Απορία για AEG

Ξεκίνησε από ivdimentia, 30 Οκτ 2012, 00:24:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ivdimentia

Γεια χαρά παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια βασική ερώτηση για τον τρόπο που λειτουργούν τα gearboxes των aeg. Όταν έχουμε τον επιλογέα στην θέση semi (βολή κατά βολή) και πατάμε την σκανδάλη, εκείνη τη στιγμή το ελατήριο πρώτα τραβιέται πίσω και μετά ρίχνει ή το αντίθετο? Ο λόγος που ρωτάω είναι διότι το όπλο που έχω πάρει, κάνει αυτό που ανέφερα παραπάνω. Όταν πατάω την σκανδάλη, πρώτα το ελατήριο πηγαίνει πίσω και έπειτα ρίχνει. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι θετικό μιας και το ελατήριο είναι πάντα στην ελέυθερη θέση και δεν συμπιέζεται παρά μόνο κάθε φορά που ρίχνω, αλλά γενικά η καθυστέρηση είναι αισθητή από την στιγμή που πατάω τη σκανδάλη μέχρι την στιγμή που το όπλο ρίχνει (by the way αυτό είναι το triger response που λεμε?). Θα μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό ή έτσι δουλεύει το Gearbox του όπλου μου?
Ευχαριστώ.
Say Hello To My Little Friend...

mirrage

Δες εδώ και θα καταλάβεις πως δουλεύει..
How an Airsoft gun works

Όπως καταλαβαίνεις η όλη διαδικασία απαιτεί λίγο χρόνο αλλά επιταχύνεται αισθητά αν βάλεις δυνατότερο
κινητήρα.Όμως ο δυνατότερος κινητήρας χρειάζεται μεγαλύτερη μπαταρία και επίσης πιο ισχυρά γρανάζια
και ενίοτε ισχυρότερο πιστόνι.

ivdimentia

Παράθεση από: mirrage στις  30 Οκτ 2012, 00:43:08 ΠΜ
Δες εδώ και θα καταλάβεις πως δουλεύει..
How an Airsoft gun works

Όπως καταλαβαίνεις η όλη διαδικασία απαιτεί λίγο χρόνο αλλά επιταχύνεται αισθητά αν βάλεις δυνατότερο
κινητήρα.Όμως ο δυνατότερος κινητήρας χρειάζεται μεγαλύτερη μπαταρία και επίσης πιο ισχυρά γρανάζια
και ενίοτε ισχυρότερο πιστόνι.

Πιστέυω ότι ήσουν πολύ σαφής με το βίντεο. Με προσθήκη μόνο μεγαλύτερης μπαταρίας για αρχή, θα κερδίσω τίποτα ή απλά θα καταστρέψω το Gearbox?
Say Hello To My Little Friend...

SAPPER

Μεγαλύτερης σε χωρητικότητα δηλαδή milliampere θα κερδίσεις περισσότερη βολές (περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι)

Με μεγαλύτερη τάση (δηλαδή Volt) θα κερδίσεις περισσότερη ταχυβολία, αρκεί βέβαια να αντέχει το AEG σου.

Στην πρώτη περίπτωση δεν έχεις κανένα πρόβλημα στην δεύτερη πρέπει να ρωτήσεις αν το συγκεκριμένο AEG αντέχει μεγαλύτερη τάση και δεν "κουρεύει" Gearbox.