CLASSIC ARMY MP5 B&T A4 TACTICAL LIGHTED FOREARM

Ξεκίνησε από Hornet, 27 Ιουν 2009, 17:23:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Hornet

Kαλησπερα παιδια,ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο οπλο?Αξιζει τα λεφτα του?Αν μου παρουσιασει καποιο προβλημα θα ειναι ανεπανορθωτο?Γιατι εχω ακουσει πολλα κακα για την classic army...Μπορει να παρει γεμιστηρες της marui?Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας...
you'll fire your musket but l'll run you through...

liongreek

Βασικά η Classic Army θεωρείται μια από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο, αν και οι εμπειρίες διαφέρουν. Προσωπικά δεν έχω το συγκεκριμένο AEG, αλλά έχοντας ένα παράγωγο της Η&Κ (SAR Offizier M41 FS) της Classic Army, έχω να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή ποιότητα, άψογη σχεδίαση και λειτουργία. Σχετικά χαμηλά fps, κάτι που δεν με πειράζει ιδιαίτερα, πράγμα που ισχύει για όλα τα μοντέλα της εταιρείας.

Τέλος, σίγουρα οι τιμές είναι τσιμπιμένες, ίσως και υπερβολικά θα έλεγα, σε σχέση με κάποιο Κινέζικο.

Αν και έχω διαβάσει σε άλλα ποστ σου πως ετοιμάζεσαι να μπεις στο χώρο σε ένα χρόνο και ήδη διαθέτεις κάποιον οπλισμό, θα σε συμβούλευα να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα αρχικά, για να δεις ποιο AEG σου ταιριάζει. Η συγκεκριμένη οικογένεια AEG (MP5) για παράδειγμα, έχει φανατικούς υποστηρικτές και αποτελούσε την πρώτη μου επιλογή όταν ψαχνόμουνα κι εγώ, αλλά λόγω του ότι είμαι...τεράστιος (άρα ο αγαπημένος αντίπαλος όλων διότι γίνομαι στόχος πιο εύκολα...), δεν έκατσε καλά στα χέρια μου...

Hornet

ok Φιλε liongreek σε ευχαριστω για την συμβουλη σου!Ευτυχως δεν ειμαι τεραστιος!!!Παντως το συγκεκριμενο aeg μου ειχε κανει εντυπωση απο την πρωτη φορα που πηγα στους αμπελοκηπους και σκοπευω να το αγορασω...Απλως φοβομουν πολυ διοτι εχω ακουσει πολλα για την classic army και δη για τους γεμιστηρες της για τους οποιους και απο οτι εχω διαβασει στο forum σε σχετικα θεματα εχω συμπερανει οτι ειναι πολυ κακης ποιοτητας...Παντως ξερεις αν μπαινουν γεμιστηρες της μαρουι σε classic army οπλα?

liongreek

Συνήθως είναι συμβατοί, εκτός ειδικών περιπτώσεων. Πάντως δεν είχα πρόβλημα με γεμιστήρες ως τώρα, εναλλακτικά μπορείς να πάρεις κάποιους άλλης εταιρείας που σίγουρα τις βγάζουν για αυτά τα όπλα. Γενικά πάντως υπάρχει συμβατότητα

Hornet

Ξερεις αν μπαινουν γενικα οι γεμιστηρες της marui και της classic army σε JG και A&K ? και αν ναι,με η χωρις προβληματα συνηθως?

liongreek

Υπο το πρίσμα του ότι τα κινέζικα είναι κόπιες κυρίως αυτών των 2 εταιρειών θα έλεγα πως ναι. Καλό θα είναι να ψάξεις με συγκεκριμένα μοντέλα.

VagBlack

Παράθεση από: Kaberhs στις  28 Ιουν 2009, 22:32:27 ΜΜ
Ξερεις αν μπαινουν γενικα οι γεμιστηρες της marui και της classic army σε JG και A&K ? και αν ναι,με η χωρις προβληματα συνηθως?
Ναι, χωρίς πρόβλημα.

Hornet

ok παιδια,thank's a lot για την βοηθεια σας!!!

misericord

Το MP5A4 της G&G είναι με διαφορά το 2ο καλύτερο MP5A4 που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή. Δεν μιλάω για σχέση απόδοσης/τιμής (αν και είναι φθηνότερο από το CA) αλλά για απόδοση out of the box. Συμφωνώ με τον Ατσαλάκωτο 100% σε αυτό.  Απλά πριν αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι ρίξε και μια ματιά στο G&G mp5.