ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ SUPREMACY 2013

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 04 Μαρ 2013, 10:45:34 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

Aμεσως μετα την ληξη του σεναριου supremacy 2013 στις 13-01-2013 διοργανωνεται τσιμπουσι μεχρι τελικης πτωσεως ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ για οσους θα ηθελαν να ερθουν στον γνωστο ΡΩΣΟ
δηλωστε πεινασμενοι εδω να κλεισουμε για ποσα ατομα ενδιαφερεστε και ποσες πιτες να κανουμε
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ανεξαρτητως συμετοχης στο σεναριο

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

PANZO

spirosleon

Ironhide

Φραγκισκος

pit k

μου έλεγε ο πάππους μου οπού βλέπεις ξύλο να φεύγεις και οπού βλέπεις φαΐ να κάθεσαι επομένως

μεσααααααααααααααααααααααααα ;D ;D ;D ;D

ROOKIEJO

για το τσιμπουσι πλεον αργησατε .ελατε για μυρωδια
σας προλαβε ο pit k.
αν δηλωσει και ο bestman θα φανε και τις καρεκλες

pit k

Δυστυχώς για εσάς έχω πληροφορίες ότι θα έρθει και Bestman    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ROOKIEJO

μετα απο συμφωνια με bestman και pit k θα σας αφησουν κατι να φατε .
δηλωστε αφοβα να ξερουμε τι θα παραγγειλουμε και για ποσα ατομα θα φερουμε πιτες.

χωρος υπαρχει
μπυρες υπαρχουν
τσιτσιμπελια υπαρχουν
για τα αλλα δεν ξερω

SUPERTSOU

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  08 Μαρ 2013, 19:07:19 ΜΜ
μετα απο συμφωνια με bestman και pit k θα σας αφησουν κατι να φατε .
δηλωστε αφοβα να ξερουμε τι θα παραγγειλουμε και για ποσα ατομα θα φερουμε πιτες.

χωρος υπαρχει
μπυρες υπαρχουν
τσιτσιμπελια υπαρχουν
για τα αλλα δεν ξερω

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΕΚΑΤΟΧΡΟΝΟΣ  ΣΤΙΣ  ΜΕΡΙΔΕΣ  ΜΟΥ  ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ   ::) ::) ::) ::) ::)
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

BESTMAN

Ε ναι λοιπόν θα έρθω και εγώ και δεν θα είμαι μόνος μου...Οι σωματοφύλακες μου θα είναι παραπάνω από τρείς.Και τους έχετε δει πως τρώνε...

pit k

Παράθεση από: BESTMAN στις  08 Μαρ 2013, 20:16:28 ΜΜ
Ε ναι λοιπόν θα έρθω και εγώ και δεν θα είμαι μόνος μου...Οι σωματοφύλακες μου θα είναι παραπάνω από τρείς.Και τους έχετε δει πως τρώνε...

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mitsigun

και οι Πειρατές ,,,,,θα τιμήσουν το Θεάρεστο Έργο Σας ,,,,8 άτομα μέσα !  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

spyros_pap

Παράθεση από: BESTMAN στις  08 Μαρ 2013, 20:16:28 ΜΜ
εεετσι!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Beldar

Μην Καταδέχεσαι να ρωτάς :

''Θα νικήσουμε ;

Θα νικηθούμε;''

Πολέμα!

nitrox

Από τον Nitrox άλλα έξη στόματα για το τσιμπούσι . :D   

spirosleon

απο εγγυρες πληροφοριες και διασταυρωση γεγονοτων, εκλαπη μεγαλος αριθμος γιδοπροβατων αυτην την εβδομαδα για την εξυπηρετηση αγνωστου ταυτοτητας, εως και αυτην την ωρα,ταβερνας....

ΓΛΑΥΚΟΣ

Caligula - 1979 - Music by Bruno Nicolai "Isis Pool"               η χώρα μουλτικαμ διοργανώνει γεια τα παλικαριά της  που θα πολεμήσουν μαζί ενα μικρο τσιμπούσι

ROOKIEJO

Η ΠΙΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
οσοι ερθετε χωρις να εχετε δηλωσει θα κοψετε πιτα απο σουβλακι

spirosleon

με ποσα φλουρια? ρωτω γιατι εχει ΤΖΑΚΠΟΤ απο περσι....