AEG ή Sniper

Ξεκίνησε από assassin..., 15 Ιουν 2009, 17:33:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

assassin...

Γεια χαρα και παλι!!!!! Εχω ενα m15a4 sportline και σκεφτομουν να παρω ενα δευτερο οπλο για καλο (εννοω κατι γερο και στιβαρο δεν ξερω πως αλλιως να το εκφρασω παντως πιστευω οτι καταλαβατε) και ειχα ενα δειλλημα σε αναμεσα σε δυο m4 τελικα αποφασισα αλλα τωρα σκεφτομαι μηπως θα ηταν καλυτερα να παρω ενα sniper (για την ακριβεια το l96).

εσεις τι γνωμη εχετε?   ::)

nikos88

εγω στη θεση σου θα αφου λες οτιεχεις πολιβολο θα επερνα κατι διαφορετικο δηλαδη ενα sniper τωρα πιο ειναι δικισου  επιλογη εγω θα επερνα αυτο (http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=43&products_id=210) αν ειμουν σε καλη οικονομικη κατασταση

assassin...

Απο sniper μου αρεσουν ελαχιστα για την ακριβεια μονο τα l96 το psg, socom και το ca25 (το οποιο σε airsoft το θεωρουν πολυβολο) και αν επαιρνα ενα θα ηθελα να ειναι πολυ δυνατο (εντος οριων εννοειται) ε και το psg που μπορει να αναβαθμιστει στο μεγιστο (550fps που ειναι το οριο ή ετσι εστω ξερω εγω) ειναι πολυ ακριβο και επισης εμφανησιακα μου αρεσει πιο πολυ το l96 http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=43&products_id=764 . Τελοσπαντων θα δειξει, κατσε να δουμε τι εχει να προτεινει και κανενας αλλος. Παντως ευχαριστω για την γνωμη θα την λαβω υποψη στην τελικη αποφαση

GeR^PEZONAUTHS

βασικα γιατι δεν παιρνεις ena M249 να χορτασεις απο ριπες και πυροβολισμους, ειναι οτι ποιο στιβαρο υπαρχει στο

FanIsHere

Πάντως και το M15A4 sportline που έχεις, M4 είναι στην ουσία. Εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις κάτι ίδιο. Από εκεί και πέρα, δικό σου το θέμα...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

assassin...

Aχ ρε παιδια τωρα με βαζετε σε ακομη μεγαλυτερο δειλλημα και εχω μπερδευτει παρα πολυ και δεν ειμαι καλα οικονομικα  :-\ :-[ :'(

SAPPER

Διόρθωσα την επικεφαλίδα, τα AEG δεν έχουν σχέση με πυροβόλα.

Επίσης τα τυφέκια δεν είναι πολυβόλα, και το καλό δεν είναι και φτηνό.  ;)

alex the fox

Παράθεση από: assassin... στις  16 Ιουν 2009, 10:49:39 ΠΜ
Aχ ρε παιδια τωρα με βαζετε σε ακομη μεγαλυτερο δειλλημα και εχω μπερδευτει παρα πολυ και δεν ειμαι καλα οικονομικα  :-\ :-[ :'(
παρε ενα σπορτλινε αυτο εχω οικονομικο αθωο και δυνατο μονο που ετσι που το εχω κανει μονο αθωο δεν ειναι
My first step was Dubstep

SAPPER

Παράθεση από: Big Boss στις  24 Ιουν 2009, 23:59:37 ΜΜ
Γιατί να πάρει sportline αφού η classic army δεν μπορεί να κάνει τίποτα σωστό?
Καλύτερα να πάρει ένα κινέζικο και να του αλλάξει το ελατήριο με 10 euro επιπλέον και να κάνει τη δουλειά του με πολύ λιγότερα και πιο αξιοπιστία! ;)
Έχεις μια εμπάθεια με την Clasic Army αλλά και μια γενικότητα που χάνεις το δίκιο σου.
Δεν μπορεί να τα βάζεις όλα στον ίδιο κουβά επειδή προφανώς σου βγήκε κάποιο ελαττωματικό πχ.
Τα sportline έχουν βγει καλά για τα λεφτά τους πάντως, πέρα από αυτό πολλές μάρκες έχουν αστοχίες υλικού από τρίτους που τους προμηθεύουν υλικά και τα βελτιώνουν.
Καλύτερα να παραμένεις στα θετικά μιας εταιρείας που προτιμάς λόγο εμπειρίας παρά να κατηγορείς μια άλλη γενικευμένα.

assassin...

Τελικα παιδια πηρα ενα dboys scar ευχαριστω παντως (αν και οι τελευταιοι πιστευω ειχαν βγει καπως εκτος θεματος) ευχαριστω και παλι

SAPPER

Παράθεση από: Big Boss στις  25 Ιουν 2009, 16:47:13 ΜΜ
αφοί εξάλλου πολλά μαγαζιά δίνουν 12μηνη εγγύηση (και στην classic army κανείς δεν δίνει τίποτα), ενώ στα ίδια λεφτά θα πάρω το sportline, και θα είμαι ανήσυχος γιατί το ποιο πιθανό είναι να παρουσιάσει μια βλάβη σε οποιοδήποτε μέρος του όπλου, και θα ξενερώσω.

Ποιος είπε ότι τα Clasic Army δεν έχουν εγγύηση  ??? έχουν βέβαια.. και καλύπτονται από την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα που είναι το , σε αντίθεση με τα κινέζικα που δεν έχουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλά.

SAPPER

Για τα sportline μιλάω.

assassin...

Αφηστε παιδια μην τσακωνεστε πηρα ενα κινεζικο scar τελικα

SAPPER

6 μήνες και στα proline και τα sportline.
Αλλά παίζει ρόλο από που τα πήρες και εκφέρεις γνώμη, γιατί δεν θυμάμαι να έχεις πάρει πολλά από την αντιπροσωπεία .

pit

apla na pw tin apopsi mou gia tin CA  kai genika gia ta sportline mporei na einai ayto pou pira mporei na exei tyxei kai se polla paidia  apo oti vlepw... eixa parei ena sportline m15 kai sto deytero paixnidi ksafnika stamatise na paizei to piga sto service gyrise  kai sto paixnidi epanw stamatise na leitourgei ... allaxa mpataria kai sto epomeno paixnidi stamatise pali kai ekane to idio kai meta apo service kiolas anyway apla eipa tin gnwmi mou den pisteyw na katsei na parw pali CA apla gati talaiporithika tsampa apla dineis liga lefta parapano kai perneis kati allo kalytero  :)

Cataphract

Μια φιλική ερώτηση για το πρώτο ποστ... Ως ανήλικος το ξέρεις ότι δεν μπορείς να κατέχεις AEG, σωστά;

Και μετά λέτε γιατί κράζουμε...