καννη scar

Ξεκίνησε από assassin..., 26 Ιουν 2009, 13:26:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

assassin...

Καλησπερα :) μιας και μολις πηρα το scar εχω καποιες αποριες και μαι απο αυτες ειναι η εξης:  το scar ως γνωστων εχει κοντη καννη και μεσα στο πακετο περιλαμβανεται η προεκταση της καννης αλλα μιας και εγω δεν την ειδα πηρα και αλλη προεκταση ποιο θα ειναι το αποτελεσμα αν βαλω και τις δυο προεκτασεις (εκτος απο το εμφανησιακο εννοειται) ;;; θα ειναι πιο ευθυβολο ? θα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα? τι θα γινει?   ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω για τις info

Cataphract

Παράθεση από: assassin... στις  26 Ιουν 2009, 13:26:49 ΜΜ
Καλησπερα :) μιας και μολις πηρα το scar εχω καποιες αποριες και μαι απο αυτες ειναι η εξης:  το scar ως γνωστων εχει κοντη καννη και μεσα στο πακετο περιλαμβανεται η προεκταση της καννης αλλα μιας και εγω δεν την ειδα πηρα και αλλη προεκταση ποιο θα ειναι το αποτελεσμα αν βαλω και τις δυο προεκτασεις (εκτος απο το εμφανησιακο εννοειται) ;;; θα ειναι πιο ευθυβολο ? θα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα? τι θα γινει?   ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω για τις info

Πάρε και ένα σωλήνα και βάλ'τον αλλά μετά θα είναι pike, όχι scar...

Αμφιβάλλω αν γίνεται να τις βάλεις και τις δύο μαζί, δεν θα "κουμπώνουν"/βιδώνουν/ό,τι κάνουν τέλος πάντων.

SAPPER

Παράθεση από: assassin... στις  26 Ιουν 2009, 13:26:49 ΜΜ
ποιο θα ειναι το αποτελεσμα αν βαλω και τις δυο προεκτασεις (εκτος απο το εμφανησιακο εννοειται) ;;; θα ειναι πιο ευθυβολο ? θα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα? τι θα γινει? 

Αποτέλεσμα κανένα, η εξωτερική κάννη δεν παίζει κανένα ρόλο ούτε σε δύναμη ούτε σε ευθυβολία, αν ψάχνεις κάτι τέτοιο απλά βάζεις μια εσωτερική κάννη ακριβείας που θα σου δώσει μερικά FPS παραπάνω και καλύτερη ευθυβολία.

Μπορείς να βιδώσεις και τις δυο προεκτάσεις αλλά δεν υπάρχει λόγος.

assassin...

Ευχαριστω παιδια σημερα απεκτησα λιγη παραπανω γνωση χαχα ;D

γεια σας