Duty one Vs M9

Ξεκίνησε από Bradley91, 29 Απρ 2014, 21:32:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bradley91

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum.

Για να μπώ κατευθείαν στο ψητό είμαι εντελώς καινούριος στο άθλημα και θέλω για αρχή να πάρω ένα πιστόλι αερίου σε τιμή μέχρι 120 ευρώ.

Έχω βρεί ένα πιστόλι M9 αερίου και ένα Duty one με αμπούλα. Η beretta είναι με μεταλλικό γεμιστήρα (25 μπίλιες) και blowback με 295 fps ενώ το Duty one με την αμπούλα δεν έχει blowback (πλαστικός γεμιστήρας 15 μπίλιες) όμως έχει περίπου 415-470 fps.. Ποιό απο τα δύο θα μου προτείνατε; Και άν έχετε κάποιες άλλες προτάσεις ή συμβουλές είναι όλες ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Απαλευτος

φιλε μου καταρχήν καλώς όρισες στη μαγεια του airsoft,

το πιστόλι που λες είναι πολύ ωραίο ΑΛΛΑ για να παίξεις σε game δε θα σε καλύψει καλύτερα να ξεκινήσεις με ένα φτηνό aeg να δεις πως πας και μετά πας σε πιστόλι  είτε αεριου είτε ηλεκτρικό

επισης να εισαι ανω των 18

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
Το να πέσεις δεν είναι τρομερό, το να μη θέλεις όμως να σηκωθείς είναι ολέθριο.

G.E.A.R (GREEK ELITE AIRSOFT RANGERS)

https://www.facebook.com/g.e.a.r2014

Bradley91

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Απλά σκεφτόμουν να ξεκινήσω με πιστόλι και practice σε στόχους και στην συνέχεια να πάω σε AEG και να μπώ σε games κλπ.. Πάντως απο τα δύο που ανέφερα προηγουμένως, δηλαδή το ASG M9 gas blowback και το ASG duty one CO2 non-blowback, ποιο πιστεύεις ότι θα αποδώσει καλύτερα και θα είναι πιο πρακτικό;

Όσον αφορά το ηλικιακό είμαι 23 οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα..

Απαλευτος

ε αφου το θετεις ετσι  εγω θα ελεγα το μπερετακι και επειδη το εχει ενας δικος μου με μια αλλαγη γεμιστηρας με αμπουλα ειναι πολυ δυνατο και ρεαλιστικο

Tyropitaki

Καλωσόρισες!

Θα σού πρότεινα το M9 λόγω τον FPS. Είναι λιγότερα αλλά ιδανικά για ένα sidearm εφόσον κατέβεις σε κάποιο παιχνίδι αργότερα. Τα 415+ FPS του Duty 1 είναι πάρα πολλά και δε θα σου επιτραπεί η συμμετοχή σε game. (Στην Αθήνα τα όριο είναι 330 για sidearm).

Γενικά δε γνωρίζω πολλά για το Duty 1 γι' αυτό δε μπορώ να σου πω θετικά και αρνητικά γι' αυτό.
Είχα μία M9 WE που ήταν άριστη. Αληθοφάνεια και ποιότητα! Να ξέρεις ότι το blowback θα σε κάνει να ευχαριστηθείς όποιο όπλο και αν αγοράσεις, ακόμα και τα Rifles!

Bradley91

Εντάξει παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας..

sparvar

Θα συμφωνησω με τους υπολοιπους αν κ ειμαι υπερ των non blow back . Θα χρησιμευση πολυ αργοτερα ενα handgun με 300-340 fps max . Επισης θα προτεινα να κοιταξεις  κ τις σειρες kwa κ umarex ,ειναι λιγο ακριβες αλλα ειναι ''επενδυση''  μιας κ εχουν ευκολο λυσιμο ,αρα κ συντηρηση κ γενικα ειναι ποιο ανθεκτικες κατασκευες σε βαθος χρονου.
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

Falcon

Παράθεση από: Απαλευτος στις  30 Απρ 2014, 00:10:41 ΠΜ
φιλε μου καταρχήν καλώς όρισες στη μαγεια του airsoft,

το πιστόλι για να παίξεις σε game δε θα σε καλύψει

Αν εχεις την ικανοτητα να το κανεις, τοτε μπορει...

Απαλευτος

Παράθεση
Αν εχεις την ικανοτητα να το κανεις, τοτε μπορει...

φιλε FALCON δε πιστεύω πως κάποιος που είναι στα ξεκινήματα ,όπως και γω άλλωστε, να έχει την ικανότητα να σταθεί απέναντι σε μεγαλύτερης εμβέλειας και ακριβειας όπλα με ένα πιστόλι (απο προσωπικη εμπειρια), στο κάτω κάτω καθένας γνωρίζει τις ικανότητες του και κρίνει με τι πρέπει να ξεκινήσει, γνώμες λέμε πάντα

Bradley91

Τελικά αγόρασ το M9 και το blowback είναι τελικά πόρωση!! Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.. Το θέμα μπορεί να κλείσει..