Πρόβλημα στον αρισθμό δημοσιεύσεων...

Ξεκίνησε από cosvas, 11 Ιουν 2009, 02:06:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cosvas

Γεια χαρα. Μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον αριθμό δημοσιεύσεων που σχετίζονται με το προφίλ μου γιατί ενώ χθες το βράδυ συμπλήρωνα αισίως τα πρώτα μου 20 posts και προήχθην σε ανθυπολοχαγό, σήμερα είδα οτι ξαναυποβιβάστηκα σε δόκιμο με αριθμό δημοσιεύσεων 19 και μετά και τα νέα posts που έκανα απόψε ξαναέγινα ανθυπολοχαγός με 22 posts. Αύριο τί θα δείχνει και γιατί έγινε όλη αυτή η μείωση posts και βαθμού; Είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχω στο μέλλον;

SAPPER

Αν σβηστή ένα θέμα η ένα post που κάνεις για διάφορους λόγους από τους admin αφαιρούνται και τα ανάλογα μηνύματα αριθμητικά που έχεις κάνει στο προφίλ σου.

cosvas

Δηλαδή κάποιο από τα post μου έχει διαγραφεί; Φαντάζομαι πως οι διαχειριστές θα ενημερώνουν σε ανάλογες περιπτώσεις ώστε να γνωρίζουμε που πατάμε και οτι τέτοιες διαγραφές δεν γίνονται αδιακρίτως... Ποιός μπορεί να μου επιβεβαιώσει το λόγο της διαγραφής αν πράγματι έγινε από διαχειριστή;

SAPPER

Ναι έγινε διαγραφή από εμένα σε άσχετο με το Airsoft θέμα και ενημέρωσα τον χρήστη με pm που το άνοιξε.
Τους υπολοίπους που απλά απαντήσατε δεν σας ενημέρωσα διότι δεν το θεώρησα σκόπιμο.
Διαβάστε τους κανόνες του Forum και θα σας λυθούν αρκετές απορίες γενικά.

cosvas

LAFINA

Παιδιά το ίδιο σχεδόν πρόβλημα παρατήρησα κι εγώ στον δικό μου αριθμό μηνυμάτων.
Ενώ έχω στείλει πολύ περισσότερα, εξακολουθεί από την προηγούμενη εβδομάδα να δείχνει
αριθμός μηνυμάτων 12 υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον αριθμομέτρη
των μηνυμάτων? ???
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

SAPPER

Όχι πάντα σου γράφει το τελευταίο αριθμητικά μήνυμα σε όλα τα μηνύματα που έχεις κάνει.

Δηλαδή έχεις τώρα 17 μηνύματα πχ, αν ποστάρεις τώρα ένα θα λένε όλα 18 μετά, όπως και το Avatar άμα το αλλάξεις θα αλλάξει και στα παλιά σου μηνύματα που είχες άλλο.

FanIsHere

@SAPPER, μάλλον κατάλαβες λάθος, γιατί απ' όσο διαβάζω το post της Τάνιας λέει πως έχει στείλει παραπάνω και δεν τις τα εμφανίζει, όχι πως της εμφανίζει στα παλιά της post παραπάνω απ' όσα είχε στείλει τότε.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Dharry

Παράθεση από: LAFINA στις  21 Ιουν 2009, 22:09:06 ΜΜ
Παιδιά το ίδιο σχεδόν πρόβλημα παρατήρησα κι εγώ στον δικό μου αριθμό μηνυμάτων.
Ενώ έχω στείλει πολύ περισσότερα, εξακολουθεί από την προηγούμενη εβδομάδα να δείχνει
αριθμός μηνυμάτων 12 υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον αριθμομέτρη
των μηνυμάτων? ???

Μηπως εκανες απανωτα post και ο συντονιστης τους εκανε edit ,ενοποιωντας τα; Σ'αυτην την περιπτωση ο αριθμος των μηνυματων μειωνεται αντιστιχα...