ICS CXP.08 upgrade??

Ξεκίνησε από Winter_wolf, 11 Μαΐου 2013, 18:06:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Winter_wolf

Καλησπέρα παιδιά! Έχει ασχοληθεί κανένας να αναβαθμίσει αυτό το AEG? θέλω να των ρωτήσω 5-6 πραγματάκια! Ευχαριστώ!

JUDGE

Το συγκεκριμενο το εχει ενας φιλος μου και ειναι τοσο καλο που και μια καννη ακριβειας που του βαλαμε ηταν υπερβολη.ριχνει απιστευτα ευθυβολα απο μονο του και ερχεται με πολυ καλο μοτερ.
Βεβαια υπηρχε βελτιωση με την νεα καννη αλλα και παλι ειναι ενα παρα πολυ καλα στημενο οπλακι.για μενα μονο καννη αλλαξε.Βοηθαει μονο αν χρησιμποιεις καποιο red dot.
Σε σχεση ας πουμε με ενα G&G στα ιδια λεφτα ειναι κακραν καλυτερο.Στο G&G πληρωνεις τα ακριβα εξωτερικα μερη στο ICS ολα τα υπολοιπα.

Winter_wolf

ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση! Αυτό που ήθελα (και να αλλάξω μαλλον :) ) να ρωτήσω αν αντέχει δυνατότερο ελατήριο και αν αξίζει μακρύτερη κάννη. Θέλω να του μεγαλώσω λίγο την απόσταση βολής και τα fps εν ολίγης

JUDGE

Λοιπον σιγουρα μπορει να παρει μεχρι ελατηριο 120m/s αλλα δεν ξερω αν θα αντεξει το πιστονι γτ εχει πλαστικα δοντια.επισης το μοτερ του ειναι ταυτοχρονα και υψηλης ροπης αλλα και ταχυτητας δλδ μπορει να γυρισει ενα σκληρο ελατηριο αλλα ταυτοχρονα προσφερει και υψηλη ταχητυτα βολης.
το προβλημα ειναι οτι ολα τα υπολοιπα θα αντεξουν;
η καννη καλυτερα μην την μακρυνεις γτ ο κυλινδρος που εχει απο μονο του εχει τρυπες σε συγκεκριμενο σημειο ωστε να μπορει να δουλευει σωστα σε αυτο το μηκος καννης.
Αν αλλαξεις λοιπον ελατηριο ισως να χρεαστεις και ενα πιστονι με μεταλλικα δοντια.
Αν αλλαξεις και καννη θα χρειαστεις ενα κυλινδρο που θα κανει συμπιεση ωστε να δουλευει καλα με την νεα καννη.αυτο που μπορεις να καννεις για να ανεβασεις τα fps χωρις κινδυνο και να παρεις λιγα μετρα ειναι να παρεις μια καννη ακριβειας μεχρι 6,03 ,οχι λιγοτερο, σε μηκος οσο και η μαμα καννη αντε ενα ελατηριο 110m/s και ενα nozzle με λαστιχακι εσωτερικα.Αυτο εδω ειναι.αν δεν ξερεις πως να το ανοιξεις μπορει να σε βοηθησει καποιος φιλος.
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=83_124_84&products_id=3456
Επισης να ξερεις οτι με αυτα ισως να ξεπερασεις τα ορια fps και να μην μπορεις να παιζεις σε δημοσια παιχνιδια.δλδ θα ειsαι αρκετα πανω απο 350 fps.
Για οτι αλλο θες στειλε και πμ.

Winter_wolf

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! βοήθησες αρκετά!! (δυστυχως το AEG αν και υποτίθετε πως ξεπερνάει τα 360-370 fps με το ζόρι φτάνει αυτή την στιγμή τα 300)