Αγορά εξοπλισμού από το εξωτερικό

Ξεκίνησε από SubZer0, 21 Σεπ 2012, 00:34:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SubZer0

Παιδία γνωρίζει κανείς αν μπορώ να παραγγείλω με ασφάλεια εξοπλισμό μέσω internet από το εξωτερικό;;; (e-bay, amazon κλπ)
Υπάρχει κίνδυνος να κρατήσουν το εμπόρευμα στο τελωνείο ή ακόμα και να έχω εγώ κάποιο πρόβλημα επειδή πρόκειται για αξεσουάρ όπλων;;
Και δεν αναφέρομαι μόνο σε όπλα, αλλά και σε διάφορα αξεσουάρ (βάσεις, χειρολαβές, σκοπευτικά κλπ)
Υπάρχει κάποιος που να έχει παραγγείλει με αυτόν τον τρόπο κάτι ή που γενικά να ξέρει τί παίζει;;;

Ευχαριστώ!!!
"Άρρωστο μυαλό δεν σκέφτεται, άρρωστο σώμα δεν πολεμά"

sith lord

οπλα και σκοπευτικα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να στα κρατησουν μεχρι και να τα κατασχουν... για τα υπολοιπα δεν ειμαι σιγουρος. αλλα γενικα ακομα και τα αξεσουαρ κρατανε γιατι μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σε αληθινα οπλα... δυστυχως.
May the force be with me....

dtz

Παράθεση από: sith lord στις  21 Σεπ 2012, 01:03:26 ΠΜ
οπλα και σκοπευτικα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να στα κρατησουν μεχρι και να τα κατασχουν... για τα υπολοιπα δεν ειμαι σιγουρος. αλλα γενικα ακομα και τα αξεσουαρ κρατανε γιατι μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σε αληθινα οπλα... δυστυχως.

αγαπητέ φίλε sith lord,

καλό είναι όταν απαντάμε σε κάποιο θέμα, ειδικά σε φίλους "νέους" στο χόμπυ μας,
οι οποίοι ζητάνε βοήθεια κιόλας, να μην γράφουμε αν δεν γνωρίζουμε.
Από αυτά που έγραψες, λυπάμαι που το λέω αλλά, δεν ισχύει τίποτα.

Σε καμία περίπτωση, δεν λέω να πάρουμε φόρα και να τα ψωνίζουμε όλα απ' έξω,
καθώς και κάποια είδη δεν συμφέρει, και τα "δικά μας" μαγαζιά πρέπει να στηρίζουμε που κάνουν αγώνα
απλά ... μην ξαναλέω τα ίδια, βοηθάμε μόνο όταν γνωρίζουμε   ;)

ελπίζω το σχόλιο, να μην γίνει αιτία παραξήγησης, είναι καλοπροαίρετο,
και φαντάζομαι κι εσύ δεν θα ήθελες, να ρωτήσεις κάτι, και να σου απαντήσουν "οτι να 'ναι"
don 't get mad, get even

Nick Babouinos

καλημέρα φίλε μ καλώς ήρθες κ καλά ΒΒ!!
καταρχάς εγώ έχω παραγγείλει αν οχι ολο τουλαχ το μισό εξοπλισμό μ απο ιντερνετ κ δεν αντιμετώπισα το παραμικρο εκτος απο καποιες καθυστερημένες παραλαβες (αλλα αυτο μπορει να συμβει ακομη κ αν παραγγειλεις καλτσες!!!)

εχω παρει μεχρι κ σκοπευτικα κ καποια στιγμη κ ενα glock  αεριου(το μονο οπλο που παραγγειλα γιατι φοβομουν κ γω) κ ηρθε κανονικα σπιτι μ.

σε γενικες γραμμες εχω ακουσει οτι μπορει να εχεις θεμα εγω απο προσωπικη εμπειρια δεν αντιμετωπησα ποτε προβλημα ειδικα απο αμαζον που ανεφερες τα εφεραν ολα στη πορτα μ.
τωρα απο εκει κ περα κ τα δικα μας μαγαζια εχουν πλεον καποια πραματα στις ιδιες τιμες οποτε ριξε κ μια ματια εδω γιατι μερικοι οπως το αμαζον εχουν ενα σωρο μεταφορικα.
αλλα ebay ανετα!!!χαχα

SubZer0

Εννοείται πως όταν η διαφορά είναι π.χ στα 5 € δεν μπαίνω καν στον κόπο να σκεφτώ να φέρω κάτι από έξω. Φυσικά και θα στηρίξω τα δικά μας μαγαζιά, τα οποία όντως έχουν πάρα πολύ καλές τιμές. Απλά ρώτησα πληροφοριακά, καθώς κάποια στιγμή ίσως βρω κάτι που να συμφέρει περισσότερο από το εξωτερικό, να έχω μία εικόνα για την κατάσταση  ;D ;D

Bucanero Fuerte

Θα συμφωνήσω,κ εγώ φέτος ξεκίνησα και κάποια τα πήρα από εδώ και κάποια από έξω.
Το μόνο που κοίταξα ήταν οι τιμές μαζί με τα μεταφορικά να είναι χαμηλότερες από τα
ντόπια καταστήματα.Ειδικά από τα ευρωπαϊκά ή το αγγλικό ebay προχώρα άφοβα.
"Όστις εταίρους δέδοικε, δούλος ων λέληθεν εαυτόν"

paliou

Kαποιες γενικες παρατηρησεις
1. Απο χωρες εντος ΕΕ παραγγελνεις οτι θελεις. Οπλα, αξεσουαρ, οπτικα βοηθηματα και σκοπευτικα, ακομα και τακτικα πυρηνικα ΒΒ που λεει ο λογος παραγγελνεις διοτι πολυ απλα ΔΕΝ περνανε απο τελωνείο, ΔΕΝ ελεγχονται και ΔΕΝ φορολογουνται.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Οταν αγοραζεις απο e-bay να τσεκαρεις παντα το που βρισκεται το προιον. Πολλοι παρηγγειλαν απο Αγγλια και στο τελωνειο εφτασε ενα πακετο απο το Χονγκ - Κονγκ με οτι αυτο συνεπαγεται.
2. Σε οτι αφορα την παραγγελεια οπλων και αξεσουαρ απο Ασια - Αμερικη ολα ειναι θεμα τυχης. Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν παραγγειλει Barrett απο Ταιβαν και τους εχει ερθει στην πορτα χωρις κανενα προβλημα και αλλοι που εχουν τραβηχτει για 3 μηνες μεταξυ τελωνειου και ΓΑΔΑ για να παραλαβουν ενα trigger set και ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.
3. Οπτικα βοηθηματα, διοπτρες και red dot.
ΠΟΤΕ απο χωρα εκτος ΕΕ. Δεν κινδυνευεις απλα να σου τα ανοιξουν στο τελωνειο, αλλα αν τα δουν την εχεις πατησει και μαλιστα πολυ ασχημα. Η εισαγωγη τους απο ιδιωτες δεν επιτρεπεται, και περα απο την κατασχεση, κινδυνευεις με δικαστηριο ενω σιγουρη ειναι και η επιβολη υπερογκου προστιμου της ταξης των ΧΙΛΙΑΔΩΝ ευρω.
4. Σε οτι αφορα τις παραγγελιες απο το εξωτερικο καλο ειναι να προσεχουμε τι χρεωσεις - περα απο την τιμη αγορας - υπαρχουν. Δεν ειναι μονο τα μεταφορικα που σε καποιες περιπτωσεις εκτοξευουν το κοστος, αλλα και οι επιβαρυνσεις απο δασμους. Τους τελευταιους μαλιστα μηνες εξαιτιας του σαφαρι για κρατικα εσοδα οι τελωνειακοι εχουν αφηνιασει ανοιγοντας τα παντα και βαζοντας - σε καποιες περιπτωσεις - κουλους φορους εισαγωγης, που κανουν την τελικη τιμη του "φτηνου" Κινεζικου μαγαζιου να υπερβαινει το "ακριβο" Ελληνικο.
Τελος παντων οι αγορες αυτες εχουν και πραγματικες ευκαιριες, αλλα και παγιδες. Ψαξε, σκεψου, ζυγισε και μετα πατα το εντερ.

Ελπιζω να βοηθησα

SubZer0

Φίλε paliou ήσουν κατατοπιστικότατος  ;D ;D Ξεκαθάρισες πολλές απορίες μου....

Birankai

συμφωνω με paliou ....

ενημερώνω επίσης ότι πριν 4 μέρες παρέλαβα από τρια διαφορετικά site απο αγγλία .... όλπο και αναβάθμίσεις .. το όπλο ήρθε μέσα σε 4 ημνέρες με tnt στην πόρτα μου μέ άψογη εξυπηρέτηση και τα υπόλοιπα με royal mail σε 10 ημέρες περίπου , επίσης χωρίς πρόβλημα ....

κοίτα οι συναλλαγές σου να είναι μέσω paypal και με προπληρωμένη κάρτα (χρεωστική)

μόνο ΕΕ και σπάνια από ασία . συγκεκριμένα εξαρτήματα που δεν δίνουν στόχο  . οτιδήποτε θελήσεις είμαι στην διάθεση σου.
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

Birankai

επίσης σε μία περίπτωση είχα παραγγείλει ένα katana για εκπαιδευτική χρήση ... σταμάτησε στο τελωνείο και μου ήρθε χαρτί από ΓΑΔΑ το οποίο με ενημέρωνε να παρευρεθώ εκεί. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έπρεπε να βγάλω άδεια οπλοφορίας και ούτε με δικαιολογητικό από την σχολή μου , μου επέτρεπαν να το περάσω ... Φυσικά αρνήθηκα και δεν το παρέλαβα το δέμα και το τελωνείο το έστειλε πίσω .... Εφόσον είχα κάνει χρήση paypal η παραγγελία μου ήταν ασφαλισμένη και παρέλαβα περίπου το 85% των χρημάτων που είχα καταβάλει.

ούτε πρόστιμο υπάρχει ούτε φυλακή ούτε μπλέκεις  ... σε κάποιες ερωτήσεις απαντάς και τέρμα.

βέβαια αν κάνεις το λάθος και παραγγείλεις πραγματικό όπλο τότε θα μπλέξεις
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

anestis

Ο paliou εχει διο φιλε να βλεπεις τη παραγκελνεις και απο που.
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

anestis

Και να προσεχεις διαφορα ξενα site που τρωνε χρηματα  :-\
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.

sith lord

Παράθεση από: dtz στις  21 Σεπ 2012, 11:45:19 ΠΜ
αγαπητέ φίλε sith lord,

καλό είναι όταν απαντάμε σε κάποιο θέμα, ειδικά σε φίλους "νέους" στο χόμπυ μας,
οι οποίοι ζητάνε βοήθεια κιόλας, να μην γράφουμε αν δεν γνωρίζουμε.
Από αυτά που έγραψες, λυπάμαι που το λέω αλλά, δεν ισχύει τίποτα.

Σε καμία περίπτωση, δεν λέω να πάρουμε φόρα και να τα ψωνίζουμε όλα απ' έξω,
καθώς και κάποια είδη δεν συμφέρει, και τα "δικά μας" μαγαζιά πρέπει να στηρίζουμε που κάνουν αγώνα
απλά ... μην ξαναλέω τα ίδια, βοηθάμε μόνο όταν γνωρίζουμε   ;)

ελπίζω το σχόλιο, να μην γίνει αιτία παραξήγησης, είναι καλοπροαίρετο,
και φαντάζομαι κι εσύ δεν θα ήθελες, να ρωτήσεις κάτι, και να σου απαντήσουν "οτι να 'ναι"

δικιο εχεις φιλε μου στο οτι αν δεν γνωριζεις 100% καλυτερα να μη γραφεις. απλα απο εμπειριες γνωστων μου και απο συζητηση που ειχα με ενα φιλο του πατριου μου που ειναι αστυνομικος στην ασφαλεια καταλαβα οτι μπορει να κανεις αδικο κοπο γιατι μπορει να στα κατασχουν, οτιδηποτε και αν παραγγειλεις. και απο την αλλη μπορει να μην εχεις κανενα προβλημα οπως λες. ειναι που λεμε σε τι
μ_ _ _ _α θα πεσεις...  ;) δεν παρεξηγηθηκα. να βοηθησω το παλικαρι προσπαθησα απο οτι ξερω... καλα εκανες και με διορθωσες λοιπον για να ακουσει ολες τις αποψεις ο φιλος μας.
May the force be with me....

O.Y.K.1985

Από το εξωτερικό έχω φέρει 4 όπλα σε δύο παραγγελείες. και μάλιστα γερα κομάτια. Η πρώτη ήταν το eco1 minigun μαζί με το Magpul Masada. Κατα μία διαβολεμένη τύχη (ισως να έπεξε ρόλο και το γεγονός ότι ηταν Αυγουστος) δεν πλήρωσα τελωνείο τίποτα . Μονο μεταφορικα και εξοδα διασαφισης.  Στην Δευτερη φουρνία RPG και sword cutrtlas (beretta M92 περιπου) τα εκτελωνιστικά ήταν 110 ευρω. Απλως ο τελωνειακος με ρώτησε αν ήξερα τι έχει το κουτι και του απάντησα αντιγραφο σοβιετικής ρουκέτας, Η λέξη αντιγραφο είναι το κλειδι.
  Σκοπευτικά βοηθήματα δεν φέρων απο το εξωτερικό και ασ είναι πολύ φθηνότερα γιατι απαγορεύονται βάσει νόμου τα βοηθήματα σκόπευσης. Τωρα στο τελωνείο ή δεν το ξέρουν ή το περνανε στο ντουκου. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακουσειε τίποτα για κατασχεση , αλλά δεν παυει να είναι μία πιθανότητα.
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

anestis

O.Y.K.1985

Παράθεση από: anestis στις  01 Οκτ 2012, 15:18:53 ΜΜ
Φερε το minigun καμια φορα  ;D
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανεβει το minigun σε παιχνίδι. ΤΟ έχω ξεκαθαρίσει σε παλαιότερες αναφορές σε αυτό. Φοβαμαι το μάτι

mirrage

Παράθεση από: O.Y.K.1985 στις  01 Οκτ 2012, 12:49:17 ΜΜ
Από το εξωτερικό έχω φέρει 4 όπλα σε δύο παραγγελείες. και μάλιστα γερα κομάτια. Η πρώτη ήταν το eco1 minigun μαζί με το Magpul Masada. Κατα μία διαβολεμένη τύχη (ισως να έπεξε ρόλο και το γεγονός ότι ηταν Αυγουστος) δεν πλήρωσα τελωνείο τίποτα . Μονο μεταφορικα και εξοδα διασαφισης.  Στην Δευτερη φουρνία RPG και sword cutrtlas (beretta M92 περιπου) τα εκτελωνιστικά ήταν 110 ευρω. Απλως ο τελωνειακος με ρώτησε αν ήξερα τι έχει το κουτι και του απάντησα αντιγραφο σοβιετικής ρουκέτας, Η λέξη αντιγραφο είναι το κλειδι.
  Σκοπευτικά βοηθήματα δεν φέρων απο το εξωτερικό και ασ είναι πολύ φθηνότερα γιατι απαγορεύονται βάσει νόμου τα βοηθήματα σκόπευσης. Τωρα στο τελωνείο ή δεν το ξέρουν ή το περνανε στο ντουκου. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακουσειε τίποτα για κατασχεση , αλλά δεν παυει να είναι μία πιθανότητα.

Έφερες minigun και αντίγραφο RPG και δεν ταλαιπωρήθηκες καθόλου?
Είσαι θεός!

O.Y.K.1985

Παράθεση από: mirrage στις  01 Οκτ 2012, 19:41:13 ΜΜ
Έφερες minigun και αντίγραφο RPG και δεν ταλαιπωρήθηκες καθόλου?
Είσαι θεός!
Οχι . Μαλλον  αρκετα τυχερός' Πρώτον για το RPG πλήρωσα τελωνείο. Δευτερον το minigun ήλθε σε 4 κουτιά που σε τίποτα δεν παρέπεμπε σε οπλο ιδίως έναν ασχετο με το αντικείμενο. Το τιμολογιο δε  του den trinity shop το έστειλα εγώ μέσω mail στο τελωνείο . το γιατι δεν πλήρωσα εκτελωνιστικα είναι  Επαγγελματικό μυστικό.