ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Μεταλλεία 09/12/2012)

Ξεκίνησε από Father, 14 Νοε 2012, 10:30:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Father

Παράθεση από: AggStath στις  04 Δεκ 2012, 01:06:33 ΠΜ
Θελω να κανω μια παρατηρηση οσων αφορα το θεμα τον διοδιων και καλο θα ηταν να γινει update με δευτερο χαρτη για να μην πληρωσει καποιος τζαμπα διοδια για λιγα μετρα.
Μελετησα τους γυρο δρομους και ειδα οτι εαν καποιος ερθει μεσω αττικης οδου μπορει να βγει στη εξοδο ακριβος πριν τα διοδια της ελευσινας και να συνεχισει ευθεια μεχρι το τελος του δρομου (εχει και μια αναγκαστικη στροφη δεξια στα μισα) και οταν συναντισει μια διχαλα να στριψει αριστερα στην οδο Καψαλα και να συνεχισει βγενοντας ετσι στην Στρ. Δεληγιαννη που ειναι παραληλη της αττικης. απο εκει βγενει κανονικα μετα απο καμποσα μετρα στην στροφη που πηγενει προς το πεδιο.
Μελετηστε το και εσεις μηπος εχω καπου λαθος αλλα εαν εχω δικιο τελικα καλο θα ηταν να γινει update με χαρτη παρομιο με τον αρχικο.

Αν παταγες στο λινκ κατω απο το πεδιο που εχω βαλει στο αρχικο ποστ και χρησιμοποιουσες και λιγο το ζοομ που στο εχει πανω αριστερα με +/- θα εβλεπες ολα αυτα που γραφεις και δεν θα κουραζοσουνα αδικα...  ;D

Τα λινκ λειτουργουνε κανονικα τσεκαρισμενα μεχρι τωρα! Αν δεν σας τα βγαζει ισως χρειαζοσαστε καποιο update στον explorer που χρησιμοποιειτε.

Να τσεκαρετε παντα ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ και οχι τα τελευταια μηνυματα! Ολες οι ενημερωσεις και ανακοινωσεις του παιχνιδιου προστιθεντε στην αρχη.

Επισης λογο οτι φτασαμε 6 σελιδες + στο ποστ του παιχνιδιου αν θελετε να προσθεσετε/διορθωσετε κατι φτιαξτε καινουριο ποστ απο δω και περα.

Αυριο θα ανακοινωθουν και καποια εξτρα δωρακια που θα κληρωθουν στο παιχνιδι και μην ξεχνατε οτι τη Πεμπτη στις 22:00 κλεινουν οι συμμετοχες.

manoloride

Καλησπέρα και απο τους Cerberus.
10 άτομα απο εμάς με τους τρομοκράτες φυσικά...!!!!!
Ονοματα:
Vatraxos
Manoloride
Ripper
Batman
Dr John
Captain
Castor
Maximos
camelthief
Nikos k.

Cerberus Airsoft Team

pistol

Βάλτε και +1: τον pistol. Στολή greek lizard, προτίμηση με τρομοκράτες!

SAPPER

= GHOST RECON =

Sapper
Unseen
Predator
Vampirela
MickeyNx
Transporter
Boss
Nasos
Kons
Damian
Colombiana

WARBRO

Παράθεση από: WARBRO στις  23 Νοε 2012, 08:30:38 ΠΜ
αμαντα ακομα ενα μελος δικο μας μεσα
παρασκευας και ανδρεας μεσα απο εμας
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Leontarios

και εγω μεσα με τους τρομοκρατες... μπορω να ειμαι με ρουχα civilian?

PHIL-A.S.T.I.G

Καλησπερα απο PHILIPPINE-A.S.T.I.G...
7 ατομα απο εμας με ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.... ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
DRESS CODE:WOODLAND
ΓΙΑΝΝΗΣ
CEASAR
ROLAND
CJ
JOMARIE
LEO
BELLA
Philippine A.S.T.I.G - Air Soft Team In Greece

Beldar

Μεσα και εγώ την κυριακή είμαι καινούριος .πρώτο game τα είανι .

Beldar-Αποστόλης
Μην Καταδέχεσαι να ρωτάς :

''Θα νικήσουμε ;

Θα νικηθούμε;''

Πολέμα!

Jolore

Apo Fight Club Tsel,Jolore,Nigris,Gerasimos,Sotos ...Dress Code Greek Lizard , ED parakaloume :)

Father

Παράθεση από: Leontarios στις  05 Δεκ 2012, 13:56:57 ΜΜ
και εγω μεσα με τους τρομοκρατες... μπορω να ειμαι με ρουχα civilian?

Σαφως και μπορεις αλλα βαλε αρβυλες και οχι απλά η αθλητικα παπουτσια.

PANZO

Δυστηχως δεν θα μπορεσουμε να παρεβρεθουμε σαν ομαδα στο παιχνιδι.(Ανοιχτο το ενδεχομενο για μεμονωμενους παιχτες εφοσον δηλωσουν παρων εντος προβλεπομενου χρονου ) Ευχαριστουμε.

rantos

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
RANTOS69
ΓΛΑΤΖΗΣ
ΜΗΤΣΟΣ
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Τ.Ρ(ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

TSAKOS

Καλησπερα.Δυστυχως επειδη οι περισσοτεροι δεν θα μπορεσουμε,θα ακυρωσω την συμμετοχη των Ι-4.Συγνωμη για την τελευταια στιγμη.
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

chaosmaker

καλησπερα...
+4 ατομα ..
-φιλιππος οικονομου( full gear Italian vegeta)
-παρης οικονομου ( full gear multicam )
-κωστας οικονομου ( με ζωνη με mole Italian vegeta )
-παρης μπουμπουρας ( με γεμηστηρες στις τσεπες :P και μπλε παραλαγη αεροποριας )

κατα προτημηση με ειδηκες δυναμης .. γνωριζοντας ομως οτι οι 2 δεν εχουν τις καταληλες προηποθεσης δεν εχουμε προβλημα για οποιαδηποτε αλλαγη... απλα και τους τεσσερης μαζι οχι 2-2 :P.. ευχαριστω και συγνωμη για .... την "αναστατοση"

-marksman-

απο 7.62 team 1)-marksman-                                                                2)gous                                                                        3)theend                                                                       A-TACS-MARPAT

Jolore

+ enas akoma apo Fight Club Name: Drz  Dress Code:Greek Lizard .  E.D

Iron Grenadier

Γειά σας... 4 ακόμα άτομα:
stricker21 - greek lizard
wolverine - greek lizard
marinos - greek lizard
panos - ό,τι βρεί μπροστά του (μάλλον greek lizard)

και ελπίζω να τα καταφέρουν μερικοί ακόμα ;D

Maleficus

Και ο Στέφανος ως τέταρτο μέλος απο την Η.S.S.

dinamitisc4

Γίνεται να μας πείς αν ξέρεις βέβεα τι δωράκια θα κληρωθούν στο παιχνίδι? ευχαριστώ
Say GoodBye To Your Heaaaaaaddd.!!!!!111111!

WARBRO

για λογαριασμο του chris evans επειδη δεν εχει λογαριασμο εδω δηλωνω εγω την συμετοχη του ουδεμια ευθηνη φερω απλα μου ειπε να τον δηλωσω εγω ουτε στην ομαδα μου ανηκει. crhis evans με us woodland με ειδικες δυναμεις
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε