21/6/09 <<ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ>> ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ξεκίνησε από filakio 8, 14 Ιουν 2009, 22:14:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

καλε μου φιλε φανιολες, θα ειμαστε τουλαχιστον 60 ατομα με το καλο.και αποψη μου βεβαια,για να περιορισουμε το θεμα <αθανατων>,πρεπει να εχουμε ρισπον για να υπαρχει σθενος και για να μπορει ο καθε παιχτης να παιζει περισοτερο και να μην περιμενη μετις ωρες και στο τελος να μην το ευχαριστηθη!και παλι τη γνωμη μου λεω,καλε μου φιλε. :) :) :) :).αυτο με την ωρα του παιχνιδιου ποτε αρχιζει ποτε τελιωνει το τακτοπιησα ο ατιμος!θα υπαρχει χρωνικη ωρα λυξης παιχνιδιου. :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

cgwolf

Με το respawn είμαι κι εγώ αντίθετος...για τους λόγους που αναφέρει ο misericord.
Όσο ο άλλος ξέρει ότι θα μπεί αμέσως μέσα,το παίζει John Rambo...αφου σε λίγα λεπτά θα επσιτρέψει.
Αλλά στην περίπτωση των medics,ειδικά αν δεν υπάρχουν πολλοί,2 respawn ανά medic δεν είναι το ίδιο με άπειρα respawns σε όλους.
Συμφωνώ ότι αν δεν θέλει να βγεί ας προσέχει,αλλά το να δώσουμε μόνο ένα sidearm σε κάποιον που θα επιβαρυνθεί με την σοβαρότερη
αποστολή του να ''αναβιώνει'' κάποιον μέσα στη μάχη,και να του στερούμε και τη δυνατότητα να παίξει λίγο παραπάνω,τότε ας γίνει καθαρά
deathmatch....αλλιώς καθιστούμε τους medics ''κινούμενους στόχους'' και σχεδόν άχρηστους...
My point of view anyway....
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

misericord

Βασικά καθιστάς τους Medic V.I.P και βάζεις και νέα σενάρια μέσα στο ήδη υπάρχον.

Μετά αναγκάζεται η κάθε ομάδα όντως να δημιουργήσει υποομάδες με συγκεκριμένο στόχο. Περίπολο υποστήριξεως Medic καθώς και περίπολο καταστολής Medic. Με 60 άτομα κάθε φορά το να έχεις ξεχωριστά περίπολα με συγκεκριμένους ρόλους είναι σαφώς καλύτερο από το κλασσικό εμείς αριστερά, εσείς δεξιά και οι ναρκαλιευτές στη μέση.

Τελος πάντων αυτή είναι μια άποψη από τα εκατοντάδες σενάρια που μπορούν να παιχτούν.

filakio 8

ο κάθε medic θα δίνη 2 ζωές σε κάθε παίχτη τις ομάδας του τα οποια θα είναι επίδεσμοι που θα τοποθετεί στο μπράτσο και αν χτυπηθεί ο medic σε κάποια απ τις δυο ομάδες δεν θα έχουν ζωές και για αυτούς θα είναι detmatce.έτσι θα μπορεί να εξελιχθεί το παιχνίδι και deatmatce και με respawn

Goodspeed

8ewrw pws to paixnidi xwris respawn alla me xroniko orio 8a mas kanei oloys na valoyme sto paixnidi mas perissotero to vasikotero systatiko nikis poy legetai Taktiki kai na epanaprosdiorizoume se syntomotero xroniko diastima ka8e epomeni kinisi mas sto pedio. As vre8ei ena xroniko orio poy af'enos 8a einai arketo gia na exoyme apotelesma kai af'eteroy na min skylovare8oyn osoi 8a pane prwtoi sto safehouse. Episis pisteyw oti an die3ax8oyn ki alla paixnidia ( me to idio senario ) tin idia mera  , ka8e epomeno 8a einai kai perissotero amfiropo.

Gnwmes.....
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

mirrage

Είμαι και εγώ μέσα για το παιχνίδι!

padelos

Μετα το τελος του παιχνιδιου θα κληρωθουν τα κατοθι

1.Ηydration water Backpack(Coyote Brown)MOLLE
2.Ηydration water Backpack(Marpat)MOLLE
3.Tactical Belt (od green)
4.Tactical eyewear classic army

εεεεε τι ειναι αυτο ?υπαρχουν και ασχετοι μαχημοι εδω!!!!μπορεις να μας πεις?

filakio 8

τα 2 πρώτα είναι υδροδοχεία πλάτης το 3 είναι ζώνη και το 4 γυαλιά.

pit

panagioti bale kai mena mesa alla me ena ? giati einai perierges oi meres... makari na eimaste ekei

EL-SPARTAN

ted

Θάνος

Τα ερωτηματικά των pit, EL-SPARTAN καί ted δεν τα έπιασα, γιά να πω την αλήθεια..,έχω χάσει κάποια σενάρια?  :-X
keep safe distance...

cgwolf

Μάλλον λόγο ζέστης...το μπάνιο στη θάλασσα ακούγεται καλύτερο απο το μπάνιο στον ιδρώτα!
Κι εγώ μέσα με ? αλλά λόγο υπηρεσίας...Λογικά Κυριακή δουλεύω...αλλά μπορεί και όχι....
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

ZINJA

καλε μου φιλε θανο-τα παιδια που ειπαν μαλλον οτι θα ερθουν ειναι πυροσβεστες.αρα καταλαβενεις!ο θεος να τους εχει καλα!!!!! ;) ;) ;) :D :D :D :) :) :)

Ι-4

Θάνος

Ουπς!!! Πιστεύω ότι δικαιολογούμαι λόγω νεότητος (στο airsoft εννοώ, γιατί τα χρονάκια μου τα έχω.)  ;D

Θα ήθελα ακόμα, (συγνώμη γιά το offtopic), να ευχηθώ να είναι αχρείαστοι βέβαια, αλλά καί να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι αυτό που προσφέρουν, με κίνδυνο της ζωής τους πολλές φορές καί με αποδοχές καί εξοπλισμό του κ΄..ου (εμμ...οι κακές λέξεις απαγορεύονται)  ;D
Ευχαριστούμε παιδιά.  :)
keep safe distance...

ZINJA

ακομα κατι για την κληρωση! ΕΝΑ ΓΙΛΕΚΟ!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

Ι-4

alex the fox

Παράθεση από: filakio 8 στις  14 Ιουν 2009, 22:14:59 ΜΜ
Μετα απο βαθεια σκεψη (δευτερολεπτον) ;Dαποφασισαμε με τον ZINJA να δηλοσουμε παιχνιδι.

ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ

ΣΕΝΑΡΙΟ

Mετά από συνεχείς αναζητήσεις στα βουνά του Αφρανισταν από επίλεκτες νατοικες μονάδες με σκοπό να εντοπιστούν στρατιωτικές βάσης τον Μαλιμπάν κατάφεραν να εντοπίσουν μετά από σαρώσει που πραγματοποιηθηκε από δορυφόρο  μια στρατιωτική βάση στα σύνορα Aφρανιστάν   Λακισταν. Mια από τις κυριες αποθηκες τον Mαλιμπάν που έχουν όπλα μαζικής καταστροφής που έχουν σκοπό να εξοπλίσουν  ομάδες ανταρτών που έχουν εισχωρήσει σε χώρες τις ευρώπης με σκοπό να πλήξουν στρατιωτικές βάσεις.Kατόπιν αυτού ζητηθηκε απ της νατοικες δυναμης να πραγματοποίση μια αναγνωριστική αποστολή,και αεροφωτογράφηση τις βάσης τον Mαλιμπαν.Η 418 μοίρα τακτικής αναγνώρισης καταφερε να συλλέξει πολύτιμες φωτογραφίες.Με τον φόβο να "διαρεψουν" τα όπλα σε τρομοκράτες σχεδιάστηκε μια  αποστολή με σκοπό την καταστοφή τις βάσης τον μαλιμπάν και τον οπλων μαζικής καταστροφής.
Η ομάδες θa χωριστούν σε Μαλιμπαν και νατοϊκές δύναμης.Ο σκοπός τον Μαλιμπάν είναι να φρουρούν την βάση με κινητά περίπολα κάθος πλησιάζει η μέρα που θα γίνει η μεταφορά τον οπλων και εχουν φοβους για σαμποταζ.Ο αριθμος τον περιπολον θa βγει ανάλογος τις συμμετοχές.Η νατοϊκές δύναμης έχουν σκοπό να εισχωρήσουν στην βάση τον Μαλιμπάν και να καταστρέψουν την αποθηκη ..Aν η νατοικες δύναμης καταστρεψουν  την αποθηκη. αυτομάτως κερδίζουν και το παιχνίδι άσχετα αν υπάρχουν εν ζωή Μαλιμπαν.Για να καταστραφη η αποθηκη με τον μαζικο οπλισμο θα εχουν στην κατοχητους ΡΕΠΛΙΚΑ<<C-4>> τα οποια πρεπει να τοποθετησουν στο κτιριο και πανω απ τα οπλα μαζικης καταστροφης τα οποια θα ειναι χαρτοκιβωτια υποψιν θα υπαρχουν και σε αλλα κτιρια ψευτικα οπλα μαζικης καταστροφησ(χαρτοκιβωτια)και μονο 2 τα αληθινα .Σε περίπτωση που χτυπηθει αυτός που έχει τους εκρηκτικούς μηχανισμούς (ΡΕΠΛΙΚΕΣ και δεν έχει άλλο respawn τα αφήνει κάτω και τα παίρνει άλλος απ τις νατοϊκές δύναμης.H μαλιμπαν κερδίζουν το παιχνίδι αν εξουδετερώσουν όλους  τους ανδρες απ τις νατοϊκές δύναμης.

Καθε ομαδα θα εχει και απο (2) <<Medic>>
   Ο καθε παιχτης θα εχει απο (2) respawn

Οι δυνάμεις θα συναντηθούν 1 χιλιόμετρο περίπου μετά το Δαφνί στο αναψυκτήριο δεξιά του δρόμου (έχει parking) και είναι μετά την γέφυρα του Σχιστού να ειναι 10:00
Όσοι γνωρίζουν τo πεδιο να είναι εκεί στις 10:30
ΕΝΑΡΞΗ:11:30

FILD:ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
OPERATION: <<ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ>>
FPS LIMIT: 350AEG-PISTOLS
SNIPER:BOLT ACTION 550 fps
PMR (safety channel)  5.
Τα AEG θα μετρηθουν fps limit 350

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.-

Μετα το τελος του παιχνιδιου θα κληρωθουν τα κατοθι

1.Ηydration water Backpack(Coyote Brown)MOLLE
2.Ηydration water Backpack(Marpat)MOLLE
3.Tactical Belt (od green)
4.Tactical eyewear classic army
5.Γιλεκο μαχης

Συμετοχές:
Zinja
filakio 8
ouzi
helikopteras
Haroth
metallpontios
Siegfried
nikiforos
Θάνος
ΕΥΕΛΠΙΣ
Leonardo
Goodspeed
haris
makman
Lafina
M262
berretas
cgwolf?
tag21
G-mparos
mirrage
Ted?
EL-SPARTAN?
Pit?

ρε παιδια εγω ειμαι 15 μμπορω να παιξω το οπλο μ ειναι ακριβως 350φπσ
My first step was Dubstep

Θάνος

Απαγορεύεται η χρήση σε άτομα κάτω των 18 ετών. Είναι νόμος καί οφείλουμε να υπακούσουμε. Το αναφέρει καί ο διοργανωτής του παιχνιδιού της Κυριακής, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ, όπως το αναφέρουν καί όλοι που διοργανώνουν παιχνίδια άλλωστε!  ;)
keep safe distance...

XARAMADAS

Γεια χαρά παιδιά. Η ομάδα Lost Patrol (7 άτομα) δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες στο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα θα συμμετέχουν οι: Chemical, Fearfree, Count X, Genocide, Bope, Dr. Pain και Xaramadas. Καλή αντάμωση.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

ZINJA

Καλα το ειπα εγω!θα γινει τις μουρλης το καγκελο με το καλο! ;D :D :D :D :D! ξεχασαμε να πουμε και κατι μαζι με τον φιλακιο 8
   ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΡΑς ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΘΟΝΑ ΠΑΓΟΜΕΝΑ ΝΕΡΑ :) :) :) :) :)
    ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕς ΒΟΗΘΕΙΕς!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D :D :D :D

Ι-4