ΟΧΙ

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 01 Σεπ 2014, 19:35:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

02-11-2014
ΟΧΙ

ΜΕΤΑΛΕΙΑ

οπως καθε χρονο και φετος
η ελληνικη κοινοτητα γιορταζει το ΟΧΙ
ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ

ROOKIEJO

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940.

Ειναι η δικη μας γιορτη και ειναι ΟΛΟΙ καλοδεχουμενοι.
να βοηθησουν να συμβουλεψουν να βελτιωσουν και να δουλεψουν μαζι μας .
μεχρι 25-09-2014 περιμενουμε τις ιδεες και προτασεις σας.
μετα θα ανεβει το σεναριο με τις βελτιωσεις που μπορουν να γινουν με βαση το σεναριο που ανεβαινει καθε χρονο

ROOKIEJO

θα βοηθουσε πολυ την διοργανωση αν δηλωνατε απο τωρα την διαθεση σας για την συμμετοχη σας και της ομαδας σας ωστε να κερδισουμε χρονο.
ανακοινωσεις για το σεναριο θα ανεβαινουν καθε τριτη ωστε να μην δημιουργησουμε προβλημα στα σεναρια που προηγουνται του ΟΧΙ.
Μετα τις 15-10 η ενημερωση θα ειναι συνεχης.
ευχαριστουμε για την μεχρι τωρα προσφορα σας που μας γεμιζει αισιοδοξια για το καλυτερο ΟΧΙ μεχρι σημερα

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Bumblebee

Iunctus Stamus Divisum Declinemus

chrisdeggestin

Γιαννη μεσα και εμεις τουλαχιστον 10  ατομα οσο περναει ο καιρος θα σου πω και ονομαστικα τις συμμετοχες !!!!!!!!!!!!!!!

ROOKIEJO

δεν ενδιαφερουν ονοματα.μονο ο αριθμος ετσι ωστε να εχουμε σωστη αναλογια δυναμεων.οπως ειπα και πιο πανω οποιος θελει ερχεται.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΑ

tango_sierra_8

Μέσα με Greek Lizard

ROOKIEJO

02/11/ 1940 ωρα 10 30
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ
μιση ωρα πριν εκπνευσει το τελεσιγραφο προς την ελληνικη κυβερνηση οι ιταλικες δυναμεις επιτιθονται στα τμηματα προκαλυψης που αμυνονται στην ελληνικη μεθωριο.η ελληνικη διοικηση υποψιασμενη αλλα χωρις συγκεντρωση δυναμεων στα συνορα για να μην παραβιασει τις αρχες της ουδετεροτητας και προκαλεσει ταχα τον αντιπαλο πρεπει να κερδισει χρονο για να προωθησει ενισχυσεις στην μεθωριο.οι ελληνικες δυναμεις χωρις επαρκεια οπλισμου και πυρομαχικων λογω του πολεμου που ηδη μαινεται στην Ευρωπη και ακυρωσεων των παραγγελιων που ειχαν γινει προσπαθουν να σταθουν ανταξιοι του πνευματος των αρχαιων ελληνων.Η αποφαση ειναι μια΄ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
οι ελληνες αμυνονται σε προκαθορισμενες θεσεις στα συνορα με σκοπο να καθυστερησουν τα ιταλικα τμηματα μεχρι να κινηθει ο ελληνικος στρατος και να καταλαβει θεσεις κλειδια και να ετοιμασει την αντεπιθεση του
οι ιταλοι επιτιθονται με σκοπο να καταλαβουν τις πολεις ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ και να ανοιξουν τον δρομο προς θεσσαλια και τελικα την ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΙΚΗΣ
1 5 απο τα 8 σημεια -πολεις
2 4 απο τα 8 σημεια-πολεις και ο αρχηγος της αντιπαλης πλευρας

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΟΛΟΙ και ΟΛΑ τα οπλα παιζουν
Με κριτηριο την αληθοφανεια
1 ολα τα οπλα παιζουν σε μονη βολη ανεξαρτητως τυπου και μοντελου
εξαιρεση τα mp5 mp40 mp44 sten και tomson που ειναι υποπολυβολα
εξαιρεση τα πολυβολα και οτι εχει διποδο και αυτοματη βολη στο ρολο του οπλοπολυβολου
2 πολυβολα και οπλοπολυβολα δεν τρεχουν
3 απαγορευονται διοπτρες και αλλα οπτικα βοηθηματα λειζερ και αλλα.οπου ειναι ενσωματομενα και δεν υπαρχει αλλη επιλογη θα καλυπτονται
4 τα οπλα ελατηριου αν υπαρχουν ειναι καλοδεχουμενα.ξεθαψτε το παλιο και σκονισμενο ls marui academy και ελατε να παιξουμε
5 η αναλογια οπλοπολυβολων πολυβολων ολμων πυροβολων ειναι 2/1 υπερ των
ιταλων
6 χειροβομβιδες μονο εμποριου

RESPAWN
απειρα,στο κοντινοτερο σημειο-πολη που κατεχετε απο φιλιες δυναμεις.επαναφορα μονο αν το σημειο εχει αξιωματικο.
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
ενας αρχηγος 4 συνταγματαρχες 8 λοχαγοι σε καθε πλευρα
ενας αξιωματικος πρεπει να εχει πιστολι ασυρματο και κυαλια
οσοι τα εχουν το δηλωνουν για να μπουν στη διαδικασια επιλογης ομαδων.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
θα εχουν ασυρματο κυαλια σφυριχτρα και γιλεκο κιτρινο η πορτοκαλι

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
ελληνες 9.30
ιταλοι 10.00
ωρα εναρξης 10.30

αν καποιοι και κυριως ομαδες θελουν να ειναι ιταλοι παρακαλω να το αναφερουν κανοντας το εργο της επιλογης πιο ευκολο
η αναλογια ελληνες ιταλοι ειναι 1/1,2 δηλαδη 25 ελληνες 30 ιταλοι{ειναι ιστορικα σωστο}

το σεναριο εχει κανονες και περιορισμους με βαση την προσπαθεια για να γινει μια καποια ρεαλιστικη αναπαρασταση των τοτε συνθηκων.επειδη καποιοι απο αυτους δεν εχουν ξαναχρησιμοποιηθει ζητω την ανοχη την συμπαρασταση την συνεργασια και την επιοικια ολων σας.σκοπος ειναι να περασουμε ολοι καλα και να τιμησουμε με τον δικο μας τροπο τους ηρωες που πολεμισαν για να μπορουμε να ειμαστε ελευθεροι.ολες οι αποριες θα απαντηθουν μεσω του φορουμ.
καινουργιες λεπτομεριες θα ανακοινωνονται μεχρι την παρασκευη επισης μεσω του φορουμ

καθως ο πολεμος εχει ξεκινησει και σιγα σιγα η κατασταση εχει σταθεροποιηθει

Οι ιταλοι εχουν περισσοτερα σημεια respawn καθως εχουν καταλαβει την ηγουμενιτσα 9 σημεια εναντι 7 των ελληνων.

οτι εχει οριστει σαν αυτοματο δεν εχει περιορισμο στους γεμιστηρες

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ RESPAWN ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ -ΣΗΜΕΙΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΠΙΛΙΕΣ
ΟΡΙΑ ΦΠΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 400 ΦΠΣ.ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΟΛΗ -ΒΟΛΗ
ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ 450 ΦΠΣ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ
ΑΠΟΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ red dot διοπτρες λειζερ και λοιπα
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΒΟΛΗ τιμης ενεκεν ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ
MP 40, STEN,TOMSON,STG44.
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ...ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ Η ΤΑΙΝΙΑ Η ΚΟΡΔΕΛΑ.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΣ

ROOKIEJO

θα υπαρχουν δυο παρκινγ
ενα η γνωστη ΛΟΥΤΣΑ και το αλλο αριστερα της ΠΡΕΒΕΖΑΣ το ανοιγμα κατω απο την τρυπα

ROOKIEJO

θα δημιουργηθουν δυο κλειστα γκρουπ στο φβ ενα για καθε παραταξη.
εκει θα μπουν αναλογα την πλευρα τους οι αρχηγοι και οι αξιωματικοι καθε παραταξης ωστε να οργανωθουν καλυτερα.μπορουν τραβηξουν στα γκρουπ τις ομαδες τους και οσους αλλους θελουν

BlackHawkG

Μια συμμετοχή με Ελληνική παραλλαγή, όπλο G36 GBB με real cap γεμιστήρες και σιδερένια σκοπευτικά (380fps), χειροβομβίδες pineapple Thunder B. Διαθέτω ασύρματο και κυάλια σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη σε αξιωματικούς. Προτιμώ την Ελληνική παράταξη αλλά σε περίπτωση έλλειψης συμμετοχών πάω και με τους Ιταλούς. Διαθέσιμος για βοήθεια και στις λεπτομέρειες/οργάνωση του σεναρίου αν χρειαστεί.

kwstas3

Θα έρθω κ γω απλά σας παρακαλώ αν μπορείτε πείτε μου αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να κατοχηρωσω τη συμετοχη μου.κατι λες για το Facebook,πως βρίσκω την ομάδα;όπως καταλάβατε θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι!!!ευχαριστω πολύ!! ;D

kwstas3

Αν καποιος εχει θεμα με το μεταφορικο κ επειδη δεν εχω ξαναπαει στο σημειο κ θα παω μονος μου μπορει να μου στειλει pm κ να τον παρω μαζι μου με αυτοκινητο.μενω πειραια οποτε αν μπορει να διευκοληνθει κανεις να μου πει.

tango_sierra_8

Δυστυχώς λόγω έκτακτης επαγγελματικής υποχρέωσης (μετκόμιση εταιρείας) και αβεβαιότητας διθεσιμότητας μου την Κυριακή το πρωί ενημερώνω τη διοργάνωση ότι είμαι εκτός.

Nirenos

Γιατί δεν το κάνετε στην ελευσίνα που είναι πιο ωραίο πεδίο;
TEMPLARS

salamine153

αυτο ελεγα και εγω ??? ::) ???

Nirenos

Απλά, πιστεύω ο,τι στην Ελευσίνα το παιχνίδι θα είναι πιο ευχάριστο. Σε όσα παιχνίδια πήγα στα Μεταλλεία δεν πέρασα και τόσο καλά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσο αφορά το πεδίο της Ελευσίνας. Αν δεν υπάρχει, παρακαλώ την διοργάνωση να σκεφτεί να μεταφερθεί το παιχνίδι της Κυριακής εκεί.
TEMPLARS

salamine153

Το θεμα ποιο ειναι - στην Ελευσινα καταλαβαινουμε πιο ευκολα τι βρισκεται που και που ειναι οι "πολεις",αυτος ειναι ο λογος που τα παλαιωτερα παιχνιδια ηταν πολυ ωραια. Τα Μεταλλεια δεν ειναι για τετοια, εκει δεν μπορουμε να δρουμε τους αλλους παικτες για να παιξουμε μαζι τους - αυτο ειναι καλο σε καποια παιχνιδια αλλα σιγουρα δημιουργει προβλημα στο "ΟΧΙ" :-\

ROOKIEJO

ο λογος που το ΟΧΙ δεν μπορει πλεον να γινει στην ελευσινα ειναι οτι απο την στιγμη που το πεδιο καηκε δεν παρεχει καλυψη αποκρυψη και απαγορευει ελιγμους .τα δε κτηρια δεν βοηθανε καθολου στο ΟΧΙ.μαλλον εμποδιο ειναι.