Νέος!

Ξεκίνησε από Sledgehammer, 23 Οκτ 2017, 13:55:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sledgehammer

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι ο Γιώργος, 24ρων, και μένω στην Αττική.

Τον τελευταίο καιρό διαβάζω και ενημερώνομαι για το Airsoft και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Πριν όμως αγοράσω εξοπλισμό θα ήθελα να δοκιμάσω έστω ένα παιχνίδι ώστε να δω και "live" αν μου αρέσει ή όχι.

Η απορία μου είναι η εξής. Που μπορώ να βρω παιχνίδια όπου η διοργάνωση νοικιάζει εξοπλισμό (ασφάλεια, εξάρτηση, όπλο και πυρομαχικά); Για παράδειγμα, θα με ενδιέφερε να συμμετέχω στο παιχνίδι της Κυριακής (29/10/17) στα Μεταλλεία, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει κάποιος να έχει τον δικό του εξοπλισμό.

Αν μπορέσω να συμμετέχω σε κάποιο παιχνίδι, οποιουδήποτε τύπου - συμπεριλαμβανομένων και των C.Q.B., θα ήθελα να βρω και κάποια ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, αν ξεκινήσω, κατά πάσα πιθανότητα θα πάω στην πλατφόρμα των Μ4/Μ16. Κοιτάω τα G&G CM 16 και GR 15, αν και εκτός της τιμής δεν βρίσκω τι διαφορές έχουν.

Αυτά από μένα. Καλώς σας βρήκα!
Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.

Nikosdim21

Καλησπέρα Γιώργο σε ποια περιοχή μένεις αν θες μπορείς μια Κυριακή να έρθεις παίζουμε να δοκιμάσεις συνήθως παίζουμε Ασπρόπυργο

Sledgehammer

Καλησπέρα Νίκο! Συγνώμη που απάντησα τώρα, θυμήθηκα μετά από πόσο καιρό να μπω! Μένω Κερατσίνι οπότε ο Ασπρόπυργος είναι δίπλα! Για δώσε κανένα info!
Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.

Rodero

Για εξοπλισμο και οπλο δες το www.taiwangun.com

Sledgehammer

Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.

Σίμος Φ.

Γεια σας παιδια!! Σκεφτομαι κι εγω να ξεκινησω airsoft μαζι με εναν φιλο μου και μενουμε Κερατσινι. Αλλα πριν αγορασουμε εξοπλισμο κλπ θα θελαμε να δουμε πως ειναι και απο κοντα, μπορειτε να μας βοηθησετε?

Texas

Kαλημερα φιλε μου και εγω μενω κερατσινι αν θες μπορεις να με βρεις σε αυτο το λινκ και να μιλησουμε λιγο για το κοινο μας χομπυ και γιατι οχι να παιξουμε κιολας

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010378414828