M4 RIS, μπαταρίες

Ξεκίνησε από alkisbkn, 19 Ιουν 2009, 15:39:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alkisbkn

Γεια σας παιδιά,

έχω ένα Marui M4 στο οποίο θέλω να του αλλάξω το handguard σε ένα RIS της Classic Army. Η ερώτηση μου είναι θα χρειαστεί να βγάλω την μπαταρία έξω, ή χωράει κανονικά εκεί που ήταν; Επίσης, υπάρχει κάποιο stock κοντάκι για M4 το οποίο να παίρνει την μπαταρία μέσα, όπως σε κάποια M16 AEGs ;

Ευχαριστώ πολύ

SAPPER

Δεν θα χωρέσει μετά  :-\  για αυτό η θα πρέπει να πάρεις PEQ για να βάλεις μέσα την μπαταριά, η να βάλεις άλλο κοντάκι πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να στείλεις και την καλωδίωση του AEG πίσω, αν δεν ξέρεις να το πειράξεις βάλε απλά ένα PEQ.

Dadias

πέρα αυτού θα πρέπει να αγοράσεις και διαφορετική μπαταρία (σε στήσιμο) για να μπορεί να μπεί στο κοντάκι, το an-peq πιστεύω είναι η καλήτερη και οικονομικότερη λύση

Dadias

για crane stock βγαίνει και σε  8,4v , 9,6v , 10,8v σε ni-mh & ni-cd
σε li-po η μοναδικές που βρήκα για crane stock σε μία σελίδα μαγαζιού ήταν 11,1v & 7,4v

SAPPER

Ναι θα έλεγα ότι Li-po θα χώραγε Dulas, ::) αλλά πρέπει να παραγγείλει φορτιστή μπαταριά και είναι λίγο πιο ακριβά. :-\

alkisbkn

Ωχ, πότε μπρολάβατε και απαντήσατε :)

Έχω κόλημα και δεν θέλω να έχω ψεύτικο laser κουτάκι για την μπαταρία.. Η μόνη λύση που θα μπορούσα να κάνω είναι η μπαταρία στο κοντάκι..

"ότι η εξωτερική κάννη από το TM είναι πιο λεπτή από το CA, αναφέρομαι στο κομμάτι που καλύπτεται από το χειροφυλακτήρα, ότι δεν βλέπει το μάτι δηλαδή.
Άρα αν γίνετε κάτι τέτοιο λογικά θα χωράει μια Lipo."

Αυτό πως μπορούμε να το μάθουμε; Γιατί αν γίνεται έτσι, τότε τέλεια! Αλλά αλλάζοντας την μπαταρία του stock AEG Με μια πιο μικρή (7.4v αντί για 8.4) δεν θα ρίξει τις επιδόσεις του; Επίσης έχω διαβάσει πως τα TM δεν δουλεύουν με μπαταρίες Lipo, αυτό ειναι λάθος, έτσι;

Dadias

δεν ξέρω κατα πόσο είναι πραγματικό παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά το μάτι μου πήρε ris-kit μεγαλήτερο σε διαστάσεις με σκοπό να χωράει μπαταρία lithium polimer

alkisbkn

Ναι, το AEG είναι μαμα.
Χμμ... Οκ μάλλον πρέπει να βρω κάποιον που να έχει 7.4 lipo. Εκτός και αν προχωρήσω στην λύση του κοντακίου... Είπαμε ότι η μπαταρία θα μπορούσε να μπει στο stock κοντάκι, ή θα χρειαστεί να αλλάξω κοντάκι;

SAPPER

Η Li-po χωράει είναι δεδομένο και παρότι είναι μικρότερη σε Volt θα σου παρέχει αρκετή ισχύ στο μοτέρ, με έκπληξη είχα φορέσει μια που δανείστηκα από τον Bob-Kid και μου οδήγησε ένα JG 420 FPS μια χαρά.

Η εξωτερική κάννη του ΤΜ είναι όντος πιο λεπτή, πράγμα που καθιστά σίγουρη την εφαρμογή της Li-po.

alkisbkn

Άρα η λύση είναι η μπαταρία Lipo! Μήπως έχει κανείς καμιά lipo μπαταρία που μπορώ να δοκιμάσω όταν έρθω σε κάποιο game?