Βλάβη σε mp5 CA full metal blowback

Ξεκίνησε από Γιώργος74, 08 Mar 2013, 20:10:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Γιώργος74

Καλησπέρα. Έχω ένα mp5 full metal blowback CA , το πήρα μεταχειρισμένο και πήγε για service σχετικα με το hop up, κλασσικά έριχνε τη βολίδα προς τα επάνω παρόλες τις ρυθμίσεις..Όταν όμως επέστρεψε από το service το όπλο ρίχνει 1,5 εκατοστά περίπου έκκεντρα προς τ αριστερά στα πέντε μέτρα σε σχεση με τη σκόπευση..Όλες οι προσπάθειές μου να το "στρώσω" με το hop up έπεσαν στο κενό οπότε υποψιάζομαι πρόβλημα στην κάννη μια και δεν έχω κάτι άλλο να σκεφτώ. Μήπως πρέπει να ξαναδώ το hop up και τον hop up service man?

alex19871987

Εκει που σοΥ εκαναν σέρβις σου είπαν οτι ειναι οκ?και που πηγες?καλό ειναι να ακουμε και καμία γνωμη γενικά
ΠΕΡΣΕΥΣ

Γιώργος74

Ευχαριστώ για την απάντηση. Γνώμες ακούω πολλές αλλά ψάχνω και για χρήσιμες συμβουλές.

alex19871987

Μάλλον νομισες πως το ειπα ειρωνικά.αλλα εννοούσα γνώμη για το σέρβις που σου έκαναν
ΠΕΡΣΕΥΣ

Γιώργος74

Συγνώμη αν φάνηκε κάπως πάντως  τί να πω? Το όπλο έχει γύρω στα 380 400 fps αλλά..μετά τα οκτώ μέτρα κάνει "μπανάνα" προς τα επάνω και μετά το τελευταίο παιχνίδι..σταμάτησε να ρίχνει. Υποτίθεται το πρώτο παιχνίδι μετά το service με φυσιολογική μεταχείρηση. Στην αρχη νόμισα ότι φταίει η μπαταρία lipo 7.4 , τη φορτίζω λοιπόν τη βάζω, χτυπάει μία δύο βολές και..τέλος. Δεν λειτουργεί. Βάζω την μπαταρία στο g36 cy και το όπλο πετάει..Θα το ξαναπάω για service δεν θέλω να το χάσω αλλά μου ρχεται να το κάνω κι ανταλλακτικά..Ο φόβος μου είναι μην έχει ζημιά το γρανάζι, δέχομαι οποιαδήποτε συμβουλή και σ ευχαριστώ πάλι για το ενδιαφέρον.