KJW Glock 23-Πρόβλημα με σκανδάλη

Ξεκίνησε από Bucanero Fuerte, 04 Σεπ 2012, 01:51:38 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bucanero Fuerte

Γειά χαρά σε ολους,
το glock ειναι καινουργιο,εχω ριξει περίπου 120 μπίλιες κ ξαφνικά η σκανδάλη παίζει μπρος-πίσω λες κ ξεκόλησε απο κάποιον πύρο-ελατήριο.
Φυσικά δεν δουλεύει πλέον και δεν καταλαβαίνω τι φταίει,δεν δείχνει να υπάρχει κάποιο άλλο μπλοκάρισμα στο κλείστο ή αλλού.
Υπάρχει καμιά ιδέα ρε παιδιά καθότι είμαι και άσχετος με μαστοριες...
"Όστις εταίρους δέδοικε, δούλος ων λέληθεν εαυτόν"

ARIS LAMIA

Αν είναι καινούριο κι επειδή αερίου κατευθείαν στο μαγαζί χωρίς 2η σκέψη!!

Bucanero Fuerte

Παράθεση από: ARIS LAMIA στις  04 Σεπ 2012, 09:45:08 ΠΜ
Αν είναι καινούριο κι επειδή αερίου κατευθείαν στο μαγαζί χωρίς 2η σκέψη!!

Το πρόβλημα λύθηκε,είχε κοπεί το ελατήριο της σκανδάλης....

anestis

Τοτε στο μαγαζι   ;D αν δεν το εχεις φτιαξει 8)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

Bucanero Fuerte

Παράθεση από: anestis στις  05 Σεπ 2012, 21:58:26 ΜΜ
Τοτε στο μαγαζι   ;D αν δεν το εχεις φτιαξει 8)

Το 'εφτιαξε 'ενας καλός φίλος που έχει εμπειρία σε αυτά και πλέον λειτουργεί σαν "καινούργιο" ;D

anestis

Παντως αμα επερνες το gloch 18c ειναι πολυ ποιο γαματο στην βολη ειναι απηστευτο!!!
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.

ARIS LAMIA

Παράθεση από: anestis στις  06 Σεπ 2012, 12:52:34 ΜΜ
Παντως αμα επερνες το gloch 18c ειναι πολυ ποιο γαματο στην βολη ειναι απηστευτο!!!

Καλα έκανε κατα τη γνώμη μου, το g18c είναι πιο επιρρεπές σε βλάβες λόγω του ότι δουλεύει και σαν αυτόματο με μεταλλικό κλειστρο ( αρκετό βάρος δλδ).
Εξάλλου δε βλέπω ιδιαίτερα  κάποια σπουδαία  χρησιμότητα να ρίχνεις στο αυτόματο με πιστόλι αερίου airsoft.

Bucanero Fuerte

Πάντως παιδιά κ αυτό είναι πολύ ρεαλιστικό όταν ρίχνεις.Δεν εχει αυτόματο αλλά και έτσι το παιχνίδι βγαίνει μα χαρα...

ARIS LAMIA

Εννοείται πως το παιχνίδι βγαίνει μια χαρα κι έτσι!
Το αυτόματο πιστόλι αν δεν είναι ΑΕΡ και είναι αερίου
δεν έχει και μεγάλη ευστοχια στο κατα ριπας, άλλο που σου καταναλώνει και πολυ αέριο + bbs και αδειάζει η γεμιστήρα γρηγορα. Έχω και τα δυο και προτιμώ να παίζω βολή κατα βολή, ξέρω τι σου λέω.. ;)

anestis

Δεν σας λεω για καταριπας αλλα για την γενικη εικονα του οπλου και πραγματικα ειναι hardcore. Για καταριπας παιζω με 50αρι γεμιστηρα ;)

ARIS LAMIA

Παράθεση από: anestis στις  06 Σεπ 2012, 12:52:34 ΜΜ

Στην βολή είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα πάντως, για να μη μπερδευτεί κανένας φίλος που διαβάζει.

edit

Περα από το auto φυσικά.

anestis

Τι να πω εσεις ξερετε  ::) εγω τα εχω και τα δυο κανενα δεν μου εκανε βλαβη αλλα ποιο πηστηκο κατα την γνωμη μου ειναι το 18c 8)