Νεος στο Airsoft

Ξεκίνησε από Solomon Kane, 02 Απρ 2014, 16:34:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Solomon Kane

Καλησπέρα σε όλους. Όπως γράφει και τίτλος είμαι νέος στο άθλημα δλδ αγόρασα πρόσφατα ενα πιστόλι GΒB και είμαι έτοιμος για της πρώτες βολές. Μπορεί κάποιος να μου πει ένα μέρος που μπορώ να κάνω εξάσκηση ακόμα και καθημερινά;
Μένω στην περιοχή του Παγκρατίου. Ξέρω ότι γίνονται παιχνιδια στο Δάσος Καισαριανής αλλά δεν ξέρω που ακριβός και πως πας εκεί. Αν επιτρέπετε χωρίς άδεια να πας και μόνος να κάνεις καμιά βολή.  Ευχαριστώ.

nekhun1980

Κλησπέρα φίλε μου στον φανταστικό κόσμο του Airsoft !
Σου προτείνω να κάνεις εξάσκηση σε μέρη που δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή και πάντα με ειδικά αντιβαλιστικά γυαλιά.
Για την περιοχή που λές δέν μπορώ να σε βοηθήσω γιατι δεν γνωρίζω ...
Καλή και ασφαλή εξάσκηση να έχεις και σου έυχομαι στην συνέχεια να ανέβεις στο χόμπυ - άθλημα  ;)
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ

G.E.A.R.  (GREEK - ELITE - AIRSOFT - RANGERS)

sartz

Καλησπερα φιλε μου,καλως ηρθες και σου ευχομαι να ενταχθεις σε καποια ομαδα ή να φτιαξεις καποια ομαδα με φιλους σου που τους αρεσει και αυτων αυτο το σπορ και να κανετε ομορφα παιχνιδια!Τωρα σχετικα με την ερωτηση σου το πιο κοντινο πεδιο σε σενα ειναι ενα woodlanb στο δασος της καισαριανης(αυτο που λες) το οποιο βρισκεται κατεχακης και άρεως και μετα υπαρχει και αλλο ενα πιο πανω απο το δασος στο βουνο.Αν γραψεις στο google πεδια για airsoft στην ελλαδα θα βρεις τα παντα  ;)Σε οποιο πεδιο και να πας δε χρειαζεσαι αδεια(εκτος αν ειναι prive πεδιο καποιας ομαδας,δηλαδη δικο τους,αλλα αυτα δε θα τα βρεις στους χαρτες που σου ειπα)και πας οποτε θες αρκει να μην εχουν διοργανωση καποιο παιχνιδι την ωρα ποη θα πας γιατι δε θα μπορεσεις να παιξεις.
Οπου και να πας εστω και μονος σου να φορας ειδικα γυαλια για airsoft οπως σου ειπε και ο φιλος nekhun γιατι δε ξερεις απο που θα σου ερθει,μπορει να χτυπησεις και ας μην υπαρχει αλλος!μην το ρισκαρεις ουτε για 5λεπτα!Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη αρχη
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

Solomon Kane

Καταρχάς ευχαριστώ για τις ευχές και τις γρήγορες απαντήσεις. Για ομάδα δεν ξέρω ακόμα, δεν έχω ρίξει ακόμα μια βολή. Μπορεί να παραβρεθώ σε κάποιο event.
Όσο αναφορά τα γυαλιά προστασίας δεν έχω γιατί υπέθετα ότι είναι μόνο για αγώνες. Καμιά οικονομική πρόταση για απλά γυαλιά,όχι μάσκα;

sartz

Φιλε φορα γυαλια εστω και αν εισαι μονος σου γιατι μπορει η μπιλια να εξοστρακιστει και να τη φας στο ματι και μετα  :'( κλαφτα!
Δες εδω http://www.airsoftclub.gr/eshop/index.php?cPath=105_106&page=1&sort=5a ξεκινανε απο 8€
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

Απαλευτος

καλα παιχνιδια φιλε μου :)
Το να πέσεις δεν είναι τρομερό, το να μη θέλεις όμως να σηκωθείς είναι ολέθριο.

G.E.A.R (GREEK ELITE AIRSOFT RANGERS)

https://www.facebook.com/g.e.a.r2014