Προβλημα με μπιλιες Gunfire(0,23)

Ξεκίνησε από JUDGE, 10 Μαρ 2013, 17:01:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

JUDGE

Γραφω τα παρακατω για να μην την πατησουν και αλλοι συνχομπιστες.
Πριν απο λιγο καιρο αγορασα την συγκεκριμενη μαρκα τα 0,23 γραμμαρια με το σκεπτικο να καλυτερεψω την συγκεντωση στις βολες μου.
Απο την στιγμη που τα εβαλα μεσα στο γεμιστηρακι (μολις ειχα ανοιξει το σακουλακι) και αρχισα να γεμιζω παρατηρησα μια δυσκολια στο γεμισμα αλλα συνεχισα.Κατεληξα μετα απο μερικα λεπτα να μην μπορω να καταλαβω τι φταιει και δεν ριχνει το οπλο.
Τελικα εφταιγαν τα μπιλακια και συγκεκριμενα η διαμετρος τους(μεγαλυτερη).φανηκε απο πως τα εφτηνε ο γεμιστηρας.Πολυ αργα και πολλες φορες κολλαγαν.Επισης οτι ''βρομα'' υπηρχε μεσα κολλαγε πανω τους.
Τα αντικατεστησα με G&G 0,20 και ολα μια χαρα.καταφερα να παιξω τελικα.
Σπιτι τα δοκιμασα ολα τα πιθανα σεναρια.Καθαρισα τους γεμιστρες φυσοντας με πιεστικο μηχανιμα και ψεκαζοντας με λαδι σιλικονης για να ''γλυστραει'' ;D ,εβαλα ενα επιπλεον ελατηριο γτ μπορει να μην ειχε πολυ δυναμη αλλα δεν υπηρξε τρομερη διαφορα.Παλι δεν εριχνε και κολλαγαν.
Χρησιμοποιω γεμιστηρες πλαστικους της KING ARMS 120αριδες εχω το CM16 RAIDER G&G.
Εχω δοκιμασει μαρκες μπιλιας αρκετες.(ΒΒ king,G&G,BLASTER Devil 0,25 παρατημενες πανω απο 1 χρονο,madbull,marui)τετοιο χαλι δεν ειδα.
Απο την αλλη οι ιδιες gunfire αλλα 0,20 που επαιζαν φιλοι μου μια χαρα ηταν.
Ισως εκει πολωνια που κανει κρυο να τους βγαινει μια χαρα η διαμετρος και οταν ερθουν ελλαδα ,που δεν κανει κρυο κρυο δεν εκανε ποτε, να διαστελονται τι να πω.
Μπορει να φταινε οι γεμιστηρες, μπορει οι μπιλιες μπορει και τα 2.
Απλα δεν θα ξαναγορασω αυτην την μαρκα οποιοδηποτε βαρος και να ειναι.
Πανε για χειροβομβιδες.
Οποιος αλλος ειχε σκοπο να τις αγορασει κατα την γνωμη μου ας το ξανασκεφτει.

tristan

G&G και κοιμασε  Ηηηησσσυυυχχχοοοςςςς!!!!!!!!

sparvar

πολυ σωστος ο φιλος π ενημερωσε !!! εγω π εχω το cm16 carbine  κ εχω 2000 τετοιες να δω τη θα τις κανω τωρα  .......  :P  ;D ;D ;D
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

JUDGE

Φιλε sparvar αν παιζεις με hicap γεμιστηρες και οι μπιλιες ειναι gunfire 0,20 σιγουρα θα παιζουν γτ ιδιο οπλο φιλος μου με hicap δεν ειχε προβλημα.
με 0,23 επισης με hicap που μολις τις δοκιμασα δεν υπαρχει προβλημα.
Απλα οι 120αριδες πλαστικοι γεμιστηρες King Arms δεν τις δεχονται.

sparvar

δυστηχως επαιξα σημερα με της συγκεκριμενες κ τουλαχιστον στο δικο μ οπλο (αεριου, με midcup ) υπηρξε προβλημα . εριχνε την πρωτη κ οι αλλες μπλοκαραν,  εβαλα 0.20 γνωστης εταιριας κ τις πεταγε μια χαρα. θα δοκιμασω κ με 0.23 -  0.25  ''καλης εταιριας '' να δουμε τη παιζει...
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

cpervert

παιδια η gunfire  γενικα κανει rebrand  απο κινεζικα οποτεν θα μου ητανε κουφο να κανει και τα μπιλακια..... διαλεχτε σταθερες αξιες για το οπλο σας

alex19871987

Μια καλή και φτηνη επιλογή είναι οι gg 0.20 στα 5 ευρώ οι 3000.και βέβαια οι Tokyo marui που λένε ολοι ότι ειναι κορυφή
ΠΕΡΣΕΥΣ

Γκουσγκουνης

Oι Marui είναι για εμένα οι καλύτερες  αλλά δυστυχώς είναι σε ελυψη  !!!!

alex19871987

ΠΕΡΣΕΥΣ