Βοηθεια για αγορα πρωτου οπλου!!!

Ξεκίνησε από Giorgos (FK), 15 Μαΐου 2014, 18:53:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Giorgos (FK)

Καλησπερα σε ολους..ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας για να αγορασω ενα οπλο.οποιος μπορει ας μου προτεινε κατι.ευχαριζτω εκ των προτερων..

sartz

Καλησπερα φιλε και καλως ηρθε σε αυτο το υπεροχο χομπι. ;D
Πες μας στο περιπου τι σκεφτεσαι να παρεις γιατι ετσι γενικα θα ακουσεις απο το καθενα και διαφορετικη αποψη!Δηλαδη σε ποσα λεφτα περιπου θες να παιξεις για την αγορα,θες ηλεκτρικο ή αερίου,και αν κλεινεις προς καποιο οπλο για να καταλαβουμε το τι σου αρεσει!Εγω το μονο που θα σου πω για αρχη ειναι οτι το οπλο σου να ειναι ηλεκτρικο.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

Giorgos (FK)

γιατι να ειναι το πρωτο ηλεκτρικο??μου αρεσει το Μ15Α4 αν και δεν ξερω αν ειναι καλο και θα ηθελα να δωσω μεχρι 300 Ευρο για αρχη..

Kallistos

Το πρωτο ρεπλικα τουφέκιο καλό είναι ηλεκτρικό, γιατι θα σε βοηθήσει λειτουργικά να παίξεις στα περισσότερα δημόσια παιχνίδια, συντηρήται πιο ευκολα απο ένα αρχάριο παιχτη, και το κόστος χρήσης και συντήρησης πολύ πιο φθηνό απο ένα τουφέκιο αερίου.
Το πρωτο πιστόλι καλό να είναι αερίου, καθώς να είναι η πρωτη σου επαφή με τις ρέπλικες αερίου, ειναι αρκετά φθηνό, ρεαλιστικό. Η τυπική συντηρησή του είναι σχετικά εύκολη.

Σαν αρχάριος παιχτης καλό θα είναι να ξέρεις για την επιλογή σου τα εξής:
Οι ρεπλικες AEG/Αερίου, όλες λειτουργούν με μία παρεμφερή διαδικασία.
Το τι "σχήμα" σου αρέσει εσένα να έχει η ρέπλικα (πλατφόρμα Μ4, M14, Scar, Καλασνικοφ) είναι κάτι προσωπικό αλλα το πιο σημαντικό στην επιλογή.
Το ποσό που θα δόσεις στο 1ο σου εξοπλισμό είναι θέμα προσωπικό. Αλλα πάντα να ξέρεις οτι πληρώσεις θα πάρεις. 300 ευρώ για AEG τυφέκιο για αρχάριο παιχτη ειναι μια καλή επιλογή στη μεσαία κατηγορία.
Θα χρειαστει να δόσεις το λιγότερο ακόμα 100 σε εξοπλισμό προστασίας και αξεσουάρ.

Καλή αρχή!
Ready... Steady... Fire...!!!

gioalex

Συμπληρώνοντας για τον εξοπλισμό, με σειρά σημαντικότητας:

1) ΓΥΑΛΙΑ!!!! Μην τσιγκουνευτείς χρήματα. Δεν θα βαρεθώ να το λέω, ένα σπασμένο δόντι φτιάχνεται, ένα διάστρεμα στο πόδι περνάει, μια πληγή επουλώνεται. Ένα τραυματισμένο μάτι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (αν όχι ποτέ)

2) Άρβυλα. Δεν χρειάζεται να είναι στρατιωτικά ή κάτι εξεζητημένο. Αρκετοί παίζουν με του Ε.Σ. Απλά να σε βολεύουν και να στηρίζουν καλά τον αστράγαλό σου.

Αυτά τα 2 τα χρειάζεσαι από την αρχή. Μετά τα υπόλοιπα τα βρίσκεις σιγά σιγά

Giorgos (FK)

Ωραια ολα αυτα παιδια αλλα δν μου ειπατε τι να κοιταξω για να κανω σωστη επιλογη οπλου τι ειναι σιμαντικο.?και αν γινετε απο καποιο εμπιστο πολιτι εδω νομο θρακης-εβρου αν γινετε..ευχαριστω παντως για τν βοηθεια...