Γεμιστήρες tracer!!!Να πάρω ή όχι??????Αξίζουν???

Ξεκίνησε από ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ, 21 Mar 2013, 22:02:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ

Καλησπέρα σε όλους.Σκέφτομαι για γεμιστήρες tracer σαν μια φθηνή επιλογή tracer και για να μην έχω και το μακρυνλαρι μπροστά στο όπλο μου.Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ?Αξίζουν?

kaiser_soze0307

δεν ξέρω για γεμιστήρες αλλα από ότι ξέρω υπάρχει και σε hop up μεταλλικό για να μην εχεις ολο το μακρυναρι
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

JUDGE

Το μονο που ξερω για hop up tracer ειναι οτι σου χαλανε πολυ γρηγορα την μπαταρια γτ δουλευουν συνεχως ριχνεις δεν ριχνεις.οι σιγαστηρες μονο οταν ριχνεις αλλα μακραινει η κανη και γινεται αβολο στην κινηση.Βεβαια ολα ειναι θεμα συνηθειας.
Ισως οι γεμιστηρες να ειναι η καλυτερη λυση γτ και δεν πιανουν επιπλεον χωρο και εχουν την δικη τους πηγη ενεργειας.νομιζω 2 μπαταριες ΑΑ.και μπορεις να παρεις επαναφορτιζομενες μπαταριες και να μην βαζεις συνεχεια καινουργιες.δεν ξερω αν λειτουργουν συνεχεια η μονο οταν ριχνεις.
απο οτι μου χει πει φιλος σε νυχτερινο παραπανω απο 2 γεμιστηρες tracer δεν χρειαστηκε ποτε.Τις περισσοτερες φορες δεν ξοδεψε ουτε τον πρωτο.
Οποτε καταληγουμε στο οτι ισως οι γεμιστηρες να ειναι η κλυτερη λυση σε ενα νυχτερινο γτ ανα πασα στιγμη αλλαζεις γεμιστηρα με κανονικες.πραγμα που θα εκανες και με τα αλλα 2 αλλα θα σου μενε την μια το hopup σε λειτουργια και απο την αλλη ο σιγαστηρας ''μακρυναρι''.

Ironhide

Βγαζει η  G&P ,νομιζω 130ρηδες...
Κανουν δουλεια αλλα κυριως στο auto...βολη κατα βολη δεν θα δεις και πολυ καλα αποτελεσματα,εκτος και αν οι βολες σου ειναι γρηγορες.
Φωτιζουν το μπιλακι απο τη μια πλευρα μονο.
Για μενα που εχω και τα 2 πιστευω οτι αν μπορεις να φερεις απο εξω το  tracer unit καντο χωρις δευτερη σκεψη...κανει εξαιρετικη δουλεια.
Δεν ειναι δα και κανα μεγαλο σε μεγεθος..
Οι γεμηστηρες δουλευουν συνεχεια γιατι στο πανω μερος της γεμηστηρας υπαρχει κουμπακι το οποιο μολις κουμπωσεις την γεμηστηρα στο οπλο ενεργοποιει το υπερυθρο φωτακι του γεμηστηρα.
Φραγκισκος

spyros_pap

Η απορια μου ειναι αν εχεις παρει ολα τα αλλα κια σου εχει μηνει το tracer?
αλλα για εμενα παρε σιγαστιρα
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Condor

Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο, η σιγαστήρα κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και λειτουργεί μόνο όποτε ρίχνεις (η tokyo marui που έχω δει)... Το μήκος συνηθίζεται... Όταν πρωτοέβαλα σιγαστήρα σε Carbin της έκανα μερικές γρατζουνιές μπροστά από απροσεξία αλλά μετά μία χαρά...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Vangelis

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αποτυχία από τους tracer γεμιστήρες της G&P.
Ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι δυσκολευόμουν να δω την τροχιά των βολίδων.
Η απόδοσή τους είναι πραγματικά αξιοθρήνητη.

Είχα αγοράσει έξι γεμιστήρες και τους χάρισα όλους!!!

Το hop-up unit δεν το έχω δοκιμάσει έτσι δεν μπορώ να εχω άποψη.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.Έχω αγοράσει το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού( για τα δικά μου δεδομένα)και σκεφτόμουν το tracer γιατί πολλές φορές έχει τύχει να χρειαστεί.Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.