Confused..M4A1

Ξεκίνησε από Shooter, 10 Ιουν 2009, 13:23:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shooter

exw balei sto mati ena M4A1 (AGM) kai to M4A1 full metal (Boyi/DBoys)..den kserw an yparxei kati analogo h' kalytero se authn thn timh kai an oxi metaksy autwn twn 2 poio 8ewreitai kalytero ..kserw oti synh8ws oti plhrwneis pairneis alla isxyei kai edw??kai kati akoma,oi eidikes dynameis ai oi katadromeis auto ton typo oplou xrhsimopoioun??

EKAMenos

gia ta aeg den mbwrw na se sumvoulepsw giati den eixa thn embiria oute kan na dw ena apo ta duo opla

alla gia eidikes dunameis rwta oti thes parepipktwntws xrhsimopioun m4 , m4a1 , (m16 a2  akrovolistes only) ;D ;D
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

Shooter

thanks guyzzz..lew apo bdomada na paw na xtyphsw kapoio apo ta 2 kai isws parw auto me ta 430fps..8a dw twra ti boleuei kai sta paixnidia giati se kthria meta den 8a mporw na to xrhsimopoio..:(

Dadias

ρε συ Atsalakote γιατί τοσο δυσπιστία στα Tokyo Marui?
όσο για τα G3 θα συμφωνήσω αλλά και ταυτόχρονα θα διαφωνίσω
θα συμφωνήσω φίλε μου γιατλι θεωρώ πως το g3 είναι ένα απο τα καλήτερα τυφέκια που έχουν βγεί, αλλα θα διαφωνίσω γιατί τα g3 που έχουμε είναι made in greece by κατασκευαστική Αιγαίου και είναι άπο ποιότητα και αποδώσεις αστα βράστα

Dadias

δεν θα το έλεγα ότι είναι υπερτιμιμένα, η ποιότητα που δίνουν είναι ανώτερη τόσα στα υλικά όσο και στις αποδώσεις, μπορεί να βαράνε 290-300 fps αλλά τα fps δεν κάνουν τον παίκτη, τώρα για την τιμη τους αν το πάρεις απο Ελλάδα ή Hong Kong θα σε ξυρίσουν, τα δικά μας τα πήραμε επ'ευθείας από Japan σε τιμές όσο κάνει ένα καλό κινέζικο, και όλα δεν έχουν βγάλει ούτε ένα πρόβλημα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, και τα πιστόλια θα διαφωνήσω είναι από τα καλήτερα που μπορείς να πάρεις νομίζω είναι η 4η καλήτερη εταιρία σε gbb , μετά είναι θέμα και πως τα συντηρείς

BoBKiD

Κατά την γνώμη μου, η πιο υπερτιμημένη εταιρεία είναι η CA. Η TM είναι αν όχι η πιο αξιόπιστη, από τις πιο αξιόπιστες. Όπως και να το κάνεις, το Made in Japan είναι κλάσεις ανώτερο από το Made in China.

Αν δεις μεγενθυμένες φωτογραφίες κινέζικων γραναζιών και γραναζιών της Tokyo Marui θα δεις τεράστια διαφορά.