ΒΛΑΒΗ MP5

Ξεκίνησε από MPRAF, 22 Σεπ 2012, 23:16:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MPRAF

προσφατα (λεμε τωρα) αγορασα ενα mp5 με σπαστο κοντακι απο εναν φιλο απο το site αυτο.Tωρα μολις το πηρα ολα ηταν καλα αλλα βγηκε το κοντακι και κατι πρεπει να σπασε και δεν κλειδωνε αυτο λυθηκε με εναν αναπτηρα λιγα λαστιχακια και ενα ελατηριακι που βρηκα απο ενα παλιο spring και τωρα κλειδωνει κανονικα.τωρα ομως το selector για την ρυθμιση της βολης δεν λειτουργει στο semi και ακομα και οταν κανει κλικ στο semi ριχνει καταριπας  πως μπορω να το φτιαξω? και κατι εξτρα εχει καποια γρατζουνισματα επειδη ο προηγουμενος χρηστης του το ειχε δουλεψει πολυ το εγραφε στην αγγελια αλλα λεω ενταξει αντεχεται τωρα θελω να το βαψω μαυρο η woodland τα απλα σπρει κανουν για αυτη την δουλεια?
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

anestis

Ναι το βαψιμο μπορεις να το κανεις με οχι ακριβα χρωματα απο μαγαζι που πουλαει μπογιες παντα. Τωρα για το προβλημα που εχεις με το s.selector μπορεις να το πας στο μαγαζι να στο φτιαξουν το λεω αυτο οχι για να κανω διαφιμηση(επιδη το λεω καθε φορα που καποιος που εχει προβλημα)αλλα για να μην εχεις προβλημα ποιο μετα.
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

MPRAF

1.ακουγα πως θελει ακρυλικα σπρει για το βαψιμο αλλα ρωτησα και δεν ηξεραν καν τι ειναι αυτο μου ελεγαν για ακρυλικες μπογιες μονο και δεν ηθελα να το βαψω μηπως μου κανει προβλημα
2 .ναι το σκεφτηκα να το παω απο το μαγαζι αλλα επειδη αυτο το περα δωθε με το μετρο ειναι κουραστικο να το κανεις και επειδη εχω παει με αυτοκινητο 1-2 φορες δεν βρηκα να παρκαρω και το αφησα με αλαρμ μπροστα απο το μαγαζι εντελως λαθος αλλα τι να εκανα,και ειπα για να μην τρεχω μηπως καταφερω να το φτιαξω στο σπιτι
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

agent 47

Αν δεν έχεις ξαναανοίξει κάποιο AEG θα σε συμβούλευα να το πας για επισκευή στο μαγαζί.....

Αν τώρα το έχεις ανοίξει θα πρέπει να κοιτάξεις αν δουλέυουν σωστά τα παρακάτω:
- το selector plate
- το cut off lever
- και το πλαστικό κομμάτι του επιλογέα που πηγαίνει μπρος πίσω το selector plate....

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι αυτά και πώς δουλεύουν τότε καλύτερα να πας στο μαγαζί να στο φτιάξουν.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

MPRAF

εχω ανοιξει αλλα οπλα ποτε mp5 αλλα ενα m4 που ειχα ηξερα να το ανοιγω και τα μερη του τα ηξερα αλλα επειδη δνε το ξερω το mp5 μαλλον θα το παω στο μαγαζι
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

el.cind

καλησπερα φυλε ΜPRAF αν θες χρωματα γεια το aeg σου θα βρεις στο μοναστηρακι δυπλα στο μαγαζι το survaival ειναι ενα υπογειο μαγαζι ( δεν θυμαμαι ονομα )
και τα χρωματα ειναι μαρκα ΜΟΝΤΑΝΑ και μου εχει πει φυλος οτι ειναι καλα γεια βαψειμω aeg...
γεια ψαχτο αν σ'ενδειαφερη.... ;D
παντα φιλικα el.cind

Sierraxray

MpRAF. έχεις PM. Πάρε με τηλέφωνο αύριο. Το Κοντάκιο αν δεν έσπασες κάτι στο σύστημα ασφάλισης (εγώ δεν είχα τίποτα σπασμένο εκεί μέσα) τότε μπορώ να σου πώ πως να το φτιάξεις. Το ίδιο και το selector switch. Εχει την τάση να στραβώνει το σιδεράκι που συνδέει το αριστερό με το δεξί selector. Το πρόβλημα δημιουργείται δηλαδή γιατί όταν πάς τον αριστερό selector προς στο Full Auto, ο δεξιός πάει και κοπανάει πάνω στο σιδεράκι που προεξέχει χωρίς να σε αφήνει να τερματίσεις σωστά στην θέση AUTO. Οπότε πρέπει να το βγάλεις (δεν απαιτεί ν'ανοίξεις το όπλο) να το ξανασυναρμολογήσεις εκτός του όπλου και να πιέσεις τους 2 selectors αντίθετα σα να θές να περιστρέψεις το σιδεράκι που τους ενώνει. (το δεξί το τραβάς προς τα πίσω και το αριστερό σπρώχνεις προς τα μροστά).

Για βάψιμο μπορείς να πάς Ιερά οδό 48. Σπρέυ με τη σέσουλα.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

MPRAF

φιλε Sierraxray οχι δνε κατηγορω εσενα εγω καποια βλακεια εχω κανει στο κοντακι.το ειδα το μυνημα και αν δεις την απαντηση σου λεω οτι το εφτιαξα το selector και το βρηκα αυτο το σιδερακι που ελεγες και το εβγαλα και τωρα GG τωρα για τα σπρευ θα πεταχτω την τεταρτη να κοιταξω εχει και ενα στην περιοχη μου hip hop shop νομιζω λεγεται και εχει οτι χρωμα θελεις τωρα δεν ξερω αν κανει για το AEG
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

Sierraxray

Οκ. σε ό,τι αφορά στα χρώματα, ό,τι και να διαλέξεις καθάρισε καλά το όπλο από λάδια εξωτερικά για να απλώνεται σωστά το χρώμα. (αλλιώς κάνει κηλίδες).
Επίσης φρόντισε να μην έχει κρυώσει  η επιφάνεια του όπλου (αν το είχες αποθηκευμένο σε ψυχρό περιβάλλον), και να το βάψεις ημέρα που έχει σχετικά ξερή ατμόσφαιρα, χωρίς υγρασία. ;D
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.