04.02.2018 - Μεταλλεία Ελευσίνας - Η Αποκάλυψη

Ξεκίνησε από 6Eddie6, 18 Δεκ 2017, 13:40:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Lambros

Alligatre

Καλησπέρα δυστυχώς άκυρη η συμμετοχή μας για 2 άτομα με δυνάμεις Βόρειας κορέας.

Καλό παιχνίδι, θα σας δούμε στο επόμενο!

6Eddie6

Καλημέρα οι συμμετοχές και για τις 2 παρατάξεις έκλεισαν.
Δυνάμεις του ΝΑΤΟ: 188
Δυνάμεις της Βόρειας Κορέας: 149

Sierrakias

Καλημέρα...
Από Umbrella ένα άτομο εκτός δυστυχώς...
Καλό και ασφαλές παιχνίδι

Wu_Tang

#LEONARDO-SWORDFISH#

Καλησπέρα σε όλους.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Δεν ξέρω αν ήταν προφητικός ο τίτλος του παιχνιδιού, σίγουρα ήταν αρκετά επιτυχής ο τίτλος για το χθεσινό παιχνίδι.
Δεν ξέρω αν ήμουν εγώ εκτός τόπου και χρόνου αλλά αυτό το χθεσινό δεν είναι καν για σχολιασμούς.
Διαβάζοντας όμως τα ευχαριστήρια διαφόρων παικτών και ομάδων δεν μπορώ να μείνω ανενεργός σε ένα event
που ήταν ο ορισμός της ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ του παιχνιδιού airsoft ή αεροσφαίρισης ή οπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε.

Κύριοι. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, φοβούμενοι να πείτε την άποψη σας για να μην χαλάσει η παρεά σας ή η κοινή γραμμή
της ομάδας σας ή του συλλόγου σας κλπ.

Επιτρέψτε μου να κάνω τα σχόλια μου και να εκφράσω την άποψη μου για το χθεσινό πυτζάμα πάρτυ που διεξήχθει χθες στα Μεταλλεία.
Μετά από το σημερινό μου "Ευαγγέλιο" ίσως κάποιοι να με βλέπουν με μισό μάτι.
Αλλωστε δεν επιδιωκω ούτε να κάνω φιλίες, ούτε λυκοφιλίες μόνο και μόνο για να μην στεναχωρήσω κάποιους.
" Οι φίλοι μου με κάνουν και κλαίω και οι εχθροί μου με κάνουν και γελάω" έλεγε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου.
Το μόνο που επιδιώκω είναι να βλέπω Ανθρώπους που ξέρουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
Να σεβονται τη διοργανωση, τους συμπαικτες τους, τους αντιπάλους τους.
Στο διαταύτα. 
Δεν ξέρω προς τα πού πρέπει να γύρει η ζυγαριά των ευθυνών.
Στην διοργάνωση ή στους παίκτες;

Κύριοι. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΡΣΟΦΤ.
Δεν ξέρω πως το έχει φανταστεί και πως το αντιλαμβάνεται στο νου του ο καθένας
αλλά το χθεσινό θα το χαρακτήριζα πυτζάμα πάρτυ, ένα τσιρκο ανευ προηγουμένων.
Οι μισοι  Β. Κορεάτες (στην παράταξη την οποία άνηκα) δεν έπρεπε να παίξουν. Τοση φόρμα και τόσα αθλητικά παπούτσια ούτε σε γυμναστήριο δεν έχω δει.
Οι άλλοι μίσοι είχαν ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ των όρων και των κανόνων του παιχνιδιού που πολλοί εξ΄αυτών δεν είχαν τα απαιτούμενα
του παιχνιδιού (RedRag, επιδέσμους). Άλλοι τόσοι δεν ήξεραν το πεδίο, και πολλοί που έπρεπε να κοπούν στην μέτρηση,
πέρασαν βάζοντας ένα red dot/διόπτρα ταχα μου ταχα μου να παίξουν ως DMR. To Ελληνικό δαιμόνιο στο μεγαλείο του.
Τότε προς τι όλη αυτή η αργοπορία για τις μετρήσεις εφ'όσον θα έπαιζαν όλοι;
ΟΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ...ένα παιχνίδι χωρίς αρχή και χωρίς τέλος.
Και έναν Βασιλάκη Μονολιθο να τρέχει σαν την άδικη κατάρα πάνω κάτω να συμμαζέψει τα ασσυμάζευτα.
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ να αφήσετε έναν άνθρωπο με τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας να ανταπαξέλθει σε ένα παιχνίδι 300+ παικτών;;
Ενα σκασμό διοργανωτές κάπου διάβασα οτι ήταν . Συγνώμη κιόλας.

Και φυσικά είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που αξίζει τα "ευ" και τα Συγχαρητηρία.
Κανένας ορισμός και καμμία διευκρίνηση στους κανόνες ασφαλείας από ΚΑΝΕΝΑΝ σε μία παράταξη που το 1/3 των παικτών
έπαιζαν για πρωτη φορά.

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα επικρατούσε απο την Αμερικάνικη παράταξη. Αλλα το λίγο που είδα όταν σταμάτησε το παιχνίδι
στο Μαντρί, και ηταν η μοναδική μου επαφή με το παιχνίδι ...αντίκρυσα Αμερικάνους με μονοχρωμα, ελληνικές παραλλαγές,
τζιν. Τότε ποιος ο λόγος να παιξουν και ποιος ο λόγος των χρωματικών παραλλαγών ανά παράταξη;
Δεν θα σταθώ στις παραβατικές συμπεριφορές των παικτών αμφοτέρων πλευρών , αλλά προτίμησα στο χθεσινό παιχνίδι
να γίνω θεατής καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να διαμορφώσω την άποψη μου για αυτό το θέατρο του παραλόγου.
Κύριοι (προς τους διοργανωτές) Αν δεν θελετε ή αν δεν μπορείτε  να επιβληθείτε στις τριακόσιες διαφορετικές ψυχοσυνθέσεις,
αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να εφαρμόσετε τα απαιτούμενα για να διεξαχθεί ένα παιχνίδι και να το φέρετε σε πέρας
και με αίσιο τέλος,
το μόνο που θα έχετε καταφέρει είναι να διακωμωδήσετε το παιχνίδι.
Ενα παιχνίδι που κρύβει ιδιαίτερη μαγεία και όχι να καταλήξει να βρισκόμαστε σε πυτζάμα πάρτυ.
Δεν είμαι ο πατέρας κανενός και ούτε είμαι εγω υπευθυνος για το πως μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί τη φιλοσοφία του παιχνιδιού και
να βγάλει αυτή τη μαγεία που κρυβει αυτό το γαμοπαίχνιδο.
Κύριοι (προς τους παικτες). Αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να συμμορφωθείτε στους όρους, στους κανόνες και στον τρόπο του παιχνιδιού,
, μην ξοδεύετε τσάμπα χρήματα. Ξοδεψτε τα κάπου άλλου που μπορεί να πιασουν τόπο. (Χαμογελο του Παιδιου, Η Κιβωτός του κόσμου κλπ.)

Και για να μην σας κουράζω
Απο τα χθεσινά συν του μάζωψης ταύτης, το μόνο θετικό , είναι καποιοι φίλους που είχα να τους δω καιρό.

Σημ. Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος ήταν αυτός που δεν γνωριζε τη χρήση του Redrag και πραγματικά
δεν ξερω αν είναι για γέλια ή για κλάματα η παρακάτω συζήτηση.
Παίκτης Α: εεεε δεν βλέπεις το κόκκινο πανι;
Παίκτης Β: και που θες να ξέρω; στο δάσος είμαστε. Μπορεί να είσαι η κοκκινοσκουφίτσα.

Εύχομαι και ευελπιστώ να είναι το τελευταίο οπισθοδρομικό παιχνίδι και κάτω απο αυτές τις αλήθειες, που δεν θέλει να εκφράσει κανείς, είτε για να μην χαλασουν καρδιές είτε γιατί δεν θέλουν να ασχοληθούν,
να μπουν οι νέοι παίκτες με το δεξί και να απολαύσουν αυτό που πολλούς από μας, μας συναρπάζει στο μέγιστο βαθμό του.

Το παρών ποστ δεν είναι προς συζήτηση και δεν θα απαντησω
σε κανένα μήνυμα περί τούτου. 

Ευχαριστώ πολύ

Γεροξιφίας.