Ξεκινόντας το airsoft ????

Ξεκίνησε από milgr, 18 Αυγ 2018, 00:58:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

milgr

Καλησπέρα σας είπα να ξεκινήσω και εγώ να είμαι στην παρέα του airsoft και αφού δεν μου λείπει εξοπλισμός -πλην των όπλων θέλω την γνώμη σας για τα παρακάτω όπλα αν δεν σας κουράζω θέλω την βοήθεια σας μπορώ να διαθέσω εως 200Ε :
Umarex Heckler & koch UMP AEG
Umarex Beretta ARX160 Sportsline AEG
ASG G36C SLV
Umarex Heckler & Koch G36C Sportline AEG
ποια είναι η γνώμη σας για τα παραπάνω και φυσικά αν έχετε να προτείνετε κάτι,  καλοδεχούμενο ευχαριστώ.-

GeeVo

Γεια σου φίλε μου.
Το ιδανικό σενάριο είναι να βρείς ένα δανεικό οπλο για να δοκιμάσεις , ισως απο κάποιον φίλο που ήδη κάνει.
Στην περίπτωση της αγοράς...
Η επιλογή του πρώτου όπλου είναι λίγο ιδιαίτερη καθώς ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει εάν η όλη φάση μας αρέσει η όχι.
Δυο ειναι τα πιθανά σενάρια. Ειτε θα σου αρέσει και θα μπείς στην διαδικασία αλλαγής η αναβάθμισης , ειτε δεν θα σου αρέσει και θα μπεις στην διαδικασία πώλησης.
Σε πρώτη φάση , θα προτεινα να κινηθείς προς μοντέλα  Μ4 η Μ16 εταιρίες τυπου GnG και ευρος τιμής 150 - 220 ευρώ ωστε να μπορουν να υποστηρίζουν αναβάθμιση, να στέκονται αξιοπρεπώς στο πεδίο της μάχης αλλα και να πωλούνται σχετικά εύκολα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Welcome to the bb world !

Vangelis

Παράθεση από: milgr στις  18 Αυγ 2018, 00:58:31 ΠΜ
Καλησπέρα σας είπα να ξεκινήσω και εγώ να είμαι στην παρέα του airsoft και αφού δεν μου λείπει εξοπλισμός -πλην των όπλων θέλω την γνώμη σας για τα παρακάτω όπλα αν δεν σας κουράζω θέλω την βοήθεια σας μπορώ να διαθέσω εως 200Ε :
Umarex Heckler & koch UMP AEG
Umarex Beretta ARX160 Sportsline AEG
ASG G36C SLV
Umarex Heckler & Koch G36C Sportline AEG
ποια είναι η γνώμη σας για τα παραπάνω και φυσικά αν έχετε να προτείνετε κάτι,  καλοδεχούμενο ευχαριστώ.-

Καλώς ήλθες,

Το ποιο σημαντικό είναι να έχεις αποφασίσει σε ποιον τύπο πεδίου σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις πέραν του ενός τότε δεν έχεις κάποιο θέμα, αν όμως σκοπεύεις να έχεις μόνο ένα όπλο, τότε πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν θα μπορείς να το χρησιμοποιείς τόσο σε CQB πεδία, όσο και Woodland.

Ένα μικρό όπλο (πχ G36C) είναι άριστο για CQB, αλλά όχι τόσο καλό για μεγάλα πεδία. Αντιθέτως ένα μεγάλο σε διαστάσεις όπλο (πχ. G36W) είναι ιδανικό για Woodland αλλά όχι και τόσο πρακτικό σε κλειστούς χώρους (CQB).

Τώρα από τις επιλογές που έδωσες και με βάση το budget σου θα προτιμούσα G36C ή G36K αλλά σε Jing Gong που έχει μεγαλύτερα fps από την ASG (έχω και από τις δυο εταιρίες).

Επίσης πρέπει να γνωρίζεις οτι οι κλασικοί γεμιστήρες ενός G36 (ανεξαρτήτως μοντέλου) έχουν αρκετό πάχος και ίσως αντιμετωπίσεις καποια δυσκολία να τις χωρέσεις σε θήκες. Βέβαια υπάρχει αντάπτορας που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις γεμιστήρα από M4. Ενώ φυσικά υπάρχει και η λύση του να προμηθευτείς γεμιστήρες Magpul PTS PMAG για G36 που είναι αρκετά ποιο λεπτοί και μοιάζουν πολύ με αυτούς του M4.

Μερικά από τα δικά μου G36 σε διάφορες εκδόσεις:

G36C:

Με αντάπτορα για χρήση γεμιστήρα M4.

G36W:

XM8:

Με γεμιστήρα Magpul PTS PMAG για G36

G36 SL8:

Καλή συνέχεια,
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.