JG STEYR AUG UPGRADE-SILENCE

Ξεκίνησε από spirosleon, 22 Δεκ 2012, 15:05:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spirosleon

Το προτζεκτ μου ειναι ενα steyr aug a2 το οποιο αρχικα μετρηθηκε στα 342 fps και τροποποιηθηκε στα 364 fps αλλα more silence. θα προσπαθησω να σας περιγραψω οσο το δυνατόν αναλυτικοτερα τι εκανα. Για να προλαβω διαφωνιες, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για την αποδοτικοτητα της κανης οσο αφορα το μηκος της αλλα οι βολες ηταν αρκετα ικανοποιητικές ως προς την συγκεντρωση και βεληνεκες της μπιλιας. οι δοκιμες γινανε με marui perfect hit 0.20.

GEARBOX
αρχικα ανοικτηκε το gearbox, καθαριστηκε απο το γρασο που ειχαν οι κινεζοι και χρησιμοποιηθηκε λιπαντικο της madbull τοσο στα γραναζια οσο και στο πιστονι.
αντικατασταθηκε ο οδηγος ελατηριου με ρουλεμανατο οδηγο μπρος-πισω ,καθως και ο κυλινδρος με καταλληλο της αυξησης του μηκους της κανης μου.Επισης αντικατασταθηκε η κυλινδροκεφαλη στην οποια κολησα απο την μερια που ερχεται σε επαφη με την πιστονοκεφαλη ενα κομματι vetex και το υλικο ηχομονωσης ΒΕΤΑ-ΒΕ 3520τα οποια κοπηκε ακριβως στην διαμετρο της κυλινδροκεφαλης. παραλληλα χρησιμοποιησα και ταινια τεφλον για ακομα καλυτερη και μεγαλυτερη συμπιεση.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟΚΕΦΑΛΗ

εξωτερικα του gearbox κολησα το ιδιο ηχομονωτικο υλικο κατα μηκος του κυλινδρου μου

ΣΩΜΑ ΟΠΛΟΥ
Εσωτερικα στα τοιχωματα του οπλου κόλλησα το ιδιο προαναφερθέν υλικο (ΒΕΤΑ-ΒΕ3520)

πριν....

μετα...

Εξωτερικα του οπλου , επισης χρησιμοποιησα το ιδιο υλικο το οποιο εντυσε σχεδον το 80% του οπλου. Το υλικο αυτο οταν ζεσταθει μπορουμε να το "πλασουμε" και να κουρμπαρουμε καθε γωνια

πριν....

μετα....

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΣΤΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΗΡΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΑΝΩ ΣΩΜΑΤΟΣ

αφου λοιπον τελειωσε και το σωμα του οπλου κουμπωθηκε το gearbox.

HOP UP -KANH

επελεξα την κανη της madbull black python 650 ,6.02 (ευχαριστω τον φιλο που μου την χάρισε.....ξερει αυτος ;D) και λαστιχακι μαζι με το champer της guarder 70' degree

αφου γυαλιστηκε η κανη ΠΑΡΑ πολυ καλα, εκοψα το λαστιχακι περιπου 5 χιλιοστα και φορεθηκε στην κανη με το χοπ απ. και τυλιχτηκε με ταινια τεφλον για καλυτερη συμπιεση

και κουμπωθηκε και αυτη στο σωμα του οπλου.για να κρυφτει το εχτρα μηκος κανης , χρησιμοποιηθηκε σιγαστηρας μηκους 22 εκατοστων

Η μετρηση εδειξε 364 fps με μια αποκλιση βολη απο βολη της ταξεως των 0,2-06 fps με μετρητη excortec , δουλευει και χωρις καν να ρυθμισω χοπ απ, εχω μια μειωση στο θορυβο της ταξεως του 25-30% οπου και πλεον ο ηχος δεν ειναι το ξερο ΜΠΑΚ-ΜΠΑΚ αλλα ακουγεται πλεον ενα ΓΔΟΥΠ-ΓΔΟΥΠ ( ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω  ::) ) και το οπλο πλεον ειναι αυτο

αντε και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!

je33

πολυ προσεγμενη δουλεια σπυρο!μπραβο!αυτο που μενει για να δειξει το οπλο,και εξωτερικα ειναι ενα καλο βαψιμο της αρεσκειας σου :D
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

ΓΛΑΥΚΟΣ

μπράβο σπυρο ,,το έχεις το άθλημα ,μου άρεσε η δουλειά και η ιδέα σου

Agamemnwn

Μπραβο σπυρο , για την υπομονη σου και την επιμονη σου :D  τελειο tutorial, ακριβεστατο και με προσεκτικες οδηγιες εκει που πρεπει :D

nitrox

Μπράβο Σπύρο όμορφη δουλειά , τώρα μένει   να το δούμε και να μην το ακούσουμε . Καλά Χριστούγεννα σε όλους . :D :D :D   

paliou

Τσέκαρε την τελευταία "μοδα" στο AUG: 20121029adf8258772_025.JPG
Ετσι και αλλιως οι Αυστραλοι είναι οι μονοι που το χρησιμοποιύν σε πόλεμο και το εξελίσουν ακόμα.