well l96a1 upgrade

Ξεκίνησε από sotaros93, 14 Ιουν 2009, 13:46:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sotaros93

kalispera... apo vdomada tha agorasw ena well l96a1... endiaferomai na to anavathmisw gia na to kanw pio euthuvolo kai pio dunato...
skeftomoun na valw 6.01 mm kani alla den kserw to mikos pou tha xreiastw kathws kai pou tha vrw mia tetoia kani stin ellada...
mallon tha allaksw elatirio gia na anevoun ta fps... tha xreiastei na allaksw hop up h lastixo gia na ginei pio euthuvolo??? episis, se ena thema anefere o sapper pws tha erthei upgrade kit gia opla sto airsoftcenter... tha erthei kapoio gia to l96a1??? an nai se poso kairo, ti tha periexei kai poso tha stoixizei???

cgwolf

Έχω το L96 ΜΒ-05...Τα εσωτερικά τους είναι ίδια οπότε θα σου πώ τις εντυπώσεις μου απο τις ώς τώρα αναβαθμίσεις στο δικό μου.
Αγόρασα το kit βελτίωσεις απο το ...Το Kit περιλαμβάνει ελατήριο,οδηγό ελατηρίου και πιστόνι.
Το Kit έρχεται σε πολύ χαμηλή τιμη (30κάτι ευρώ) και σήμερα είχα την ευκαιρία (αν και ο καιρός-αέρας δεν βοηθούσε) να κάνω τη δοκιμή του.
Με BBs 0.20γρ το αεροβόλο ρίχνει με 530fps μ.ο.
Έκανα και δοκιμές με άλλες BBs...Δυστυχώς με τις 0.25γρ δεν έριξα αρκετές και ο μετρητής αρνιώταν να μας δώσει μέτρηση...με τις 0.30γρ
ο μετρητής έδειξε 459 fps αν θυμάμαι καλά.

Όσο για την κάνη...τα συγκεκριμένα μοντέλα (αν είναι ίδια εσωτερικά) έρχονται με κάνη 6.04mm...Ακόμα και με αυτήν την κάνη το αεροβόλο
είναι αρκετά ευθύβολο...κάποια στιγμή ίσως του βάλω κι εγώ μια κάνη 6.02-6.01...αλλά ως τότε δεν μπορώ να πώ κάτι συγκεκριμένο
ούτε να συγκρίνω με την 6.04 που φοράει τώρα.
Απλά θα πώ ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την απόδοση του αεροβόλου...Αν τα βάλεις κάτω με 170 ευρώ για το όπλο και ~50 ευρώ για το kit+ τις
μπίλιες+ άλλη μια γεμιστήρα,έχεις ένα αεροβόλο που θα σε ικανοποιήσει σαν sniper.
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

cgwolf

Διάβασε ένα οποιοδήποτε review και θα δείς οτι ΟΛΑ τα L96 της WELL έρχονται με κάνη 6.04...
Όσο για το hop-up δεν έχεις και άδικο...αλλά δεν έιναι και τοοοοοοοοόσο χάλια...την δουλειά του την κάνει....όσο μπορεί :P
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!