Μελλοντικά παιχνίδια με θέμα τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ξεκίνησε από XARAMADAS, 09 Ιουλ 2009, 00:49:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

προτιμω την μεραρχια φαντασμα ή το Afrika corps  ή αλλιως DAK κοινως οτι εχει σχεση με τον Ρομελ...απο τις καλυτερες μοναδες και στρατηγους που εχει να επειδηξη ο γερμανικος στρατος του Β'ΠΠ. ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Emperor

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...πωπω, μιλαμε θα γινει χαμος...βλέπω κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα και εμείς εδώ στο Μαρούσι έχουμε πυρήνα με τέτοια θέματα. Απο μοντελισμό μέχρι ο,τι θέλετε Β'Π.Π.. Είναι σίγουρα τρομερά ενδιαφέρον τομέας. Πιστεύω οτι μπορούμε ΟΛΟΙ να βοηθήσουμε και να χτίσουμε τέτοιες δραστηριότητες. Βήμα βήμα κάτι θα καταφέρουμε. Αρκεί να το θελήσουμε πραγματικά. Για να "ζηλέψουμε" λίγο δείτε εδω:

SHOEI STG-44, AIRSOFT ACTION POW SCOTLAND
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Scharfschütze

Παράθεση από: jumbo στις  04 Δεκ 2009, 19:05:01 ΜΜ
προτιμω την μεραρχια φαντασμα ή το Afrika corps  ή αλλιως DAK κοινως οτι εχει σχεση με τον Ρομελ...απο τις καλυτερες μοναδες και στρατηγους που εχει να επειδηξη ο γερμανικος στρατος του Β'ΠΠ. ;)

Εχω ενα βιβλιο με 550+ σελιδες για τον Ρομμελ  ;)

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ μου στρατηγος  ;)

DAK=Deutsche Afrika Korps  ;)
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

jumbo

Παράθεση από: Scharfschütze στις  04 Δεκ 2009, 23:47:37 ΜΜ
Εχω ενα βιβλιο με 550+ σελιδες για τον Ρομμελ  ;)

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ μου στρατηγος  ;)

DAK=Deutsche Afrika Korps  ;)

αν το ψαξεις λιγο φιλε Scharfschütze, θα βρεις παρα πολλους αξιολογους στρατηγους.....  ;) για μενα προσοπικα αν μπορουσα να τους ιεραρχησω, θα εβαζα πρωτο τον Ρομμελ, δευτερο τον Γκουντεριαν και τριτο τον Μανστα ι ν... :) οι τρεις αγαπημενοι μου στρατηγοι.... ;D  

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Scharfschütze

Εννοειται οτι υπηρχαν πολλοι αλλοι εξισου καλοι στρατηγοι (η καλυτερα Στραταρχες)

Ποιος Μοντγκομερι (παλτο  ;D ;D ) και ποιος ξεπαττον  ;D ;D

Maleficus

ας στρεψουμε τα ΑΑ μας εναντιον του εχθρικου πεζικου !!!!!!!!

και ερωτημα

πως θα κανουμε "foxholes"? εχει κανεις την ορεξη να παει να σκαψει?

salamine153

στις 6-12-2009 ποσεξα εναν τυπο με Μπ-40, αλλα δεν τον προσεξα να το παιζει
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ROOKIEJO

Παράθεση από: Scharfschütze στις  07 Δεκ 2009, 15:24:21 ΜΜ
Εννοειται οτι υπηρχαν πολλοι αλλοι εξισου καλοι στρατηγοι (η καλυτερα Στραταρχες)

Ποιος Μοντγκομερι (παλτο  ;D ;D ) και ποιος ξεπαττον  ;D ;D

δεν νομιζω να τους θεωρει κανενας μεγαλους στρατηγους αν και ο πατον ηταν πολυ καλος στο πολεμο με τους ινδιανους απο οπου του μειναν τα εξασφαιρα.αλλα τοτε δεν ηταν στρατηγος

Horus

απο γερμανους, κατα τη γνωμη μου

#1 Γκουτεριαν. ο ανθρωπος ηταν πανεξυπνος κ διαμορφωσε το δογμα για τη χρηση των τεθωρακισμένων!! (δηλαδη τα αρματα κανουν τον αγωνα κ το πεζικο υποστηριζει)

#2 Ρομελ. η "αλεπου της ερημου" ειχε προβλεψει την αποβαση στη νορμανδια κ εστεισε την αμυνα οσο καλυτερα γινοταν. κ αν δεν εμενε απο resources τα πραγματα θα ηταν πόλυ διαφορετικα.   ;)

enemies..we need more enemies!!

Scharfschütze

ROOKIEJO

δεν ξερω αν σας ενδιεφερε να στεισουμε μια ψηφοφορια για το καθε ποτε θα ηθελε η κοινοτητα να παιζουμε σεναρια βππ.θα την εστηνα μονος αλλα δεν ξερω πως.το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν γνωσεις και διαθεση απο πολλους για σεναρια του ειδους

Siegfried

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  08 Δεκ 2009, 21:13:30 ΜΜ
δεν ξερω αν σας ενδιεφερε να στεισουμε μια ψηφοφορια για το καθε ποτε θα ηθελε η κοινοτητα να παιζουμε σεναρια βππ.θα την εστηνα μονος αλλα δεν ξερω πως.το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν γνωσεις και διαθεση απο πολλους για σεναρια του ειδους

Εγώ θα ήθελα κάθε Κυριακή. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν βλέπω κανένα ενδιαφέρον για Συμμάχους και θα αναγκαστούμε να διεξάγουμε εμφύλιες μάχες μεταξύ μας. Η Grossdeutschland εναντίων Das Reich....

jumbo

Παράθεση από: Siegfried στις  09 Δεκ 2009, 15:30:42 ΜΜ
Εγώ θα ήθελα κάθε Κυριακή. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν βλέπω κανένα ενδιαφέρον για Συμμάχους και θα αναγκαστούμε να διεξάγουμε εμφύλιες μάχες μεταξύ μας. Η Grossdeutschland εναντίων Das Reich....

τι μου ανχωνεσε.....θα παιξουμε πολλες φορες την επειχηρηση << βαλκυρια>> ;D ;D ;D

Siegfried

Παράθεση από: jumbo στις  09 Δεκ 2009, 18:04:17 ΜΜ
τι μου ανχωνεσε.....θα παιξουμε πολλες φορες την επειχηρηση << βαλκυρια>> ;D ;D ;D

Jumbo βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Αυτό ακρίβώς είχα στο μυαλό μου ;)

ted

και εγώ μέσα κύριε ταγματάρχα για όλα τα παιχνίδια WW2 .  :D

Siegfried

Giokrik

Παράθεση από: Siegfried στις  09 Δεκ 2009, 15:30:42 ΜΜ

Μόλις πήρα το Sten Mk II!  :D
Μόνος μου και όλοι σας  :) 8) :o

Uploaded with ImageShack.us

ROOKIEJO

Παράθεση από: Giokrik στις  16 Δεκ 2009, 17:17:55 ΜΜ
Μόλις πήρα το Sten Mk II!  :D
Μόνος μου και όλοι σας  :) 8) :o
μκ2? ειναι με λιπο η με μακρια μπαταρια στο κοντακι?

Giokrik

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  16 Δεκ 2009, 23:53:39 ΜΜ
μκ2? ειναι με λιπο η με μακρια μπαταρια στο κοντακι?

Με τη μπαταρία στο κοντάκι.

Uploaded with ImageShack.us

ROOKIEJO