Οπλοβομβιδες απορια για την χρηση τους

Ξεκίνησε από spyros_pap, 02 Ιουλ 2012, 17:37:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spyros_pap

Φιλε και συνχωμπιστα Σταυρο.
Προτων εχω γνωρισει ενα απ τα ατομα που εβγαλες εκεινη την μερα  γιατι μου ειπε την ισια ιστοια  για το hotel  :P :P :P
Δευτερον και εγω αυτο εχω καταλαβει και το προβλημα μου ειναι πως μου αρεσουν τα βομβιδοβολα!!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

WARBRO

Παράθεση από: spyros1989 στις  02 Ιουλ 2012, 22:05:53 ΜΜ
WARBRO μην φοβασε
ΚΟΙΤΑΑΑ !!!!!http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=3159
το εχς στα αμεσα σχεδια!!!
δεν υπαρχει περιπτωσηηηηηηηηηηηηηηηη καμιααααααααααααααα θα ενημερωσω σχετικα να μην στο δωσουν γιατι μετα τηα θες και δοκιμες και δεν μπορω αλλο μονο η ψυχικη οδυνη μου φτανει οεο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D να δω πως θα τα κουβαλας ολα μαζι ρε
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

spyros_pap

Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

alphacharlie

Συμφωνω με τον Judge,
Κανονικα δεν πρεπει να υπαρχει καποιος "κανονας" που να το απαγορευει ΑΛΛΑ,το αιρσοφτ ειναι ενα milsim παιχνιδι.
Αν στην πραγματικοτητα μπουκαρεις σε δωματιο με M203 και ριξεις βομβιδα θερμοβαρικης κεφαλης των 40mm,στα σιγουρα εκτος απο τον στοχο σου ουτε εσενα δεν θα μπορουν να αναγνωρισουν μετα.Θα εχεις γινει ταπετσαρια σε οποιον τοιχο εχει απομεινει ορθιος (αν εχει απομεινει).Γι'αυτο και εγω θα το απεφευγα στα παιχνιδια μας.

Τωρα σε οτι εχει να κανει με τις βομβιδες airsoft θελω και εγω να κανω μια ερωτηση.Εχω δει σε διαφορα σαιτ οτι υπαρχουν σε 2 μεγεθη. Οι πιο μακρυες και οι πιο κοντες. Ερωτηση: ολες κανουν σε ολα τα βομβιδοβολα,ή εκτος απο το μηκος αλλαζει και η διαμετρος?
Ευχαριστω
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

Vangelis

Παράθεση από: alphacharlie στις  05 Ιουλ 2012, 21:49:53 ΜΜ
Ερωτηση: ολες κανουν σε ολα τα βομβιδοβολα,ή εκτος απο το μηκος αλλαζει και η διαμετρος?
Ευχαριστω

Yπάρχει θέμα...  :(
Έχω μια CTG 40mm HEDP M-433 που ενώ θα έπρεπε να εφαρμόζει σε όλα τα 40mm Grenade Launcher... δυστυχώς είναι αρκετά χιλιοστά ποιο παχιά στην διάμετρο της... με αποτέλεσμα να μην χωρά!

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.