Είμαι νεούδι, βαράω προσοχή, παρουσιάζομαι κι έχω απορία

Ξεκίνησε από LAFINA, 13 Ιουν 2009, 02:54:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LAFINA

Ευπειθώς αναφέρω ονομάζομαι LAFINA (nickname) κατά κόσμον Τάνια.
Προ 1 εβδομάδας αγόρασα 1 ΜP5 A3 της CLASSIC ARMY.
Στις οδηγίες δεν αναφέρει πουθενά για την διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας.
Επίσης αναφέρει χαρακτηριστικά "η μπαταρία μπορεί να "σπάσει", να πάρει φωτιά  (??!..):o αν υπερφορτιστεί...
Γνωρίζει κανείς πόση ή πόσες ώρες ενδείκνυται εκ του ασφαλούς για την φόρτισή της?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

Regal

Καλώς όρισες.!!!!!!

Η ερώτηση σου έχει απαντηθεί στο Forum,αλλά εάν διαιρέσεις
τα mAh που γράφει πάνω της η μπαταρία με τα mAh του φωρτιστή
θα βρεις την ώρα που χρειάζεται η μπαταρία σου όταν είναι πλήρως
άδεια.π.χ(μπαταρία 1500mAh : φωρτιστής 500mAh =3ώρες για πλήρη φώρτιση.

Και πάλι καλώς όρισες.... 8) 8) 8)
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"

Θάνος

Καλώς την Δόκιμο.  ;D
Εύχομαι καλά ΒΒς καί να σε δούμε σε καμμιά συνάντηση Κυριακής.  ;)
Θα πρότεινα να δώσεις λίγο παραπάνω "βάση" στην επιλογή φορτιστή, καθότι είναι το μόνο που μπορεί να σου χαλάσει την μπαταρία.
Προτείνω την αργή φόρτιση καί προσέχουμε να μην ζεσταθεί υπερβολικά η μπαταρία (να μην καίει στην αφή), γιατί θα μας "αφήσει" γρήγορα.΄
Τον χρόνο φόρτισης στον έδωσε ο φίλος Regal, αλλά γιά να είσαι ήσυχη, μην ξεχαστείς κ.λ.π. να αγοράσεις έναν καλό φορτιστή που αναγνωρίζει πότε γέμισε η μπαταρία καί κλείνει μόνος του.
Αυτό βέβαια σημαίνει καί αρκετά χρήματα, που μπορεί να ξεπεράσουν τα 50 ευρώ καί φτάνουν μέχρι καί τα 150 (περίπου).
Ότι πληρώσεις παίρνεις (κανόνας).  :)
keep safe distance...

SAPPER

Dadias

Καλως ήλθες Lafina κατά κόσμον Τάνια  :) καλά παιχνίδια και fair play ελπίζω κάποια στιγμή να ανταλάξουμε bb's  :P :P

FanIsHere

Παράθεση από: Θάνος στις  13 Ιουν 2009, 11:05:55 ΠΜ
[...]
Τον χρόνο φόρτισης στον έδωσε ο φίλος Regal, αλλά γιά να είσαι ήσυχη, μην ξεχαστείς κ.λ.π. να αγοράσεις έναν καλό φορτιστή που αναγνωρίζει πότε γέμισε η μπαταρία καί κλείνει μόνος του.
Αυτό βέβαια σημαίνει καί αρκετά χρήματα, που μπορεί να ξεπεράσουν τα 50 ευρώ καί φτάνουν μέχρι καί τα 150 (περίπου).
Ότι πληρώσεις παίρνεις (κανόνας).  :)

Υπάρχουν και πιο οικονομικοί που μόλις φορτίσουν την μπαταρία ανάβουν από κόκκινο σε πράσινο λαμπάκι. Απ' το  είχα αγοράσει έναν εγώ και κόστιζε γύρω στα 15 ευρώ, αν θυμάμαι καλά και ήταν και ταχυφορτιστής και είχε βίσμα για μπαταρίες τύπου mini αλλά και large. ;)

Καλώς ήρθες κι από εμένα Τάνια. :)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

OYK347

Καλώς ήρθατε ευγενεστάτη μου στον χώρο,

είναι πολύ θετικό να υπάρχουν νέες παρουσίες και από το (όχι και τόσο...) ασθενές φύλλο,

να είστε καλά και καλά ΒΒς.
.

.                      http://www.armageddons.gr

Firestriker

Καλως ηρθες συνχομπυστρια Τανια!    Καλα και ασφαλη παιχνιδια σου ευχομαι να εχεις!  Δεν χρειαζεται να βαρας προσοχες, αν και μαλλον εισαι πλακατζου!  Χομπυ και παιχνιδι ειναι! Δεν υπαρχουν "αξιωματικοι"! Ολοι ισοι ειμαστε! Καλα να περνας!
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

LAFINA

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το καλωσόρισμα

Παράθεση από: Firestriker στις  16 Ιουν 2009, 22:18:48 ΜΜ
Δεν χρειαζεται να βαρας προσοχες, αν και μαλλον εισαι πλακατζου!  Χομπυ και παιχνιδι ειναι! Δεν υπαρχουν "αξιωματικοι"! Ολοι ισοι ειμαστε! Καλα να περνας!

Αγαπητέ και φίλτατε Firestriker φήμες για το πλακατζού ;D  ;D  ;D  Τ'αμίλητο νερό πίνω το το τσαμένο, κιχ  :-X δεν βγάζω (είμαι και μετριόφρων!)!!...

Να'μαστε καλά και εύχομαι σ'όλους καλές βολές.
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!