ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Μεταλλεία 09/12/2012)

Ξεκίνησε από Father, 14 Νοε 2012, 10:30:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Fox_hunter

Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Εκ μέρους τις  ΟΠΛΟΝ - Λ.Α.Ν.Π (Λέσχη Αεροσφαίρισης Νοτίων Προαστίων) ευχαριστούμε  θερμά τους διοργανωτές  "Elite" για την εξαιρετική διοργάνωση και "fare play"
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.......(Τίποτα χωρίς μέτρο Τίποτα στην υπερβολή)

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ενα παιχνίδι που πριν ξεκινήσει κάποιος από το σπίτι και γνωρίζει  το τι θα επικρατήσει
θα πρέπει να φιλήσει τη γυναικούλα του και τα παιδάκια του.....

;D ;D ;D

Elit3 όχι μόνο στο όνομα αλλά σε όλα.

Και θα επαναλάβω το μήνυμα που σας έστειλα στο FB

"Στο επόμενο παιχνίδι που θα ετοιμάσω, αν δε σας κάνω (Elit3) να κάνετε εμετό
να μη με λένε Swordfish"
;D ;D ;D ;D

Όσο για την άμυνα...δεν θέλει κόπο...ΤΡΟΠΟ θέλει.... ;) ;) ;) ;)

POSEIDON 2...... και σύντομα.....

Kαλή εβδομάδα σε όλους.

tristan

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  10 Δεκ 2012, 21:38:41 ΜΜ
Ενα παιχνίδι που πριν ξεκινήσει κάποιος από το σπίτι και γνωρίζει  το τι θα επικρατήσει
θα πρέπει να φιλήσει τη γυναικούλα του και τα παιδάκια του.....

;D ;D ;D

Elit3 όχι μόνο στο όνομα αλλά σε όλα.

Και θα επαναλάβω το μήνυμα που σας έστειλα στο FB

"Στο επόμενο παιχνίδι που θα ετοιμάσω, αν δε σας κάνω (Elit3) να κάνετε εμετό
να μη με λένε Swordfish"
;D ;D ;D ;D

Όσο για την άμυνα...δεν θέλει κόπο...ΤΡΟΠΟ θέλει.... ;) ;) ;) ;)

POSEIDON 2...... και σύντομα.....

Kαλή εβδομάδα σε όλους.

ΣΣΣΑΑΑΤΤΤΙΙΙΙΡΡΡΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! τη εβαλες παλι στο σατανικο μυαλοσου !!!!..........εεεεε

#LEONARDO-SWORDFISH#

Kαι να κάνω μία επισήμανση....

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν κάποιοι οτι ο οποιοσδήποτε διοργανωτης παιχνιδιού
καταναλώνει κόπο χρόνο και χρήμα για να γίνει ένα παιχνίδι.....

Οι οδηγίες του παιχνιδιού ήταν σαφέστατες και το χρονικό όριο του παιχνιδιού
επίσης.

Κατανοώ απόλυτα τη δίψα να παίξει κάποιος αλλα πρέπει να σεβαστείτε οτι για να γίνει
επιτυχημένο ένα παιχνίδι θα πρέπει να έχει αρχή και τέλος.

Στο τέλος της 2ης φάσης  έφυγε η μισή άμυνα.....
Τουλάχιστον σε μεγάλα πολύωρα σενάρια όσοι έχουν υποχρεώσεις,
που τις κατανοώ και τις σέβομαι απόλυτα, ας μη δηλώνετε συμμετοχή.

Και οι ισοροπίες χαλάνε και ίσως και το παιχνίδι......

Τουλάχιστον όσο λιοντάρια έμειναν, έδωσαν την ψυχή  και το σώμα τους
για να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Αυτά τα ολίγα....

Με με παρεξηγείται αλλα  σέβομαι τον κόπο της Elit3,
για να κάνουν ΕΜΑΣ να περάσουμε καλά.

Atlas

Να πω και εγω με τη σειρα μου ενα Μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που ηρθαν.Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια αλλα και τις παρατηρησεις - συμβουλες -κριτικες γιατι με βαση αυτα  διορθωνουμε τα λαθη μας (οχι μονο εμεις η Elit3 αλλα ολοι μας).
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ !!
Καλη εβδομαδα και απο εμενα ;)

Palladin

Leonardo για την επισήμανση σου θέλω να διευκρινίσω κάτι, όσες φορές και να διαβάσαμε το σενάριο και τις οδηγίες της διοργάνωσης στο αρχικό ποστ δεν κατάλαβε κανένας από την ομάδα των ΜΑΤ και των υπολοίπων που καθίσαμε να οργανώσουμε πλάνο και στρατηγική 2 εβδομάδες πριν ότι θα υπάρξουν 3 διαδοχικές αποστολές. Όλοι καταλάβαμε ότι θα υπάρξουν 3 ΑΝ.ΣΚ. και πιστεύαμε ότι οι Ε.Δ. θα μοιράζονταν σε αυτούς με τα χρονικά περιθώρια τους, για την ιστορία και μόνο να αναφέρω ότι είχαμε κάνει πλάνο για να την πέσουμε στον Arbiter.
Αντιγράφω από το αρχικό ποστ:

ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ:

1)  Να διασώσουν τους ομήρους (και τους 4). Έχουν διορία 1 ώρα και 30 λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού.

2)  Να βρουν τη "ΜΑΣΚΑ ΑΕΡΙΟΥ και το C4" και να καταστρέψουν τον "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ" μέσα σε 1 ώρα.

3)  Να εντοπίσουν και να εξοντώσουν τον αρχηγό των Τρομοκρατών (ARBITER) μέσα σε 1 ώρα.

4)  Να φτάσουν στο "ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ" και να ενημερώσουν στον ασύρματο να έρθουν να τους παραλάβουν.
     Θα πρέπει να κρατήσουν το σημείο αυτό για 30 λεπτά και μετά το παιχνίδι θα λήξει.

Ίσως μια διαφορετική διατύπωση να μας έδινε να καταλάβουμε ότι οι αποστολές θα γίνονταν διαδοχικά και όχι όλες μαζί όπως καταλάβαμε. Αντιγράφω επίσης:

"Το πως θα παιχτεί η διάσωση των Ομήρων και η Μάσκα μαζί με τον Ποσειδώνα θα ανακοινωθεί στο Briefing
που θα γίνει πριν το παιχνίδι όπως και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει λόγος να ρώτατε εδώ
εκτός και αν είναι κάτι πολύ σημαντικό για εσάς."

Και εδώ ίσως θα μπορούσε να διατυπωθεί κάπως αλλιώς ώστε να καταλάβουμε τι θα γινόταν. Δεν είχαμε σκοπό σε καμία περίπτωση να παρατήσουμε το παιχνίδι στη μέση και να φύγουμε και ίσως αν γνωρίζαμε από πριν τι θα γινόταν να μη δήλωνα καν συμμετοχή. Δυστυχώς όμως βλέποντας την ώρα να έχει περάσει, κάποιοι να πρέπει να φύγουν για να αναλάβουν υπηρεσία και ήταν ήδη καθυστερημένοι, κάποιοι να έχουν μείνει από αεροβόλα (μπαταρίες, κουρέματα κλπ.), κάτι η κούραση και η υγρασία στα ρούχα μας μάς έκανε να μην λάβουμε μέρος στην 3η αποστολή.
Παρ' όλα αυτά δεν έχω παρά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Elite για την διοργάνωση ενός πολύ καλού παιχνιδιού το οποίο πραγματικά ευχαριστήθηκα και εγώ και η Magicca και να ευχαριστήσω όλους όσους μας έκαναν να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να γυρίσουμε πτώματα στο σπίτι  ;D (μπαμπά γιατί σέρνεσαι??)
Καλές γιορτές σε όλους, θα τα ξαναπούμε με το '13  ;)

ΓΛΑΥΚΟΣ

θα θελα να σηνχαρω την ομάδα από της Φιλιππίνες,,,είναι πολύ καλά παιδιά, έχουν την κίνηση ,λειτουργούν  σαν ομάδα, και πάνω από όλα έχουν έναν ωραίο τρόπο,,  και είναι ευγενικές ψυχές   

DIENEK

Καλημέρα σας ,
Ήρθα να παίξω με τρομερό πονόδοντο και δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω να παραμείνω, όμως  όταν άρχισε το παιχνίδι ο πονόδοντος εξαφανίστηκε . Μόνο τις μπίλιες κατάλαβα !!!

Συγχαρητήρια για το παιχνίδι, μου προφέρατε μια ωραία Κυριακή .

fvagelis

Liquid Snake......πάλι καλά που δεν ακούσατε τη συνταγή γιατί μπορεί να τη χρησιμοποιήσουμε σε κάποιο άλλο σενάριο.....χαχαχαχα και εννοείτε να ξαναπώ άλλη μια φορά συγχαρητήρια στα παιδιά της  διοργάνωσης
<<<<--- cat dedector --->>>

Tyropitaki

Ironhide

Τα συγχαρητηρια και απο εμας για το πολυ καλο παιχνιδι που διοργανωσανε τα παιδια της Elit3 και για το τρεξιμο που ριξανε.
Καιρος φοβερος , ψιλοβροχο και περπατημα ΑΡΚΕΤΟ....και στο τελος  μπιλακια !!!!
Ειμασταν απο αυτους που αναγκαστηκαμε και φυγαμε μετα το τελος του 2 μερους λογω υπηρεσιας  :'( :'(
   ( φτασαμε και αργοπορημενοι στην δουλεια ,  αλλα χαλαλι....)   
Αναμενουμε το Νο2 το 2013 ( αν μας κανει τη χαρη το συμπαν και δεν καταστραφουμε .....)  ;D ;D
Και παλι ευχαριστουμε !!!
Φραγκισκος

Agamemnwn

Να επαναλαβω και εγω αυτα που ειπα στο FB, Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για ολη την εργασια και την δουλεια που εριξαν για να στηθει και να γινει αυτο το παιχνιδι και σε ολους που παραβρεθηκαν . Πραγματικα το ευχαριστηθηκα , Και το τρεξιμο και το ξανα το τρεξιμο και τα γελια και τις πλακες και την παρεα :D Να στε ολοι καλα και αναμενουμε το επομενο :D

Magicca

Να δώσω και εγώ με την σειρά πολλά συνχαρητήρια στα παιδιά για τον κόπο που κάνανε για να στηθεί ένα τέτοιο παιχνίδι,περάσαμε καλά, εγώ προσωπικά από τα ελάχιστα παιχνίδια που μπορώ να πω ότι πέρασα όμορφα την Κυριακή μου.Απλώς θα συμφωνήσω με αυτά που ανέφερε ο συμπαίχτης & σύζυγός μου σε παράθεση αυτών που αναφέρθηκαν από τον Leonardo.Ελπίζουμε την επόμενη φορά μιας και ξυπνάμε από τα άγρια χαράματα (μερικοί & μερικές ούτοσιαλλος,γιατί δεν έχουμε και άλλη επιλογή) να ξεκινάει το παιχνίδι νωρίτερα για να βγαίνει σε πέρας ότι έχουμε στο μυαλό μας στο σενάριο.Οι μπηχτές και οποιοδήποτε άλλο σχόλιο κατόπιν εορτής δεν βοηθάνε σε τίποτα άλλο εκτός παρεξηγήσεων και υπόλοιπα συναφή.Υ.Γ ρε παιδιά ήμαρτον,οι τρομοκράτες είχανε τις περισσότερες φωτογραφίες από όλους μας, λες και πηγαίνανε για καλλιστεία Mr.Universe:)
I put a "spell" on you....because your mine..:)

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Magicca στις  13 Δεκ 2012, 19:52:42 ΜΜ
Να δώσω και εγώ με την σειρά πολλά συνχαρητήρια στα παιδιά για τον κόπο που κάνανε για να στηθεί ένα τέτοιο παιχνίδι,περάσαμε καλά, εγώ προσωπικά από τα ελάχιστα παιχνίδια που μπορώ να πω ότι πέρασα όμορφα την Κυριακή μου.Απλώς θα συμφωνήσω με αυτά που ανέφερε ο συμπαίχτης & σύζυγός μου σε παράθεση αυτών που αναφέρθηκαν από τον Leonardo.Ελπίζουμε την επόμενη φορά μιας και ξυπνάμε από τα άγρια χαράματα (μερικοί & μερικές ούτοσιαλλος,γιατί δεν έχουμε και άλλη επιλογή) να ξεκινάει το παιχνίδι νωρίτερα για να βγαίνει σε πέρας ότι έχουμε στο μυαλό μας στο σενάριο.Οι μπηχτές και οποιοδήποτε άλλο σχόλιο κατόπιν εορτής δεν βοηθάνε σε τίποτα άλλο εκτός παρεξηγήσεων και υπόλοιπα συναφή.Υ.Γ ρε παιδιά ήμαρτον,οι τρομοκράτες είχανε τις περισσότερες φωτογραφίες από όλους μας, λες και πηγαίνανε για καλλιστεία Mr.Universe:)

Ουτε μπηχτές ουτε κανένα σχόλιο έγινε εις βάρος εσένα και του συζύγου, καθότι είσασταν στις Ε.Δ και εγω αναφέρθηκα  οτι εφυγε η μισή άμυνα...... εξαιρεσης ενός ζευγαριού που ανέφερε θέμα τέκνων.... και είναι απόλυτα ΣΕΒΑΣΤΟ.
ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ αναφέρομαι.....
Τι έγινε στις Ε.Δ ποιος εφυγε αν εφυγε και γιατι έφυγε ... δεν ξέρω και δεν μπορω να απαντήσω.....
και όπως γνωρίζω με 3 παιδιά στην οικογένεια Ασπα μου είναι απόλυτα ΣΕΒΑΣΤΟ οι χρόνοι σας να είναι περιορισμένοι.

Τωρα γιατί τελευταία όλοι , αν όχι όλοι, οι περισσότεροι, είναι σε υπερένταση και έτοιμοι για παρεξήγηση, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Μπορεί να φταίει και το ημερολόγιο των Μάγιας.  ;)
Ελπίζω να φταίει αυτό και όχι κάτι άλλο.

Ελπίζω να έγινε κατανοητό το γραπτό μου.

Ευχαριστώ πολύ ! :)

spirosleon

δηλαδη...εαν δεν παιξει παιχνιδι μετα το bazzar την Κυριακη, το τελευταιο μας ηταν το "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ" ???? και μετα η συντελεια του κοσμου???

μεγαλη η χαρη σας ELIT3 !!!!!!!

Delta-7

Μην στεναχωριεσαι ο LEO ειναι παντα ετοιμος για να κανει σεναριο ....!!!
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Delta-7 στις  14 Δεκ 2012, 12:26:53 ΜΜ
Μην στεναχωριεσαι ο LEO ειναι παντα ετοιμος για να κανει σεναριο ....!!!
;D ;D ;D ;D
Και στον άλλο κόσμο μετα τις 21/12 οτι μπορω..... dress code Υποχρεωτικά τα Άσπρα.... και με φτερά !!!
;D ;D ;D ;D

je33

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  14 Δεκ 2012, 15:08:04 ΜΜ
;D ;D ;D ;D
Και στον άλλο κόσμο μετα τις 21/12 οτι μπορω..... dress code Υποχρεωτικά τα Άσπρα.... και με φτερά !!!
;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dανιατη περιπτωση ;D ;D ;D ;D ;D ;αντιπαλη ομαδα μαυρα και με τριαινες  ;D ;D ;D ;D ;D
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

Magicca

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  13 Δεκ 2012, 21:33:26 ΜΜ
Ουτε μπηχτές ουτε κανένα σχόλιο έγινε εις βάρος εσένα και του συζύγου, καθότι είσασταν στις Ε.Δ και εγω αναφέρθηκα  οτι εφυγε η μισή άμυνα...... εξαιρεσης ενός ζευγαριού που ανέφερε θέμα τέκνων.... και είναι απόλυτα ΣΕΒΑΣΤΟ.
ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ αναφέρομαι.....
Τι έγινε στις Ε.Δ ποιος εφυγε αν εφυγε και γιατι έφυγε ... δεν ξέρω και δεν μπορω να απαντήσω.....
και όπως γνωρίζω με 3 παιδιά στην οικογένεια Ασπα μου είναι απόλυτα ΣΕΒΑΣΤΟ οι χρόνοι σας να είναι περιορισμένοι.

Τωρα γιατί τελευταία όλοι , αν όχι όλοι, οι περισσότεροι, είναι σε υπερένταση και έτοιμοι για παρεξήγηση, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Μπορεί να φταίει και το ημερολόγιο των Μάγιας.  ;)
Ελπίζω να φταίει αυτό και όχι κάτι άλλο.

Ελπίζω να έγινε κατανοητό το γραπτό μου.

Ευχαριστώ πολύ ! :)

Λεωνίδα για ξαναδιάβασε λίγο καλύτερα τι έγραψα γιατί δεν το κατάλαβες.Πρώτον οι δύο τελευταίοι παράγραφοι αναφερόταν σε συμβουλές γενικά (δηλαδή σε όλους που κάνουμε παιχνίδια),δεύτερον και ο τρόπος που το έγραψα δεν αναφερόταν ότι μίλησες προσωπικά ούτε σε εμάς,ούτε σε κανέναν,οπότε κακώς του έδωσες εσύ πρόσωπο.Και τελευταίο σε αυτό που είπες για υπερένταση & παρεξήγηση, όποιος δίνει σπίθες να περιμένει και την πυρκαγιά.Αυτά από μένα και εύχομαι τα καλύτερα για την νέα χρονιά σε όλους μας με υγεία.

I put a "spell" on you....because your mine..:)

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Magicca στις  15 Δεκ 2012, 12:00:13 ΜΜ

Λεωνίδα για ξαναδιάβασε λίγο καλύτερα τι έγραψα γιατί δεν το κατάλαβες.Πρώτον οι δύο τελευταίοι παράγραφοι αναφερόταν σε συμβουλές γενικά (δηλαδή σε όλους που κάνουμε παιχνίδια),δεύτερον και ο τρόπος που το έγραψα δεν αναφερόταν ότι μίλησες προσωπικά ούτε σε εμάς,ούτε σε κανέναν,οπότε κακώς του έδωσες εσύ πρόσωπο.Και τελευταίο σε αυτό που είπες για υπερένταση & παρεξήγηση, όποιος δίνει σπίθες να περιμένει και την πυρκαγιά.Αυτά από μένα και εύχομαι τα καλύτερα για την νέα χρονιά σε όλους μας με υγεία.

Eυχαριστώ πολύ..Καλές Γιορτές με Υγεία και Χαρά !!!!  ;D ;D