στο ελαιουργειο στα μεγαρα μονιμος αστεγος

Ξεκίνησε από WARBRO, 07 Ιουν 2012, 15:09:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WARBRO

εχει εγκατασταθει (γυφτος μου κανει εμενα δεν ξερω σιγουρα ) μεσα και εχει τραβιξει ρευμα απο μια κολωνα  εχει αμολυσει κατι κουτσουβελα περα δωθε και δεν γινεται παιχνιδι οταν των ρωτησαμε μας ειπε εχει την αδεια του δημου θα κοιταξω να το ψαξω λιγο παραπανω με τον mitsigun να δω κατα ποσο λει αληθεια εκεινος δηλωνει αστεγος  αλλα δεν μου κανει για πολυ αστεγος γιατι ακουσα τροχους να δουλευουνε γυφτος που κοβει και κλεβει σιδερα μου κανει
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Arbiter

Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

batrax

-CERBERUS-

Arbiter

τωρα νευριασα στα αληθεια....γυφτος και να εχει παρει αδεια?????θα γελαω μεχρι του χρονου....δεν χρειαζετε ψαξιμο αυτο βασιλη,να τον παρουν 4 θελει και ολα κομπλε,με μια αστυνομια να παμε εκει θα παρει ποδι.και οχι δεν ειναι για λυπηση.
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

WARBRO

ηρεμα ειπα εμενα μου κανει για γυφτος γιατι αστεγος οκ ρευμα παει στο διαολο εχει μικρα παιδια αλλα τροχοςςςςςςςςςςς που ακουσα τι εκοβεεεεεεεε τιμπορει να εκοβε εκτοσ απο σιδερα για πωληση και ενας αστεγος δεν θα κατσει να κοψει σιδερα να πουλησει να φαει θα ψαξει θα το κοιταξουμε
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

{MITSUGUN}

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ !!! Υπάρχει άτομο που μένει μόνιμα στο πεδίο ,,,,,έχουν  γίνει ειδη κινήσεις απο τους Πειρατές ,και με την Δημαρχία Μεγάρων ωστε να πάρουμε Ξανά το Πεδίο στα Χέρια μας !! Προς το παρόν ,,,,το πεδίο αυτό ,θα μέινει εκτος !!
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥ !!!!.:**MITSUGUN**:.

Faceman

μην ανησθχειτε παιδια...θα στειλουμε τον κασιδιαρη και ολα καλα  ;D

barbaros

Παράθεση από: Faceman στις  07 Ιουν 2012, 18:52:59 ΜΜ

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα +10000

chaosmaker

.................

batrax

-CERBERUS-

WARBRO

Παράθεση από: Faceman στις  07 Ιουν 2012, 18:52:59 ΜΜ
οχι ρε συ πιον κασιδιαρη  θελει να μαθουμε αν οντως εχει αδεια εκει απο τον δημο μεγαρων και αν εχει γιατι κλεβει ρευμα και τι τροχοι δουλευουν που ακουσα εγω γιατι αν εχει αδεια ναι οκ αλλα δεν νομιζω να του ειπαν οκ παρε ρευμα απο μια κολονα και κοπσε σιδερα η οτι αλλο κοβει τωρα αν δεν εχει αδεια το αναλαμβανει προφανως  η αστυνομια
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

greekf

αν κλεβει οντως ρευμα απλα πειτε το σε καποιον αρμοδιο και νομιζω καποιος θα παει.ΜΑΛΛΟΝ....αντε να φυγει γιατι δεν εχω παιξει εκει ποτε και θελωωωω   >:( >:( >:( >:( >:( >:(
alea iacta est

WARBRO

με εκεινον εκει δυσκολο να κανεισ παιχνιδι προφανως καπως ετσι θα γινει οπωσ λεσ
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

ACIDBLACK

μια καταγγελια στο οικειο αστυνομικο τμημα για καταπατηση του χωρου μονιμα και υφαρπαγη ηλεκτρικου ρευματος με κινδυνο πυρκαγιας και καθαρισατε....

καντε μια βολτα απο μακρυα δειτε οτι ειναι εκει και περαστε απο το αστυνομικο τμημα να μιλησετε με τον αξιωματικο υπηρεσιας

απλα πραγματα ....δωσετ βαση στην περιπτωση πυρκαγιας μια και αρχιζει η σεζον ....η αντυπυρικη σεζον ...
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

WARBRO

Παράθεση από: ACIDBLACK στις  08 Ιουν 2012, 22:22:55 ΜΜ
μια καταγγελια στο οικειο αστυνομικο τμημα για καταπατηση του χωρου μονιμα και υφαρπαγη ηλεκτρικου ρευματος με κινδυνο πυρκαγιας και καθαρισατε....

καντε μια βολτα απο μακρυα δειτε οτι ειναι εκει και περαστε απο το αστυνομικο τμημα να μιλησετε με τον αξιωματικο υπηρεσιας

απλα πραγματα ....δωσετ βαση στην περιπτωση πυρκαγιας μια και αρχιζει η σεζον ....η αντυπυρικη σεζον ...
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

dinamitisc4

konta einai gia mena an mazeuftoume poloi pame kamia boltitsa me ta automata,uposxomai na barao mono sto kefali
Say GoodBye To Your Heaaaaaaddd.!!!!!111111!

WARBRO

Παράθεση από: dinamitisc4 στις  03 Ιουλ 2012, 17:48:58 ΜΜ
konta einai gia mena an mazeuftoume poloi pame kamia boltitsa me ta automata,uposxomai na barao mono sto kefali
οχι οχι αυτο μπορει να σου το επιβεβεωση και ο φιλτατος vangelis οτι μπορει να μας κανει μυνησει για βαρια σωματικη βλαβη πηρα μια ιδεα την κυριακη πωσ μπορσ να τον διωξουμε ασε το αλλο δεν ξερεις αν αυτος εχει εκει καμια καραμπινα και αυτη μπιλιες ριχνει απο μολυβι
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

GIASTA

Παράθεση από: dinamitisc4 στις  03 Ιουλ 2012, 17:48:58 ΜΜ
Φιλαρακι αυτο που λες εχει αμεση επιπτωση σε ολους μας εαν θελει να μεινει εκει αυτο θα κανει.Και κανεας δεν μπωρει να τον διοξει γιατι ο χορος δεν ανηκει σε μας οποτε το να πασ και να τον βαρεσεις στο κεφαλι μονο ζημια σε μας και ποιο πολυ σε σενα θα κανεις

Condor

Παράθεση από: GIASTA στις  03 Ιουλ 2012, 21:43:48 ΜΜ
Φιλαρακι αυτο που λες εχει αμεση επιπτωση σε ολους μας εαν θελει να μεινει εκει αυτο θα κανει.Και κανεας δεν μπωρει να τον διοξει γιατι ο χορος δεν ανηκει σε μας οποτε το να πασ και να τον βαρεσεις στο κεφαλι μονο ζημια σε μας και ποιο πολυ σε σενα θα κανεις
E, προφανώς ο φίλος συνχομπίστας μας, το είπε αστειευόμενος όπως και αυτό που είπε άλλος φίλος με τον κ. Κασιδιάρη  ;D
Απλά dinamitisc γράφε αν θέλεις στα ελληνικά και οχι greeklish για να διαβάζουμε πιο εύκολα αυτά που γράφεις  ;)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"