Eimai kainourios...voi8iste me na epile3w oplo

Ξεκίνησε από Georgios10, 04 Ιουν 2009, 20:08:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Georgios10

Paidia eimai kainourios sto airsoft kai 8a h8ela na agorasw ena oplo peite mou sumboules.AK-47 mou aresei polu alla dia8etw mexri 120 eurw...

EKAMenos

kalos hrthes sthn parea :)

exartate posa leuta tha diathesis
::)
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

SAPPER

Το ερώτημα σου είναι εντελώς αόριστο και υποκειμενικό.  ::)

EKAMenos

ok   sorry  gia thn lathos erwthsh

tha sumfwnisw me ton atsalakoto kane mia arxh me ena kinezikw tha sou prwtina ena AK -47  giati exw akousei kala sxoleia :) :)
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

FanIsHere

Δεν απευθυνόταν σ' εσένα, αλλά στον Georgios10. :P
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

hitman47

Προσωπικα θα σου προτεινα ενα JG G36C ένα όπλο για όλες τις χρήσεις, φθηνό, με πολύ καλές κριτικές απ' τους πάντες!
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_29&products_id=669
G36 I am happy with my trigger, you are not!

XARAMADAS

Καλώς ήλθες φίλε, εγώ θα σου πρότεινα ένα Κινέζικο Μ4 AGM ή JG για αρχή, για τον απλούστατο λόγο, ότι είναι το μοντέλο με τη μεγαλύτερη γκάμα, τα περισσότερα αξεσουάρ /  ανταλλακτικά και τη μεγαλύτερη δυνατότητα αναβαθμίσεων. Αυτό σημαίνει, ότι μπορείς να το φτιάξεις όπως θέλεις και να το αναβαθμίσεις όποτε και όσο θέλεις.
Ότι κι αν αποφασίσεις τελικά, σου εύχομαι καλή αγορά.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

Aggelos91

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα κάποιο ak47 sportline το πήρε ένας φίλος μου και είναι πάρα πολύ καλό και φθηνό.
Η συμβουλή μου για αυτό το παιχνίδι αν και είμαι νέος σε αυτό είναι να υπάρχει τιμιότητα. Να κοιτάμε να χαρούμε τίμια, έντιμα. Να μην θυμώνουμε με τους άλλους και να έχουμε καλή συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

Θάνος

Πιστεύω ότι είναι καλό να του αναφέρεται να προσέχει καί τα FPS , να μην υπερβαίνει τα 350 (γιά rifle) καθώς υπάρχει πιθανότητα να μην μπορεί να παίξει σε games που μπαίνουν απαγορευτικοί όροι γιά πάνω από 350.  ;)
keep safe distance...

metallpontios

kai ego kenougios eimai fa sou protina na pareis tm m16 gia tin axiopistia

skotostras

Παράθεση από: Aggelos91 στις  10 Ιουν 2009, 04:07:46 ΠΜ
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα κάποιο ak47 sportline το πήρε ένας φίλος μου και είναι πάρα πολύ καλό και φθηνό.
sovara tora...kalitera na valei 30 evro parapano kai na parei tis JG,
pou einai pio aksiopisto, pio dinato, einai metaliko kai ksilino

SAPPER

Σωστή η τοποθέτηση του λουρίδα.  ;)

Skoteinos

Kalispera se olous eimai kanourgios sto xoro..gia tin akriveia den exw mpei kan akoma  ;). Tha ithela na zitisw ti gnwmi sas gia poia tha itan i kaluteri epilogi gia kapoion pou ksekinaei twra. Eimai kuriws poromenos me snipers alla gia arxi as parw kati me to opoio tha mporw na paizw kiolas. Protimw kati se styl M16 kai M4 gurw sta 150-220 eurw.. opote san poio empeiroi plz rikste kamia gnwmi :)  thx !
D@RK

Skoteinos

loipon eimai 1.87 ,aristeroxeiras kai menw oropo. Ti paraskeui mallon tha episkeutw kai ena magazi stin athina apla ithela na exw kapoia stoixeia prin paw gia na koitaksw kapoia montela :)
D@RK

Skoteinos

Oraia toulaxiston twra pou tha paw sto magazi na dw ti mou kanei perissotero tha koitaksw ki auta ta 2 thx file :)
D@RK

Admax

Pare kanena m4!!! Epiasa symera alla eitan apomimish apo afto p exei to magazi alla me porose!!! :D

SAPPER

Παράθεση από: Skoteinos στις  24 Ιουν 2009, 21:44:06 ΜΜ
loipon eimai 1.87 ,aristeroxeiras kai menw oropo. Ti paraskeui mallon tha episkeutw kai ena magazi stin athina apla ithela na exw kapoia stoixeia prin paw gia na koitaksw kapoia montela :)

Κάτσε να σου φτιάξω λίγο καλύτερα την αγγελία...

loipon eimai 1.87 ,aristeroxeiras kai menw oropo εχέμυθος και ψάχνω AEG αναλόγων προσόντων για παιχνίδι και ότι άλλο προκύψει. ;D ;D ;D

Πέρα την πλάκα τα AEG τα αυτοκίνητα και οι γυναίκες είναι εντελώς προσωπικά γούστα για αυτό καλύτερα να τα δεις από κοντά να μιλήσεις με έμπειρους ανθρώπους που θα σου λύσουν τις απορίες σου και να προβείς στην σωστή αγορά.

Skoteinos

Se sena irtha ti proigoumeni paraskeui :P kai mallon kataliksame se ena M4 s-system :) kai mallon paw kai pros to full metal :P (fotografies den travaw! ) :P.
D@RK

GeR^PEZONAUTHS

Παρε ενα ΑΚ να κανεις δουλεια σου , απο τα ποιο ομορφα οπλα και το μοντελο της JiNG GONG με τα 185 ευρο ειναι 350 fps επομενως παιζεις σε ολα τα παιχνιδια , ειναι και μεταλλο με ξυλο σαν το αληθινο.....και γ@μω τα οπλα!!!

ROOKIEJO

βλεπωντας την πορωση και την συναδελφικοτητα που εχει το αθλημα θα προτεινα στους νεους ,aeg που δεν πολυκυκλοφορουν ετσι ωστε να αποκταμε ολοι γνωση πιο σφαιρικη απο την δικια τους δοκιμη.ουτως η αλλως δυσκολα καποιος μενει μονο με ενα και αν δεν μεινει ευχαριστημενος με την πρωτη αγορα παντα μπορει να το αλλαξει.νομιζω οτι θα ειναι πιο ενδιαφερων για ολους να βλεπουμε νεα οπλα στα πεδια. τωρα αν καποιος εχει πορωση με καποιο μοντελο το παιρνει αφοβα.και να χαλασει προσφερει αλλες συγκινησεις η επισκευη και η αναζητηση λυσεων