ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ 14/9/2014 - Real Action 4Real Airsoft Gamers

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 11 Σεπ 2014, 19:28:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Spartan88

satrapis1984

Nemo me impune lacessit

sunbl0ck

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες για τη σημερινή ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά τους
αν συνεχιστεί.... έτσι θα πάμε καλά.  :) :)

Στο παιχνίδι.

Παρ΄όλο που  το παιχνίδι της γρανιτένιας άμυνας  ήταν deathmatch
και της επίθεσης, άπειρα respawn...
κατάφερε να προκαλέσει στην επίθεση  :

α) μερική και ολική αφυδάτωση
β) καρδιακά επεισόδια
γ) ισχιαλγίες οσφυαλγίες
δ) μερική και ολική κόπωση
ε) λιποθυμίες, ζαλάδες, τάση προς έμετο.
κλπ κλπ κλπ  ;D ;D ;D ;D

με αποτέλεσμα το 3ος μέρος του παιχνιδιού να μην πραγματοποιηθεί
με το φόβο, και καλά, επικείμενης έναρξης ισχυρής καταιγίδας.

Ξέρετε...δικαιολογίες ταχα μου ταχα μου...(ζήκος)  ;D ;D ;D ;D

Η άμυνα περιμένοντας στο σημειο C,  με μάτι να σπινθηρίζει σαν το μάτι του Τίγρη
The eye of the tiger !!!   ;D ;D ;D ;D ;D περίμενε την επίθεση..που ποτέ δεν ήρθε  :( :( :(

MVP άμυνας ....

Balliant & Laetius (LONERS)

KAΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!  ;D

pit k

tango_sierra_8

Ωραίο παιχνίδι, ωραίες φωτό!
Thanx Swordfish!

Bumblebee

Iunctus Stamus Divisum Declinemus

Nick Babouinos

μπραβο λεο πολυ ωραιο παιχνιδι και αρκετος ιδρωτας!!

Kallistos

Fitness και ιδρώτας σίγουρα. Γυμνάστηκα και κουράστηκα. Και πραγματικά ευχαριστήθηκα τα 30' που έπαιξα airsoft.

Αλλά πιο πολύ κουράστηκα να περιμένω.

Τα παράπονα μου. Η μία ομάδα έπαιζε συνέχεια με respawn ενω η άλλη Deathmatch.
Προσωπικά με χάλασε που αν κάποιος στην άμυνα ήταν άτυχος στην αρχή θα περίμενε και μία ώρα μέχρι να ξαναπαίξει, ενώ από την άλλη μεριά, αν κάποιος στην επίθεση θα ήταν ατυχος και εβγαινε, θα περίμενε να ξαναπαιξει και μεχρι 5' καθως είχαν respawn των 2 ατόμων.

Δεν είναι ωραία εικόνα να βλέπεις άτομα να κοιμώνται στην αναμονή. Κάτι έχει γίνει λάθος.
Ready... Steady... Fire...!!!

Sierraxray

Υπάρχει ένα κόλπο γι'αυτό, ακριβώς για τις περιπτώσεις του γκαντέμη που την τρώει πρώτος πρώτος, με πεπερασμένα respawns μικρού αριθμού ώστε να μην χάνεται το αβαντάζ της επιτιθέμενης ομάδας.
Δουλεύει τόσο με Respawn όσο και με medic.

Respawn Version όπως θα μπορούσε να δουλέψει στο παρόν σενάριο:
Εχουμε ορίσει σημείο respawn με κάποιο αντικείμενο (πχ κοκκινο πανί). Οποιος χτυπιέται, πάει στο κόκκινο πανί και αν δε βρει κανέναν ξέρει ότι ειναι το νούμερο ένα. Μόλις έρθει ο δεύτερος, ο πρώτος του λέει "είσαι ο Νο2" και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Ο Νο2 περιμένει εκεί μεχρι να έρθει άλλος οπότε τον ενημερώνει οτι ειναι ο Τρίτος και ούτω καθεξής μεχρι τον αριθμό που εχουμε ορισει εμείς. Πχ εγώ θα έβαζα 5 respawn για μια ομαδα σαν της άμυνας.
Οπότε αυτός που θα ήταν το Νουμερο 6, δε θα ειχε δικαίωμα respawn και θα επαιρνε το κόκκινο πανί και θα έφευγε για το Σημείο B όπου θα παιζοταν το επομενο παιχνίδι. Ολοι οι υπολοιποι μετά τον 6, μη βλέποντας το κόκκινο πανι, θα έφευγαν για το σημείο Β και αυτοί.

Medic Version:
Απλά ο Medic  έχει δικαιωμα να κανει μονο μικρό αριθμό "Heal" (ας πουμε 5 για κάθε στάδιο του παιχνιδιου άσχετα αν οι παικτες ειναι 15-20) και προσπαθεί να τα διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να βοηθήσει αυτούς που θα βγουν πρώτοι λογω ατυχίας. Προφανώς όμως σε αυτή την περίπτωση, δίνεται και η δυνατότητα να παρακάμψει έναν παικτη που ειναι σε προτεραιότητα, και να επιλέξει να κανει HEAL έναν άλλο (πχ το Νο6) αν ο προηγούμενος (No5) είναι σε άβολο και επικίνδυνο σημείο.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Kallistos

ΧΑΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ NEOPREME ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΥΡΟ.

Παρακαλώ όποιος το βρήκε στο πεδίο να επικοινωνήσει μαζί μου.
Ευχαριστώ.
Ready... Steady... Fire...!!!