Αναζήτηση μελών για MilSim Airsoft

Ξεκίνησε από sl3, 14 Οκτ 2018, 19:03:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sl3

Η ομάδα "Πυρσός" αναζητά άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν αποκλειστικά με το MilSim Airsoft.
Βασικές προυπόθεσεις είναι η υπευθυνότητα, το ομαδικό πνεύμα και η συμμετοχή στις προπονήσεις / δραστηριότητες της ομάδος.
Οι συγκεκριμένες προπονήσεις / δραστηριότητες γίνονται κάθε Κυριακή και λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της νοτιο-ανατολικής Αττικής (από Λαγονήσι έως Λαύριο).
Εντάσσονται στο πλαίσιο των ενεργειών για τη βελτίωσή μας, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και ομαδικό, μέσα από μια πρακτική και θεωρητική προσέγγιση του MilSim Airsoft.
Φιλοδοξία μας είναι να επιτύχουμε το σχηματισμό ενός οργανωμένου συνόλου, έχοντας συνεννόηση, συνοχή και λειτουργεία σύμφωνα με τα πρότυπα του MilSim γενικότερα.

RedDevil

καλησπερα, ειμαι αρχάριος ωστοσο ενδιαφέρομαι αν θελετε και εσεις

Gr_Chris

Καλησπέρα και απο εμένα.
Εχω εξοπλισμό και μενω ΝΑ Αττική στην Βάρκιζα.
Καινούριος στο airsoft. Μπορείτε να μου στείλετε πμ  8) (έσβησα το fb)

sl3

Καλησπέρα παιδιά,
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, σας έστειλα ΠΜ.

Odysseas1999

Name: Oδυσσέας

θελω να ξεκινησω το airsoft απλα το μεγαλυτερο μου θεμα ειναι οτι δεν εχω φιλους που παιζουν airsoft οποτε δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα και το πως να ξεκινησω
εχω μονο εμπειρια στο paintball και κατα την δικη μου αποψη ειμαι αρκετα καλος αλλα και ομαδικος.
θα ηθελα και βοηθεια με τι αεροβολο να αγορασω αλλα και κολπα που ισως εγω να μην τα ξερω