinja)
μην λυπηθητε ούτε να τσιγγουνευτήτε τα bb's σας..... βαράτε ανελεητα....χαχαχα ........ ;D ;D και ας εχει το χερι ψηλά.... :P :P
μεχρι να φωνάξει δυνατά.''' ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ"  ;D ;D ;D