Neo Melos

Ξεκίνησε από Evristhenis, 22 Μαΐου 2012, 11:35:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evristhenis

Θα ήθελα και εγω απο τη πλευρά μου να χαιρετίσω όλα τα μέλη. Βρίσκομαι στην ομορφη Σπάρτη και κάνουμε μια προσπάθεισ έναρξης του Airsoft αι εδώ. Θα ήμουν ειδαίτερα ευγνόμων αν θα μπωρούσε κάποιος να με πληροφορίσει σχετικά με το πως σχεδιάζονται τα σενάρεια των παιχνιδιών. Ικάζω ότι θ ακολουθήτε κάποιο παράδηγμα του τύπου Διαταγής 5 παραγράγων με πλήρη αναφορά στον ΑΝΣΚ με λεπτομέριες και ακρίβεια επι του στόχου. Όπως κάναμε κάποτε ως Αξιωματικοί στις Ειδ. Δυνάμ.
Live by chance,Love by choice Kill by profession!!!

cybercriminal

Φιλαρακι καλως ηρθες στο τελειο κοσμο του airsoft για σεναρια και αυτα που λες δεν ειναι κατι δυσκολο αμα σου κατεβει τιποτα καλο πολεμικο σχεδιο στο μυαλο το φτιαχνεις και εσυ, εγω θελωνα σου ευχηθω απο την πλευρα μου να εχεις καλα ασφαλη και δικαια πανο απο ολα. τωρα κατι αλλο σιγουρα και θελω να πιστευω γνωριζεις πως πρεπει να εισαι ανω τον 18 για να παιξεις airsoft σιγουρα αυτο το γνωριζεις, μην νομιζεις οτι σε περνω απο τα μουτρα απλα εχει γινει μεγαλο προβλημα το θεμα τον ανηλικον και καταλαβαινεις πως το λεω ετσι, δευτερος ειχα ενα φιλο που ειναι απο σπαρτη και ειχαν καποια ομαδα με πολλα ατομα θα ελεγα το θεμα ειναι πως δεν θυμαμε καλα αν το παιδι εχει φυγει και ειναι αθηνα θα μαθω ομως και θα σου πω, τριτον εχεις καποια ομαδα? θελω να πω εισαι μονος σου? εχεις βρει αλλα παιδια οστε να φτιαξετε ομαδα? τα λεω αυτα γιατι αν φτιαξετε ομαδα καλαματα εμεις σπαρτη εσεις θα χαρουμε πολυ να βρεθουμε και να ανταλλαξουμε αποψης και μπιλιες :). απο εμενα οτι χρειαστης φιλαρακι μπορεις να με ρωτας θα χαρω πολυ να σε βοηθεισω με οποιο τροπο μπορω και εγω αλλα και η ομαδα μου.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!! ΤΟΛΜΗ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ,
ΑΡΧΗ ΓΑΡ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ ,ΤΟΥ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑ,Η ΤΟΛΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ...

Evristhenis

Σ ευχαριστώ πολύ για της ευχές σου και το καλοσόρισμα. Ως για τους κανόνες είμαι πλήρης ενημερωμένος και σίγουρα δεν θα αφήσω κάτι τέτειο να περάσει απαρατήρητω. Εξ άλου φέρω το Βαθμό του Εφ . Ανθ/γου (Κ/Δ) και γρωρίζω πολύ καλά ότι η Ασφάλεια είναι πάνω απ όλα και προπαντός σε Ειδικές επιχειρήσεις. Εμείς εδώ κάνουμε μια προσπάθεια δημιουργίας Λεσχης Εφέδρων Καταδρομών και μέσα σ αυτα τα πλαίσια θεώρησα σωστο να εκμεταλευτούμε το Airsoft για λόγους εκπαίδευσης και γιατί όχι και Διασκέδασης. Ειμαι ιδαίτερα χαρούμενος που έμαθα ότι υπάρχει ομάδα στη Γειτονιά και ανυπομονο να τα πούμε και απο κοντα κάποια στιγμή.

Θα ήθελα επίσης να σε ρωτήσω σχετικά με τη συντήρηση του όπλου μου. Εχω μία Αραβίδα της VFC GBBR M4 RIS. Σχετικά με τη λίπανση του ? Τι Spray silicone ακροβός θέλει?
Live by chance,Love by choice Kill by profession!!!

cybercriminal

θα σου στειλω πμ με το νουμερο μου να με παρεις τηλ εκει θα στα εξηγησω ολα.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!! ΤΟΛΜΗ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ,
ΑΡΧΗ ΓΑΡ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ ,ΤΟΥ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑ,Η ΤΟΛΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ...

SAPPER

Καλος ηρθες στην παρεα μας !

ΓΛΑΥΚΟΣ

απο ιστορικα θεματα,,αναπαραστασεισ [γεφυρα του αρμεν,αποβαση στην νορμανδια β π πολεμος κ αλλα] μετα απο αφχανισταν τυπου ντεθ βαλει και ουτο καθαξης και αλλα πολα [ ενας καλος σεναριογραφος μας λυπη...και βασικα κατι που μπορει να παιχτει