Κάννη ακριβείας για m4????

Ξεκίνησε από cuspid, 11 Μαΐου 2013, 23:51:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cuspid

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum!
Αν και ασχολούμαι με το airsoft πάνω από 1,5 χρόνο, δεν έχω μπει στην διαδικασία της εσωτερικής αναβάθμισης. Γι' αυτό θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τις εσωτερικές κάννες.
Το όπλο που έχω είναι αυτό http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=39&products_id=1221
Θα ήταν καλό να του βάλω κάννη 6,03 ή 6,04;
Θα κατέβουν τα fps και πόσο;
Από μάρκες τι προτείνετε; Μόνο madbull ή και κάτι σε action army;

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε τη απορία μου! :)

don't try to kill,
just try to stay alive

Condor

Καλησπέρα φίλε μου,
Δεν ξέρω επειδή είναι vfc αν έχει από μόνο του κάννη ακριβείας ή όχι. Δεν νομίζω όμως. Αυτά τα δύο διαμετρήματα προτείνονται πάντως. Τα Fps θα αυξηθούν λιγάκι και θα δεις βελετίωση στην συγκέντρωση βολών. Είχα το g&g M4 κοντόκανο. Το έκανα μακρύκαννο με 6.04 Action Army και το Μ4 θέριζε (με λαστιχάκι κόκκινο της Madbull). Τώρα στο ΑΚ που έχω (που είναι πιο μακρύκαννο 500mm εσωτερική) έχω κάννη Maddbull 6.03 με λαστιχάκι Tokyo Marui. Πάει πάρα πολύ καλά με άριστη συγκέντρωση βολών, αν και με το κόκκινο της Madbull θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα πιστεύω. Οι κάννες Action Army ίσως αποδίδουν καλύτερα από τις madbull πιστεύω.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Tsitouras

Αν δεν κανω λαθος, τα Vfc εχουν απο τη μανα τους 6.04.
Με μια 6.03 θα σου αυξηθει η συγκεντρωση των βολων σου.
Απο μαρκες, δεν δεν εχω παει σε αλλη μαρκα εκτος απο madbull εκτος απο μια φορα που πηρα action army αλλα επειδη ηταν πολυ μακρυα για τον κυλινδρο μου, δεν εκατσε.
(410mm καννη σε αυτο τον κυλινδρο http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=83_124_88&products_id=3328 )
Umbrella Trashsweepers

Sierraxray

ναι.. και μην κάνεις το λάθος να πετάξεις το πράσινο λαστιχάκι της G&G... ;D
Κακό.... Τζίζ....
;D
Δεν είμαι σε θέση να βγάλω και πολύ ασφαλή συμπεράσματα για την απόδοσή τους όμως η εντύπωση που μου έχει δοθεί έχοντας εκτελέσει βολές με διάφορα λαστιχάκια είναι ότι εκείνο το λάστιχο της G&G φύσαγε υπο όλες τις συνθήκες... και ο βλάκας το έβαλα σε όπλο που πούλησα.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

cuspid

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές σας!
don't try to kill,
just try to stay alive