M16A2

Ξεκίνησε από M16Expert, 08 Δεκ 2008, 15:05:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

M16Expert

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτήσεις.Σκεφτομαι να αγορασω το Μ16Α2 και θελω να μου πειτε: α)ειναι καλο οπλο; β)Ολο το εξωτερικο του αλλα και το εσωτερικο του ειναι σιδερενιο; γ)Βαραει μονο Semi Automatic  και  Burst (δηλ. τρεις-τρεις) ή βαραει και Fully Automatic; Ευχαριστω.  :)

Spook

Θα πρέπει να διευκρινήσεις ποιας εταιρίας το όπλο ενοείς διότι υπάρχουν πάρα πολλές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του airsoft και έχουν σε παραγωγή το συγκεκριμένο τυφέκιο. Κατα κανόνα προς το παρόν τα όπλα τύπου A.E.G. (Automatic Electric Guns) δεν διαθέτουν επιλογή βολής των τριών (burst δηλαδή) παρά μόνο βολή κατα βολή (Single Shots) και πλήρως αυτόματη βολή (Full Auto), δηλαδή όσο κρατάς πατημένη την σκανδάλη to όπλο ρίχνει μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος πυρομαχικών. ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

akis

file spook 8a diafoniso ligo mazi sou , iparxoun 2 AEG tis TM ta opia exoun epilogi bolis 3x3.

mp5-j

type-89.

;D ;D
WARLORDS

Spook

Δεν διαφωνείς φίλε Άκη !  Είπα πολύ ξεκάθαρα "κατά κανόνα¨και όχι κατ' εξαίρεση" οπότε δεν τίθεται καν ζήτημα διαφωνίας. Απλά τα όπλα που αναφέρεις αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα. ;D
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

M16Expert

Παιδια λιγο με μπερδεψατε... ???εγω αναφερομαι στο Μ16Α2 της TOKYO MARUI.Για πειτε λοιπον(επισης δεν αναφερομαι στο sportline)

akis

Παράθεση από: M16Expert στις  08 Δεκ 2008, 23:37:40 ΜΜ
Παιδια λιγο με μπερδεψατε... ???εγω αναφερομαι στο Μ16Α2 της TOKYO MARUI.Για πειτε λοιπον(επισης δεν αναφερομαι στο sportline)

oles i apories sou 8a li8oun ean diabasis to akolou8o link, ean pali den katalabenis kati pare tilefono sto en logo katastima.

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=79

ερωτήσεις,

Σκεφτομαι να αγορασω το Μ16Α2 και θελω να μου πειτε:

α)ειναι καλο οπλο;      NAI ine TM ara ine kalo!!!

β)Ολο το εξωτερικο του αλλα και το εσωτερικο του ειναι σιδερενιο;   ine TM ara plastiko soma.

γ)Βαραει μονο Semi Automatic  και  Burst (δηλ. τρεις-τρεις) ή βαραει και Fully Automatic;  baraei Semi Automatic / Fully Automatic.

elpizo na se kalipsa  ;D ;D ;D
WARLORDS

M16Expert

Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες!  ;D  ( αν και νόμιζα πως το σώμα ήταν μεταλικο )

Dadiaki

3erw oti eimai  ektos 8ematos alla to mp5-j exei burst?Giati nomiza oti to burst sto selector switsch itan mono gia figoura.
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Dadias

mono gia figoura einai sto j