νεουδι

Ξεκίνησε από tsarami, 23 Απρ 2014, 19:33:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tsarami

Καλησπερα στην παρεα,χρονια πολλα και για τις γιορτες,ειμαι νεουδι στο χωρο του airsoft και εχω αλλους 4 φιλους που λεμε να ξεκινησουμε σιγα σιγα σε ολο το κλιμα,εχω δει το j&g g3 και μπορω να πω πως αυτο θελω,οποτε πηγα σε ενα μαγαζι και μου λεει ο φιλος εκει οτι δεν εχει εγγυηση  :'(ουτε ειναι σιγουρος πως θα μου φερει ανταλλακτικα :'(.εσεις απο την εμπειριας σας πως το βλεπετε το συγκεκριμενο οπλο;ευχαριστω πολυ

Απαλευτος

καλώς όρισες στη μαγεία του airsoft φιλε μου καλά και ασφαλή παιχνίδια :)
Το να πέσεις δεν είναι τρομερό, το να μη θέλεις όμως να σηκωθείς είναι ολέθριο.

G.E.A.R (GREEK ELITE AIRSOFT RANGERS)

https://www.facebook.com/g.e.a.r2014

sartz

Καλως ορισες φιλε μου  ;D
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

blackname

Είναι υποχρεωμένος να δώσει εγγύηση.Αλλιώς πήγαινε σε άλλο μαγαζί που να δίνει

Vangelis

@tsarami,

Σαν κάτοχος του συγκεκριμένου όπλου είμαι ικανοποιημένος... άλλα όχι όσο θα περίμενα.

Υπάρχουν αρκετά θετικά... αλλά και άλλα τόσα αρνητικά σημεία.

Αναλυτικά:

Θετικά σημεία:
- Δεν παρουσιάζει μηχανικά προβλήματα και συγχωράει λάθη που προέρχονται από κακή χρήση.
- Χωρίς την παραμικρή αναβάθμιση εσωτερικής κάνης και παρόλα αυτά είναι αρκετά ευθύβολο.
- Διαθέτει μεταλλικό δίποδα.
- Δέχεται mount rail στο κορμό του.
- Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε ρόλο DMR.
- Απίστευτος χώρος για την υποδοχή της μπαταρίας τύπου large type στο κοντάκι.

Αρνητικά σημεία:
- Πλαστικό σώμα με ελάχιστα μεταλλικά μέρη.
- Υπερβολικό βάρος που είναι άνισα κατανεμημένο.
- Ο χειροφυλακτήρας παρουσιάζει ένα απίστευτο "τρίξιμο" που μερικές φορές καταντά ενοχλητικός.
- Λόγο κατασκευής το όπλο είναι υπερβολικά μεγάλο και καμιά φορά μετά από πολύ ώρα συνεχόμενης σκόπευσης... αρχίζει να κουράζει.
- Ακατάλληλο για πεδίο τύπου CQB.
- Δεν διαθέτει extra rails (για φακο κλπ).
- Ο χειροφυλακτήρας θα είναι εύκολα διαχειρίσιμος μόνο αν αφαιρέσεις τον δίποδα που εμποδίζει τα χέρια σου να έχουν πλήρη επαφή με αυτόν.
- Οι γεμιστήρες λόγο μεγέθους θα χρειαστούν και ανάλογες θήκες που να τους χωρούν.

Και μια φωτογραφία από το δικό μου G3 σε ρόλο DMR:

Καλή συνέχεια,
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

nekhun1980

Καλημέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στον στον μαγευτικό κόσμο του αγαπημένου μας Airsoft !
Έυχομαι καλά και ασφάλη παιχνίδια σε εσένα και τους φίλους σου.
Για το συγκεκριμένο όπλο (g3a3) που ρωτάς εγώ προσωπικά δεν θα έκανα την αγορά για τους δύο λόγους που για μένα είναι πολύ συμαντικοί όπως ανέφερε και ο φίλος vangelis :
1) Μέγεθος που κουράζει (αν θεωρηθεί πως minimum τα παιχνίδια κρατάνε 3-4 ώρες)
2) Και το βάρος του το οποίο είναι άτσαλα κατανεμημλενο.
Καλή συνέχεια φίλε ! ;)
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ

G.E.A.R.  (GREEK - ELITE - AIRSOFT - RANGERS)

tsarami

ευχαριστω πολυ για την υποδοχη καθως και για τις πληροφοριες πανω στο οπλο,συντομα θα τα πουμε και απο κοντα :D