τι λετε ??

Ξεκίνησε από chaosmaker, 22 Νοε 2012, 19:59:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chaosmaker

λυπον .. ψαχνοντας γενηκοτερα σε οτι site μπορειτε να φανταστητε ειχα μια ιδεα... για ολους τους τρελους που θελουν πληρη loadout ..... περνω το θαρρος εγω να ρωτησω .. γινεται οι παλιες ομαδες πχ ... elit3 , ghost recon , stalkers .. που εχουν ολοκληρομενο gear να μας κανουν μια παρουσιαση του gear  τους? ετσι ρε παιδια να παρουμε και εμεις καμια ιδεα !!!

Palladin

Αν και δεν αναφέρεις την ομάδα μου και παρεξηγήθηκα (πλάκα κάνω  ;D ;D ) θα σου δώσω μερικές συμβουλές. Το loadout σου πιστεύω ότι εξαρτάται αποκλειστικά από το τι θες να βάλεις, τι μπορείς να αγοράσεις και αν θα το κάνεις μόνο εσύ ή και η ομάδα που ανήκεις. Από κει και πέρα αν εξαρτάται μόνο από σένα ακολουθείς το outfit από την μονάδα που σου αρέσει, π.χ. θες αμερικάνος? πεζοναύτης? SAS? Λεγεώνα των Ξένων? Εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Πας στο forum www.militaryphotos.net , καίγεσαι μερικές ώρες και αποφασίζεις...
Εμένα θα με συναντήσεις στο πεδίο έτσι:

Εδώ δεν φαίνονται το camelback για νερό στην πλάτη (ή το σακίδιο), το dump pouch στη ζώνη, το pmr και διάφορα άλλα...
Καλές αγορές...

chaosmaker

Παράθεση από: Palladin στις  22 Νοε 2012, 23:49:17 ΜΜ
Αν και δεν αναφέρεις την ομάδα μου και παρεξηγήθηκα (πλάκα κάνω  ;D ;D ) θα σου δώσω μερικές συμβουλές. Το loadout σου πιστεύω ότι εξαρτάται αποκλειστικά από το τι θες να βάλεις, τι μπορείς να αγοράσεις και αν θα το κάνεις μόνο εσύ ή και η ομάδα που ανήκεις. Από κει και πέρα αν εξαρτάται μόνο από σένα ακολουθείς το outfit από την μονάδα που σου αρέσει, π.χ. θες αμερικάνος? πεζοναύτης? SAS? Λεγεώνα των Ξένων? Εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Πας στο forum www.militaryphotos.net , καίγεσαι μερικές ώρες και αποφασίζεις...
Εμένα θα με συναντήσεις στο πεδίο έτσι:

Εδώ δεν φαίνονται το camelback για νερό στην πλάτη (ή το σακίδιο), το dump pouch στη ζώνη, το pmr και διάφορα άλλα...
Καλές αγορές...

με συγχορητε απλα εβαλε καποιες ομαδες στην τυχη ;P μονο τους ghost δεν εβαλα στην τυχη .. απλα τους ειδα στο dead-zone και με τον εξοπλησμο τους.... εννοιοσα κατι περιεργο στο παντελονη μ χ:P ( απο καλη εννοια και χωρις παρεξηγησεις ε;P ) και ευχαρηστω πολυυυυυυυ :D απλα μια ερωτηση.. γινεται να ανεβασεις μια photo μονο το γιλεκο σου γιατι ειναι το scar προστα να δω τι εχεις βαλει πανω????:D:D:D:D

p.s  συγνωμη για τις πολλες φατσες τα ορθογραφηκα και την εληψη συνταξης .. απλα με κερασαν πολλα τσιπουρα στην δουλεια δεν φταιω εγω!:P

Arbiter

παρε και μια απο εμενα με στολη Heavy Trooper of Umbrella Trashsweepers και που να δεις τι φοραω ως head gear αλλα δεν βρηκα αλλη pic στο flickr, hope you like
Umbrella soldier
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

chaosmaker

Παράθεση από: Arbiter στις  23 Νοε 2012, 00:41:42 ΠΜ
παρε και μια απο εμενα με στολη Heavy Trooper of Umbrella Trashsweepers και που να δεις τι φοραω ως head gear αλλα δεν βρηκα αλλη pic στο flickr, hope you like
Umbrella soldier

xexe .. ωραιος !!! αν και οχι πολυ το style μου..;s;s

mirrage

O Αrbiter λανσαρει δική του μόδα.Βέβαια για να ντυθείς έτσι πρέπει
να έχεις παίξει πολύ resident evil και να έχεις αντοχή στην κόπωση
γιατί με τόσα που κουβαλάει λιώνεις στον ιδρώτα.

Πάω στοίχημα πως στο κιτ του θα βρεις ακόμα και μπρίκι για καφέ
(μη σου πω και γκαζάκι).
;D ;D ;D

Arbiter

δεν εχει μασα οταν εχεις δουλεια με τους undead. Ιts slows you down...

Faceman

Παράθεση από: chaosmaker στις  23 Νοε 2012, 00:14:52 ΠΜ
με συγχορητε απλα εβαλε καποιες ομαδες στην τυχη ;P μονο τους ghost δεν εβαλα στην τυχη .. απλα τους ειδα στο dead-zone και με τον εξοπλησμο τους.... εννοιοσα κατι περιεργο στο παντελονη μ χ:P ( απο καλη εννοια και χωρις παρεξηγησεις ε;P ) και ευχαρηστω πολυυυυυυυ :D απλα μια ερωτηση.. γινεται να ανεβασεις μια photo μονο το γιλεκο σου γιατι ειναι το scar προστα να δω τι εχεις βαλει πανω????:D:D:D:D

p.s  συγνωμη για τις πολλες φατσες τα ορθογραφηκα και την εληψη συνταξης .. απλα με κερασαν πολλα τσιπουρα στην δουλεια δεν φταιω εγω!:P

Παρολο που αποχωρω απο τους GHOST RECON  :'( σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια  ;)...και για να φτασουμε στο συγκεκριμενο pattern ψαξαμε πολλες ωρες στο νετ για να φτασουμε στο τελικο αποτελεσμα... ;D αν θες περισσοτερα να δεις απο εξοπλισμο της πρωην ομαδας μου μπες εδω http://www.facebook.com/pages/GHOST-RECON-TEAM/179567665437388?fref=ts

Spartan

Σου ετοιμαζω καλη παρουσιαση σε μια βδομαδα!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Palladin

Παράθεση από: chaosmaker στις  23 Νοε 2012, 00:14:52 ΠΜ

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου βγάλω φωτό, τα 'παιξε η φωτογραφική αλλά θα ζητήσω από κάποιον την Κυριακή να βοηθήσει.

chaosmaker

Παράθεση από: Palladin στις  23 Νοε 2012, 23:17:57 ΜΜ
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου βγάλω φωτό, τα 'παιξε η φωτογραφική αλλά θα ζητήσω από κάποιον την Κυριακή να βοηθήσει.

φιλος αν ερθεις στο random deathmatch pou ebgale o mitsigun  θα τα δω απο κοντα!:P

ΓΛΑΥΚΟΣ

Παράθεση από: mirrage στις  23 Νοε 2012, 09:54:07 ΠΜ
O Αrbiter λανσαρει δική του μόδα.Βέβαια για να ντυθείς έτσι πρέπει
να έχεις παίξει πολύ resident evil και να έχεις αντοχή στην κόπωση
γιατί με τόσα που κουβαλάει λιώνεις στον ιδρώτα.

Πάω στοίχημα πως στο κιτ του θα βρεις ακόμα και μπρίκι για καφέ
(μη σου πω και γκαζάκι).
;D ;D ;D
πρέπει να έχει και γείωση με το έδαφος [γεια τυχόν βραχυκύκλωμα ]

Arbiter

χαχαχαχααχαχα και που να δειτε αλους 20 σαν και εμενα σε μια reenactors ομαδα στην ιταλια...

chaosmaker

φιλος spartan με πρωδοσες e!:P ακομε περιμενω :P