Νεος στο χώρο του airsoft

Ξεκίνησε από ThemisPal, 22 Σεπ 2015, 12:52:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ThemisPal

Καλησπέρα σε όλους.
Αρχες του καλοκαιριού αγόρασα το πρώτο μ airsoft, κ πιστευω πως ήρθε η ωρα για το πρωτο μ παιχνίδι. Απο ένδυση εχω μόνο παραλαγή (κλασικά απο το στρατό), αρβύλα κ γυαλιά προστασίας ματιών. Θα χρειαστεί κάτι αλλο για να παρω μέρος σε ενα παιχνίδι; Ωστε να δω αν θα μου αρέσει για να αγοράσω παραπάνω πράγματα, οπως γιλεκο μάχης παραπανω γεμιστήρες κτλ. Ή καποια ομάδα; Μπορω να ερθω κ μονος μ;
Απλα ενημερωτικά μένω Αθήνα.

Vangelis

Παράθεση από: ThemisPal στις  22 Σεπ 2015, 12:52:50 ΜΜ
Καλησπέρα σε όλους.
Αρχες του καλοκαιριού αγόρασα το πρώτο μ airsoft, κ πιστευω πως ήρθε η ωρα για το πρωτο μ παιχνίδι. Απο ένδυση εχω μόνο παραλαγή (κλασικά απο το στρατό), αρβύλα κ γυαλιά προστασίας ματιών. Θα χρειαστεί κάτι αλλο για να παρω μέρος σε ενα παιχνίδι; Ωστε να δω αν θα μου αρέσει για να αγοράσω παραπάνω πράγματα, οπως γιλεκο μάχης παραπανω γεμιστήρες κτλ. Ή καποια ομάδα; Μπορω να ερθω κ μονος μ;
Απλα ενημερωτικά μένω Αθήνα.

Καλησπέρα,

Έχεις ήδη τα βασικά για να δοκιμάσεις την πρώτη επαφή με το Airsoft. Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζεις προκειμένου να είσαι 100% σίγουρος για την συμμετοχή σου, είναι αν το αεροβόλο σου είναι εντός των ορίων (fps) που έχει θέσει ο διοργανωτής.
Μέχρι να αποφασίσεις αν το Airsoft είναι μια δραστηριότητα που θα ήθελες να συνεχίσεις, θα σου πρότεινα να λειτουργήσεις σαν ανεξάρτητος παίκτης.

Τώρα όσο αφορά τα διαδικαστικά. Στην ανακοίνωση του σεναρίου, απλά δηλώνεις συμμετοχή.

Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

ThemisPal

Σε ευχαριστώ φιλε Βαγγέλη για τις πληροφορίες.
Καλως σας βρηκα κιόλας!
Οσο για τα fps του όπλου δν είμαι σίγουρος, εχω ενα Sr16 E3 CQB της VFC, αν γνωρίζεις ποσα μπορεί να είναι θα ηταν χρησιμη πληροφορία.

Nick_the_Greek

Αν δεν έχει αλλάξει τίποτα εσύ ή  κάποιος προκάτοχός αν το πήρες από δεύτερο χέρι είναι εντός όριο γύρο στα 330-340 πρέπει να είναι δηλαδή
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες