A&K M4 αναβάθμιση

Ξεκίνησε από ivdimentia, 29 Μαρ 2013, 11:10:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ivdimentia

Γεια χαρά παιδιά. Έχω το όπλο του τίτλου και σκέφτομαι σιγά - σιγά πως έχει έρθει η ώρα να το αναβαθμίσω. Σκέφτομαι να ξεκινήσω από κάνη και hop up. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το όπλο να κερδίσει λίγο εμβέλεια, μιας και στο πεδίο δυσκολεύομαι να πετύχω στόχους σε απόσταση μεγαλύτερη των 25 - 30 μέτρων (ενω αντιθέτως οι άλλοι με έχουν από πολύ πιο μακρυά). Τι θα πρέπει να κοιτάξω? Μεγαλύτερη σε μήκος κάνη ή ίδια σε μήκος με την εργοστασιακή αλλά όσο πιο στενή γίνεται? Αρχικά σκεφτόμουν για Madbull 6.01, αλλά δεν έχω ακούσει καλά λόγια (ότι επειδή είναι αλουμινίου στραβώνουν ή κάτι τέτοιο). Αν βάλω μια Guarder π.χ. στα 6,02 στο ίδιο μήκος (363mm) θα κερδίσω καθόλου εμβέλεια ή για να γίνει εμφανής διαφορά θα πρέπει να παώ σε 510mm π.χ.? Να αναφέρω ότι το όπλο μου είναι εντελώς εργοστασιακό και είναι μετρημένο στα 350-360 fps με κάνη 6,08. Επίσης για hop up σκέφτομαι το ultimate 3 σε 1 τηε Madbull. Απόψεις?
Ευχαριστώ.
Say Hello To My Little Friend...

JUDGE

Καλησπερα φιλε εγω το μονο που εχω κανει στο δικο μου Μ4 ειναι λαστιχακι hopup της madbull και μια κανη ακριβειας madbull 6,03(δεν λεει να βαλεις πιο στενη γτ στο αυτοματο χαλαει πολυ η βολη).
Μην αλλαξεις ολο το hopup δεν αξιζει.
Αυτα κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται τπτ αλλο.Σιγουρα θα δεις βελτιωση στην βολη.

ivdimentia

Παράθεση από: JUDGE στις  29 Μαρ 2013, 13:59:10 ΜΜ
κανη ακριβειας madbull 6,03(δεν λεει να βαλεις πιο στενη γτ στο αυτοματο χαλαει πολυ η βολη).
Σιγουρα θα δεις βελτιωση στην βολη.

Τι εννοείς ότι στο αυτόματο χαλαει η βολή? Τι παίζει δηλαδή? Είναι αυτό που λέμε ότι τις "φτύνει"? Η κάνη που έβαλες εσύ είναι στο ίδιο μήκος με τη μαμά? Από εμβέλεια είναι καλύτερα?

JUDGE

Μια χαρα δουλευει το αυτοματο αλλα αν βαλεις κατι στενοτερο απο 6,03 χαλαει η συγκεντρωση της βολης.στο κατα βολη μια χαρα ειναι.η κανη που εβαλα ειναι 363 mm κανα 2-3 χιλιοστα μεγαλυτερη απο την μαμα αλλα την καλυπτει η φλογοκρυπτη και δεν φαινεται τπτ.

ivdimentia

Παράθεση από: JUDGE στις  30 Μαρ 2013, 20:13:41 ΜΜ
Μια χαρα δουλευει το αυτοματο αλλα αν βαλεις κατι στενοτερο απο 6,03 χαλαει η συγκεντρωση της βολης.στο κατα βολη μια χαρα ειναι.η κανη που εβαλα ειναι 363 mm κανα 2-3 χιλιοστα μεγαλυτερη απο την μαμα αλλα την καλυπτει η φλογοκρυπτη και δεν φαινεται τπτ.

εμβέλεια κέρδισες καθόλου ή πάνω - κάτω στα ίδια?

JUDGE

Ναι σορι ξεχαστηκα ναι απο εμβελεια μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος σιγουρα 30 μπορει και 35 μετρα ευθεια βολη αλλα επειδη ανεβηκαν λιγο τα fps αν χρησιμοποιησεις 0,25 μπιλιες θα δεις τρομερη διαφορα στην συγκεντωση.
Επισης πρεπει να ρυθμισεις και λιγο την βιδα που ειναι κατω απο την χειρολαβη.Αυτο αυξομειωνει την ταχυβολια.εγω το εκανα ως εξης.ξεχωρισα το πανω απο το κατω κομματι(upper body-lower receιver νομιζω ετσι λεγετε) συνδεσα μπαταρια και αρχισα να ριχνω στο κατα βολη ενω ταυτοχρονα με ενα αλεν(εσενα μπορει να ειναι και απλη βιδα) προσπαθησα να το κανω οταν ριχνει το nozzle (ειναι αυτο που σπρωχνει την μπιλια μεσα στην κανη ενα μικρο μαυρο σωλινακι που βγαινει ο αερας) να γτανει τερμα εξω ωστε να αποσυμπιεζεται εντελως το ελατηριο.