Ποια η διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού με χαμηλά fps απο πολλά fps

Ξεκίνησε από john gan, 28 Οκτ 2012, 10:07:09 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

john gan

Ποια η διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού με χαμηλά fps (π.χ. 328) απο πολλά (π.χ. 400+)

el.cind

φιλε μου δεν υπαρχει διαφορα παιχνιδιου στα fps..... 8)
την διαφορα την κανουν οι παιχτες που ασχολουνται με το airsoft
η παιδια και το fairplay που εχουν.... 8) και η παιχτες το διχνουν αυτο με την πρωτη εντιποση που θα κανουν σε καποιο παιχνιδι
και παντα δεν υπαρχουν νικιτες και χαμενη στο χομπι μας.... ;D ;D ;D
νικιτης ειναι το AIRSOFT
παντα φιλικα el.cind

mirrage

Παράθεση από: john gan στις  28 Οκτ 2012, 10:07:09 ΠΜ
Ποια η διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού με χαμηλά fps (π.χ. 328) απο πολλά (π.χ. 400+)

Τα χαμηλά fps επιβάλονται σε χώρους όπου οι "εμπλοκές" γίνονται σε μικρούς χώρους πχ μέσα σε κτήρια.
Αν όμως παίζεις σε δάσος η ανοιχτούς χώρους τότε επιτρέπεται να έχεις AEGs η GBBs-GBBRs με υψηλότερα
fps ώστε να έχεις μεγαλύτερο βεληνεκές.Βέβαια δεν είναι και σίγουρο ότι με υψηλά fps θα ρίχνεις και πολύ
μακρυά γιατί όπως έχει αποδειχθεί δεν είναι το μόνο που επιρεάζει το βεληνεκές.

Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές ο περιορισμός υπάρχει για λόγους ασφαλείας.

WARBRO

ο πρωτος λογος ειναι η ασφαλεια αλλα μπορεις να εχεις πολυ καλο βεληνεκες και χωρις πολλα fps με 2-3 πραγματακια στο οπλο επανω εξαλου ουτε το οπλο ουτε τα fps ουτε το βεληνεκες κανουν τον παιχτη
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

john gan

Όλα αυτα περι ασφάλειας ειναι κατανοητά, εγώ άλλο ηθελα να ρωτήσω και ίσως δεν σας έδωσα να καταλάβετε. Εάν μία ομάδα που παίζει με 430fps συνέχεια, αναγκαστεί λόγω σεναρίου ή κανόνων και παίξει και αυτή με 328fps, αντίπαλη με ομάδα που παιζει  καιρό με αυτο το όριο στα fps, θα έχει κάποιος το τακτικό πλεονέκτημα????

ADINOWS

Φιλε μου λογικες  ερωτησεις....απλες απαντησεις:

Σε 2 ιδια στημενα AEG με  διαφορετικα ομως  ελατηρια πχ το ενα 328 fps και το αλλο 428 fps σαφως εχουν διαφορα σε βεληνεκες και σε ταχυτητα βολες τους.
COBRA TEAM

Tyropitaki

Όταν χρησιμοποιείς ένα συγκεκριμένο όπλο με συγκεκριμένες ρυθμίσεις (π.χ. 400+ fps), τότε μαθαίνεις τις δυνατότητες του όπλου σου, στις ανωτέρω ρυθμίσεις, και συνεπώς τις συνιθίζεις.

Όταν σου αλλάξουν τις ρυθμίσεις τότε έχεις ένα μικρό μειονέκτημα (μερικοί καλοί παίχτες θα συνηθίσουν μετά τις πρώτες βολές τις αλλαγές) αλλά σε καμία περίπτωση δε θα κρίνει τη ροή του παιχνιδιού!

Κατά την άποψή μου πάντα!  :)