Πεδίο airsoft

Ξεκίνησε από Γιάννης Λ.Ο.Κ, 28 Mar 2014, 22:58:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Γιάννης Λ.Ο.Κ

Καλησπέρα στην παρέα...
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πεδίο που θα μπορουμε να πάμε με την παρέα μου να πέξουμε να μπουμε σιγα σιγα στο κλίμα. Μένουμε σαλαμίνα, μπορούμε να έρθουμε Πειραιά εύκολα ή να κατεβουμε περαμα ωστε να παμε σε καποιο πεδιο.Αν ξερει καποιος που εχει καποιο χωρο παρακαλω να μου πει καποιες πληροφοριες. Ευχαριστώ πολύ..

salamine153

Το πιο κοντινο ειναι η Ελευσινα γιατι το ελαιουργειο δεν ειναι πολυ ενεργο τελευταια :-\
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Γιάννης Λ.Ο.Κ

Υπάρχει δηλαδή πεδιο στην ελευσινα να πληρωσεις τον χωρο κανονικα που περνεις οπλο γυαλια κ ενα γεμιστηρα και πεζεις για μια ωρα νομιζω καπου στα 15 ευρω ξερω...αν μπορεις πες μου που είναι. Το αλλο που γραφεις δν το ξερω. Σου στελνω αιτημα φιλιας στο facebook κιολας

sartz

γράψε στο google airsoft maps greece και θα βρείς όλα τα πεδία στη Ελλάδα
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

nekhun1980

Καλημέρα και απο εμένα φίλε Γιάννη !!
Στα διάφορα πεδία που υπάρχουν στην Αττική δέν πληρώνεις !
Είναι περιοχές woodland αλλα και με διάφορα εγκαταλελημένα κτίρια τα οποία είναι μακριά απο κατοικημένες περιοχές που σε αυτά μπορείς να συμμετέχεις σε οργανωμένες διοργανώσεις παιχνιδιών ( κάθε κυριακή σχεδόν κάτι υπάρχει κάπου) η με φίλους σου μόνοι σας.
Πάντα με προσοχή και ασφάλεια !
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ

G.E.A.R.  (GREEK - ELITE - AIRSOFT - RANGERS)

Γιάννης Λ.Ο.Κ

Σας ευχαριστω πολυ καλη σας μερα

Γιάννης Λ.Ο.Κ

Αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει πεδίο να πέξουμε όλοι μαζι με οπλα γυαλια κ τα σχετικα που ηξερα μονο αν διοργανωθει απο καποιον...?

ScoobySti

Μένεις σε ολόκληρη Σαλαμίνα και δεν υπάρχει ένα ήσυχο μέρος μακρυά απο κατοικίες που να μπορείτε να παίξετε;;

Γιάννης Λ.Ο.Κ

Μόνο στους μηλους μπορουμε που τις περισσοτερες φορες περναει κοσμος και αναγκαζομαστε να περιμενουμε να φυγουν. Μου ειχαν πει οτι υπαρχει οπως και στο paintball πληρωνεις γηπεδο γεμηστηρα οπλο γυαλια και πεζεις.

ScoobySti

Αποκλείεται σε ολόκληρη την Σαλαμίνα να υπάρχει μόνο αυτό.
Ψάξτε λίγο..
Πάρτε ένα αμάξι και κάντε καμιά γύρα..
Δεν ξέρω απο Σαλαμίνα αλλά στην δικιά μου ομάδα που έχουμε έδρα ένα μικρό χωριουδάκι στην Φθιώτιδα,
έχουμε ξεθάψει κανα 2-3 μέρη σε περίπτωση που δεν θέλουμε να πάμε κάπου μακρυά.
Και μιλάω για χωριό 150-200 κατοίκων.
Οπότε δεν μπορώ να φανταστώ ένα μέρος με καμια 30αριά χιλιάδες κατοίκους να μην έχει παρόμοια μέρη.

nekhun1980

Καλημέρα Γιάννη !
Σου είπα και στο πιό πάνω post μου οτι μπορείτε να διοργανώσετε και μεταξύ σας παιχνιδια !!!
Και ο sartz σε παρέπεμψε στον χάρτη για τις χαρτογραφημένες τοποθεσίες με τα πεδία που μπορείτε να παίξετε !
Πρώτα όμως να επισκέπτεσαι την σελίδα τακτικά όταν σχεδιάζετε συνάντηση μεταξύ σας για να δείτε εάν υπάρχει κάποιο παιχνίδι στα σημεία αυτά !
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ

G.E.A.R.  (GREEK - ELITE - AIRSOFT - RANGERS)