Μελλοντικά παιχνίδια με θέμα τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ξεκίνησε από XARAMADAS, 09 Ιουλ 2009, 00:49:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες, να οργανονομαστε σιγα σιγα...... ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

GeR^PEZONAUTHS

βασικα ποιο απο εσας εχουν εξοπλισμο ww2 (kar98,mp40,tommy,luger,m1911,mp44)?
η μια ενδυμασια ww2?

jumbo

εγω προσοπικα εχω ενα kar 98 k και θελω σαν παλαβος και ενα Μ1.... ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Giokrik

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  02 Αυγ 2009, 12:28:34 ΜΜ
βασικα ποιο απο εσας εχουν εξοπλισμο ww2 (kar98,mp40,tommy,luger,m1911,mp44)?
η μια ενδυμασια ww2?

Είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην αγορά ενός Sten Mk 2 και έχω εντοπίσει και στολή Άγγλου  paratrooper!

Uploaded with ImageShack.us

Νέαρχος

Έχω το Kar 98 k και πάω για το MP 40.

Άπ' ότι έχω καταλάβει έχουμε 3 κύριες κατευθύνσεις.Γερμανία, Αγγλία και Αμερική.
Μην ξεχνάμε ότι το πιο εύκολο είναι ένα σενάριο (ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου π.χ.) με Γερμανούς και Έλληνες αντάρτες!
Με τους αντάρτες θα μπορούν να συμμετέχουν και άλλοι μιάς και οι στολές τους είναι οι πιο εύκολες.

GeR^PEZONAUTHS

Siegfried

Εγώ από όπλα έχω MP40, MP44 και πιστόλι Luger και από στολές Γερμανού αλεξιπτωτιστή και αξιωματικού του Πεζικού.

GeR^PEZONAUTHS

Παράθεση από: Siegfried στις  04 Αυγ 2009, 10:25:44 ΠΜ
Εγώ από όπλα έχω MP40, MP44 και πιστόλι Luger και από στολές Γερμανού αλεξιπτωτιστή και αξιωματικού του Πεζικού.

εσυ εισαι ηδη ετοιμος και με το παραπανω!!!!!!! :o :o :o

Siegfried

Και περιμένω διαταγές από το OKW για προέλαση  :)

Scharfschütze

Παράθεση από: Siegfried στις  04 Αυγ 2009, 15:29:18 ΜΜ
Και περιμένω διαταγές από το OKW για προέλαση  :)

OKW=

OberKommando das Wehrmacht

Ανωτατη δοιηκηση Στρατου
;) ;)
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

GeR^PEZONAUTHS

Scharfschütze

Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Ozymandias

Η στολη του Αλεξιπτωτιστη ποσο σου πηγε; Επισης, ποιας περιοδου ειναι; Κατω χωρες / Κρητη η μεταγενεστερη;

GeR^PEZONAUTHS

εγω μαζευω λεφτα για μια Αμερικανικη στολη Ranger  και ενα Thompson M1A1 οποτε κατατασομαι στους U.S forces ,  γερμαναραδες κρυφτειτε !!!!!!!!!!!!

Siegfried

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  04 Αυγ 2009, 17:14:11 ΜΜ
siegfried σε ποιο Kampfgruppe υπηρετεις , ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Deutsches Afrika Korps, 21 Panzer Division  ;D ;D ;D

Παράθεση από: Ozymandias στις  04 Αυγ 2009, 17:32:34 ΜΜ
Η στολη του Αλεξιπτωτιστη ποσο σου πηγε; Επισης, ποιας περιοδου ειναι; Κατω χωρες / Κρητη η μεταγενεστερη;

To χιτώνιο ρίψης (jump frock) είναι camouflage splinter pattern και είναι μεταγενέστερο της Μάχης της Κρήτης. Χωρίς τις εξαρτύσεις η στολή μου κόστισε 200 Ευρώ.

GeR^PEZONAUTHS

κανα Μ1 garand η carbine θα φερει το airsoftcenter??????????
και κανα luger δεν θα με χαλαγε

fatboy

εγω παλι εχω mp44,mp40, luger και ετοιμαζεται και η στολη αξιωματικου των ss της  ''DAS REICH''

περιμενω διαταγες

Hornet

Το ψηνω τωρα τελευταια πολυ να αγορασω κανενα ww2 airsoft gun...υπαρχει σε ρεπλικα το PPSh 41 φιλε GER?αν μπορεις δωσε URL... :) :) ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

GeR^PEZONAUTHS

φιλε καμπερη απο οτι ξερω δεν υπαρχει σε airsoft αλλα μονο firing cap model , δηλαδη με καψουλια (οχι σαν αυτα απο πανυγηρι ,ξερεις ..) αλλα θα ψαξω μπας και μου εχει ξεφυγει τπτ...........................
........
........
.......το βρηκα!!!!!         http://www.airsoftbattlezone.com/sgscustomairsoft.html  θα το δεις!!!!

Hornet

you'll fire your musket but l'll run you through...