ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ 24 Μαρτίου 2019 - Fouad / Pantaz & Friends Airsoft GAME

Ξεκίνησε από no_name, 14 Mar 2019, 10:08:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Yokai131

καλησπέρα μόλις έμαθα ότι έχω ρεπό αύριο υπάρχει καμιά θέση και για μένα με τούς αμερικανίσουν και κάνεις να με πάρει από άγια μαρίνα με Μ4 και us woodland

Krobari

Ομάδα:Reapers Airsoft Squad
1 Άτομο
Nickname: Krobari
Παράταξη:USA
Στολή Woodland ACU

Independent player
Nickname: Salvador Rodrigo
Παραταξη:USA
Στολή TRI COLOUR DESERT USA

Albatros

ευχαριστουμε πολυ για το πολυ ωραίο παιχνίδι . παντα τέτοια και καλή συνέχεια!

Rebels Hellenic Airsoft Team
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

TORROS

Μπράβο στην διοργάνωση, μπράβο στους συμμετέχοντες για μια ακόμη όμορφη Κυριακή γεμάτη μπίλια και ιδρώτα!!!!

cosvas

Pantaz και Fouad, συγχαρητηρια για την ομορφη και δυναμικη διοργανωση με πολυ κινηση και ανατροπες. Εκ μερους της FROGs Airsoft Squad, σας ευχαριστουμε!

Krobari

Πρώτη φορά έπαιξα σε δίκη σας διοργάνωση,  πολλοστή ομως στα μεταλεία. Ένα μεγάλο μπράβο έχω να πω μόνο για το παιχνίδι, αψεγάδιαστο. Διοργάνωση, παίκτες όλα ήταν όπως πρέπει. Μπράβο σε όλους ευχαριστήθηκαμε και γεμίσαμε μπαταρίες. Αναμένουμε πιο συχνά εί δυνατόν παιχνίδια σαν αυτό, ανεβάζουν το επίπεδο.

no_name

Εμείς σας ευχαριστούμε που ήρθατε.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη για το "ύφος" στο Βreefing, γιατί σηκωνόμαστε να πάμε για παιχνίδι, να ξεδώσουμε, να ξεφύγουμε από την πίεση της εβδομάδας και αναγκάστηκα να είμαι λίγο αυστηρός για πράγματα που είναι αυτονόητα.

Κάποια άτομα δεν είχαν γάζες, κάποιοι άλλοι δεν είχαν red rag.. ως πότε ρε παιδιά θα γίνεται αυτό??
Όταν ετοιμάζεται την τσάντα σας, σας είναι δύσκολο να ελέγξετε εάν τα έχετε μέσα?
Το αεροβόλο, την στολή, της μπότες σας, τα έχετε ξεχάσει ποτέ ή όχι??

Κάποιοι άλλοι (είμαι σίγουρος) δεν είχαν διαβάσει ΚΑΝ το σενάριο.

Πότε θα σταματήσει αυτό?? Πότε θα πάμε σε ένα παιχνίδι χωρίς να γίνει Βreefing??

Μάλλον ΠΟΤΕ!!

Προσπαθήστε να σέβεστε τον εαυτό σας για αρχή και μετά όλους τους άλλους (διοργανωτές, παίχτες)

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

ΥΓ. Τις φωτογραφίες θα τις δείτε στα παρακάτω group

Get Out and Play - Outdoor Simulation Games by Swordfish and not only
https://www.facebook.com/groups/54917789976/

"ΠΕΡΣΕΥΣ" airsoft team
https://www.facebook.com/groups/219166191619248/

F.R.O.G.  Airsoft Team
https://www.facebook.com/groups/1721074951441275//

Frog

Θα συμφωνήσω με την διοργάνωση...Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούμε όλοι μας..Και να έχουμε τα προβλεπόμενα που ζητάει ένας διοργανωτής στο εκάστοτε σενάριο,παιχνίδι που κάνει.....
Σοβαρότητα μηδέν..Τα ίδια και τα ίδια..Στου κουφού την πόρτα,όσο θέλεις βροντα...
Και μετά αναγκάζονται οι διοργανωτές να γίνονται κακοί....
Πάντως σε γενικές γραμμές το παιχνίδι κύλησε ομαλά,χωρίς πολλές αθανασιες,και παρατυπίες...Αναμονή για το επόμενο.Ευχαριστούμε την διοργάνωση για την όμορφη Κυριακή.

TORROS

Κύριοι θα συμφωνήσω με τον no name ένα σακουλάκι μόνιμα στον σάκο ,τσάντα μας 4 γάζες και ένα κόκκινο πανί ,10 λεπτά από τον χρόνο μας για να διαβάσουμε τι ζητάει το κάθε σενάριο και ο κάθε διοργανωτής στο παιχνίδι του . απλά τα πράγματα δεν είναι πυρηνική φυσική!!