Προβλημα και εγγυηση

Ξεκίνησε από forpanos, 11 Μαΐου 2014, 19:33:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

forpanos

Παιδια εχω ενα g&g cm16 gbb αγορασμενο την πεμπτη (δηλαδη μεσα στην εγγυηση) και ενας φιλος μου το πηρε και του χαλασε το selector switch ,βγηκε μια μικρη ασημενια μπιλιτσα ,αν το παω για σερβις ξερετε αν το καλυπτει η εγγυηση ; Ευχαριστω
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

Johnpo

Παράθεση από: forpanos στις  11 Μαΐου 2014, 19:33:45 ΜΜ
Παιδια εχω ενα g&g cm16 gbb αγορασμενο την πεμπτη (δηλαδη μεσα στην εγγυηση) και ενας φιλος μου το πηρε και του χαλασε το selector switch ,βγηκε μια μικρη ασημενια μπιλιτσα ,αν το παω για σερβις ξερετε αν το καλυπτει η εγγυηση ; Ευχαριστω

Καλησπέρα.
Δε βρίσκω λόγο γιατί να μην το καλύπτει....
Αίεν Υψικρατείν

vampiros

εαν η βλαβη οφειλεται σε λαθος χειρισμο δεν καλυπτεται.
αν το οπλο ειναι προβληματικο απο μονο του ,... τοτε καλυπτεται
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

forpanos

από την αρχη μου φαινοταν το selector λιγο πιο δυσκολο σε σχεση με τα υπολοιπα που εχω πιασει , αλλα ισως και η χρηση λιγο να επιβαρυνε την κατασταση...
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

sparvar

ο ιδιο προβλημα ειχα κ εγω με το ιδιο gun,απ τους κραδασμους του blowback εφυγε η μπιλια κ ο επιλογεας :-))) . Το αντ/κο κανει 2-3 ευρω κ μπορεις αν θες να το αντικαταστισεις πανευκολα κ μονος σου.
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

vipergr

Oxi μονος σου, εαν το πηρες προχτες πηγαινε το πισω να στο φτιαξουν. Καις την εγγυηση εαν το φτιαξεις μονος σου και δεν ειναι θεμα κοστους.

forpanos

ενταξει παιδια το πηγα και τελικα το καλυπτε η εγγυηση ... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας  ;D
Σ.Φ.Α. Airsoft Team