A&K M16A4-SR25K

Ξεκίνησε από Hornet, 24 Ιουν 2009, 14:09:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Hornet

Καλησπερα φιλοι αιρσοφταδες.Ειμαι νεος στο αθλημα,αν και εχω ηδη 2 aeg καθως και ενα σνιπερ.Βασικα ειμαι 17 χρονων και εξοπλιζομαι περιμενοντας για την μεγαλη μερα που θα παιξω για πρωτη φορα...Θα ηθελα την πολυτιμοτατη και χρησιμοτατη γνωμη σας [απο γλυψιμο αλλο τιποτα!!!] για τα δυο αυτα οπλα σχετικα με την αξιοπιστια τους,το υλικο κατασκευης τους και τελος το επιπεδο ευστοχιας τους.Ευελπιστω πως θα με βοηθησετε ουσιαστικα λογω της εμπειριας που εχετε στον χωρο.Ευχαριστω προκαταβολικα.
you'll fire your musket but l'll run you through...

Cataphract

Κάνε edit το μήνυμα.

Είναι παράνομο να κατέχεις AEG αν είσαι ανήλικος. Just a fact.

SAPPER

Πολλές φορές επειδή δεν πουλάνε στο κατάστημα  AEG σε ανήλικους, οι μικροί ανυπόμονοι λιλιπούτειοι ήρωες καταφέρνουν τους γονείς τους να έρθουν να τους πάρουν κάποιο AEG για να τους κάνουν το χατίρι.

Έχω αντιληφθεί τέτοια περιστατικά, και επισημαίνω να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και αγωγή στα παιδιά τους, και να έχουν υπ 'όψιν τους ότι απαγορεύονται για ανηλίκους και παίρνουν την ευθύνη αν τους τα παραχωρήσουν μετά την αγορά τους.

Τους τονίζω τα μέτρα ασφαλείας και την αγορά κάποιου στόχου με διχτάκι.

Δεν χρειάζεται να επεξηγήσουμε ότι δεν κάνουμε σκοποβολή με τα ζωάκια, η από το παράθυρο, διότι δεν θα γίνονται δεκτή μετά από τέτοια συμπεριφορά από δικά μας παιχνίδια στο μέλλον.

Φιλικά Βασίλης.

Hornet

Οπα,παιδια με πηρατε μονοτερμα.Τα συγκεκριμενα aeg απλα τα αγορασε ο πατερας μου για μενα με την προοπτικη οτι θα τα χρησιμοποιησω μονο για σκοποβολη σε κουτακια,τενεκεδακια κλπ και οταν με το καλο γινω 18 να ερχομαι σε παιχνιδια.Εγω,προσωπικα ουτε που θα σκεφτομουν ποτε να ριξω σε ζωο διοτι ειμαι υπερβολικα φιλοζωος μπορω να πω και ισα ισα αν καποιος εριχνε σε ζωα μπροστα μου θα του εσπαγα το αδειο του κεφαλι.Ο νομος ειναι νομος και δεν μπορει κανεις να τον υπερβει οπως πολυ σωστα τονιζετε ανελειπως στο forum και αν και προσεχτικος 17χρονος πρεπει να περιμενω και περιμενω εναν χρονο για να μπορεσω να συμμετασχω σε ενα παιχνιδι μαζι σας.Κατα τα αλλα τι λετε για τα δυο αυτα aeg?αξιζουν?θα με βοηθησει πολυ η γνωμη σας.

Cataphract

Παράθεση από: Kaberhs στις  24 Ιουν 2009, 16:47:12 ΜΜ
Οπα,παιδια με πηρατε μονοτερμα.Τα συγκεκριμενα aeg απλα τα αγορασε ο πατερας μου για μενα με την προοπτικη οτι θα τα χρησιμοποιησω μονο για σκοποβολη σε κουτακια,τενεκεδακια κλπ και οταν με το καλο γινω 18 να ερχομαι σε παιχνιδια.Εγω,προσωπικα ουτε που θα σκεφτομουν ποτε να ριξω σε ζωο διοτι ειμαι υπερβολικα φιλοζωος μπορω να πω και ισα ισα αν καποιος εριχνε σε ζωα μπροστα μου θα του εσπαγα το αδειο του κεφαλι.Ο νομος ειναι νομος και δεν μπορει κανεις να τον υπερβει οπως πολυ σωστα τονιζετε ανελειπως στο forum και αν και προσεχτικος 17χρονος πρεπει να περιμενω και περιμενω εναν χρονο για να μπορεσω να συμμετασχω σε ενα παιχνιδι μαζι σας.Κατα τα αλλα τι λετε για τα δυο αυτα aeg?αξιζουν?θα με βοηθησει πολυ η γνωμη σας.

Στην τελική η ευθύνη είναι δική σου (συγκεκριμένα του πατέρα σου)

Από κει και πέρα, υπάρχουν ντουζίνες AEG. Δεν είπες ποια είναι τα δικά σου για να σου πούμε τη γνώμη μας.

Hornet

Παιδια,μιλησα με λιγο εντονο τονο και συγγνωμη για αυτο διοτι ηθελα να διαλευκανω καποια πραγματα.Παντως ,περασμενα ξεχασμενα δεν ηθελα να φτασει εκει η συζητηση μας!και για να σου απαντησω στο αλλο σου ερωτημα εχω ενα well l96,ενα μαρυι ακ47 και ενα μαρυι μ4α1.Παντως τι λετε για τα aeg αυτα τελικα της a&k?

Cataphract

Παράθεση από: Kaberhs στις  24 Ιουν 2009, 17:41:22 ΜΜ
Παιδια,μιλησα με λιγο εντονο τονο και συγγνωμη για αυτο διοτι ηθελα να διαλευκανω καποια πραγματα.Παντως ,περασμενα ξεχασμενα δεν ηθελα να φτασει εκει η συζητηση μας!και για να σου απαντησω στο αλλο σου ερωτημα εχω ενα well l96,ενα μαρυι ακ47 και ενα μαρυι μ4α1.Παντως τι λετε για τα aeg αυτα τελικα της a&k?

Τι να σου πω, μαρούι αρκετά καλά, πολύ πλαστικούρα, αρκετή αξιοπιστία, χαμηλά fps.

Α και το ένα απο τα AEG σου είναι μπρίκι.

Hornet

Oxι,δεν καταλαβες.Εχω τα μαρουι που μου αναφερεις και ζηταω την γνωμη σου για τα Α&Κ Μ16Α4 και SR25K.

Cataphract

Παράθεση από: Kaberhs στις  24 Ιουν 2009, 17:54:20 ΜΜ
Oxι,δεν καταλαβες.Εχω τα μαρουι που μου αναφερεις και ζηταω την γνωμη σου για τα Α&Κ Μ16Α4 και SR25K.

Έχεις δίκιο, λάθος δικό μου.

Όπως είπα, όχι Μ16/Μ4, μείνε μακριά απο μπρίκια  :P