Υπαρχει ελπιδα!!!!

Ξεκίνησε από chrisdeggestin, 14 Νοε 2012, 23:21:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chrisdeggestin

Καλησπερα σε ολους τους φιλους συνχομπιστες!

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποιες σκεψεις μου επειτα απο το παιχνιδι της Κυριακης το Dead Zone.
Επειδη συνηθως μενουμε στα κακα κειμενα ενος σεναριου η γενικα μιας δραστηριοτητας πανω στο χομπι μας θα ηθελα να επισημανω οτι την Κυριακη βρεθηκαμε στον ιδιο χωρο γυρω στα 500 ατομα και το κλιμα ηταν πολυ καλο εως και γιορτινο.
Η μετρηση των οπλων εγινε χωρις παρατραγουδα ενω κατα την διαρκεια της ενημερωσης δεν εγινε χαος οπως γινεται σε παιχνιδια με λιγοτερες συμμετοχες.Ειχαμε καποιους εκνευρισμους και ατυχηματα αλλα ηταν πολυ μικρα σε σχεση με την προσπαθεια που εγινε απο τους διοργανωτες και εμας τους συμμετεχοντες.Βρεθηκαμε με φιλους που ειχαμε καιρο να βρεθουμε ,γελασαμε ,πειραξαμε συνεργαστηκαμε με νεα παιδια ,χαρηκαμε το πανεμορφο μερος.

Τελικα μπορουμε να κανουμε μεγαλα πραγματα και ας το αμφισβητουνε πολλοι ειναι στο χερι μας ενα παιχνιδι να το κανουμε ευχαριστο και να το καταστρεψουμε με μεγαλη ευκολια .

Εμενα το Κυριακατικο παιχνιδι μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και την ελπιδα οτι μπορουμε και για καλυτερα εσεις τι αποψη εχετε?

Αυτη εινα η αποψη που εχω απο το Dead Zone οι διοργανωτριες ομαδες βεβαια θα εχουν πιο ολοκληρωμενη αποψη!!!

Shooter

Θεληση και fair play..αυτα μονο!!

je33

Παράθεση από: chrisdeggestin στις  14 Νοε 2012, 23:21:30 ΜΜ

Τελικα μπορουμε να κανουμε μεγαλα πραγματα .αν συγκεντρωθουμε σε τουτο... υπαρχει λαμπρο μελλον φιλε μου. ;)
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

je33

"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

Agamemnwn

Καλησπερα, εγω αν και καινουργιος θα ηθελα να πω τα εξης.

Εχω παει σε δυο παιχνιδια . Ενα στα μεταλλεια στο οχι και ενα το κυριακατικο στο DEAD ZONE. Πραγματικα και στα δυο ευχαριστηθηκα.

Να σταθω σε συγκεκριμενα πραγματα οπως τα βλεπω εγω και λογω τις δουλειας μου που ειναι σε Logistics Provider και δυστηχως στην ελλαδα που ζουμε ειναι σπανιο

-Καλη θεληση να υπαρχει και να παιζεις με τουσ κανονες του παιχνιδιου. Γιατι οπως ειπαν τα παιδια εμεις το κανουμε το παιχνιδι και θα εξηγησω παρακατω.

-Οργανωση με κανονες και να μενουν σε αυτους χωρις αλλαγες και μα μου σου του, οπως και το ειχαν την κυριακη.

-Στελεχοι που κανουν Deligate  και μοιραζουν τις εργασιες και τις δουλειες οπως ειδα με το μετρημα τον οπλων με τον starscream.3 ομαδες . εσυ αυτο εσυ εκεινο εσυ το αλλο. max 1 λεπτο το καθε οπλο χωρις παρατραγουδα.. 405 οπλα /3 /60 ειναι κοντα στισ 3 ωρες οποτε κυριοι ουτε του παπα μην το πουμε.

-Επικοινωνια εμεση και αμεση. Εμεση μεσω του PMR και αμεση με το φιλο που καταλαβα οτι ηταν πανω στο ποδηλατο και πηγαινε πανω κατω.

-Λυνουμε τα προβληματα επιτοπου.Καλο θα ειναι να χινεις το νερο απο το ποτηρι αλλιως καποια στιγμη ειναι επομενο να ξεχιλησει χωρις ωραια αποτελεσματα

-Βασικα να περναμε καλα οσο μπορουμε.Εχεις φαει τα χιλια μυρια οσα μια εβδομαδα και για 3 ωρες γεμιζεις μπαταριες και ξεκουραζεσαι.
Αλλοι ειναι εκει γιατι θελουν απλα να ξεδωσουν και να ριξουν μπιλιες, αλλοι για την παρεα και τον χαβαλε και αλλοι για να φωναξουν και να κανουν τον καμποσο ξεδινωντας.
Ειδα οτι και τα 3 παιζουν και διαλεγεις που πας. Εγω ειδα αθανατους με κατι παιδια και φωναζαν οι αλλοι στον αλλον. "βγες, κανε, ρανε " κτλ. ΔΕν αξιζει ηλικρινα και του το ειπα. δεν θελει να βγει ; αστον ας κανει οτι θελει πηγαινε στον επομενο. Τι σκας. . Αν το συστημα και το παιχνιδι ειναι στημενο οπως ειναι και ηταν  την κυριακη με τουσ κανονες που ειχε και με το 90% των ατομων να το τηρουν , τοτε το συστημα θα τον αποβαλει απο μονο του οπως και το εκανε.

Στο χερι μας ειναι λοιπον να το κανουμε και μπορουμε γενικοτερα να κανουμε πολλα αρκει να το θελουμε και αρκει να σκεφτομαστε παραπανω απο τον εαυτουλι μας οπως εκαναν τα παιδια τισ διοργανωσης που ειπαν ,θα κατσω διπλα δεν θα παιξω θα μου βγει το λαδι για κατι που με ευχαριστει να το κανω και θα χαρισω σε 400 ατομα τον χαβαλε και την διασκεδαση που νιωθω καθε φορα που παιζω.